COMMUNITY, 11TH EDITION MARCIA STANHOPE TESTBANK / ALL CHAPTER
1- 46/COMPLETE GUIDE 2024-2025
,TABLE OF CONTENTS a a
1. Introduction to the Body
a a a a
2. Chemistry of Life
a a a
3. Cells
a
4. Tissues
a
5. Organ Systems
a a
6. Skin and Membranes
a a a
7. Skeletal System
a a
8. Muscular System
a a
9. Nervous System
a a
10. Senses
a
11. Endocrine System
a a
12. Blood
a
13. Cardiovascular System
a a
14. Lymphatic System and Immunity
a a a a
15. Respiratory System
a a
16. Digestive System
a a
17. Nutrition and Metabolism
a a a
18. Urinary System
a a
19. Fluid and Electrolyte Balance
a a a a
20. Acid-Base Balance
a a
21. Reproductive Systems
a a
22. Growth, Development, and Aging
a a a a
,Chapter 01: Introduction to the Body
a a a a a
MULTIPLE CHOICE a
1. The word derived from two word parts that mean ―cutting apartǁ is
a a a a a a a a a a a
a. physiology
b. homeostasis
c. anatomy
d. dissection
ANS: C a DIF: Memorization REF: p. 3 a
OBJ: 1 a TOP: Introduction a
2. The study of how the body functions is called
a a a a a a a a
a. physiology
b. homeostasis
c. anatomy
d. dissection
ANS: A a DIF: Memorization REF: p. 3 a
OBJ: 1 a TOP: Introduction a
3. The correct sequence of the level of organization is
a a a a a a a a
a. cellular, chemical, tissue, organ a a a
b. chemical, cellular, tissue, organ a a a
c. chemical, cellular, organ, tissue a a a
d. chemical, tissue, cellular, organ a a a
ANS: B a DIF: Memorization REF: p. 5 a
OBJ: 3 a TOP: Structural levels of organization
a a a a
4. The smallest living unit of structure is considered to be at the
a a a a a a a a a a a
a. chemical level a
b. cellular level a
c. organ level a
d. tissue level a
ANS: B a DIF: Memorization
REF: p. 6 OBJ: 3 a a a a
TOP: Structural levels of organization
a a a a
5. The reference position for all body directional terms is the
a a a a a a a a a
a. anatomical position a
b. prone position a
c. supine position a
d. sitting position a
ANS: A a DIF: Memorization REF: pp. 6-
a a
7 OBJ: 4
a a TOP: Anatomical positiona a
6. The relationship between the knee and the ankle can be described as
a a a a a a a a a a a
a. the knee is inferior to the ankle
a a a a a a
b. the knee is distal to the ankle
a a a a a a
, c. the knee is proximal to the ankle
a a a a a a
d. both a and b above
a a a a
ANS: C a DIF: Application REF: pp. 7-8 a a
OBJ: 5 TOP: Anatomical directions
a a a a
7. The relationship between the heart and the lungs can be described as
a a a a a a a a a a a
a. the heart is distal to the lungs
a a a a a a
b. the heart is medial to the lungs
a a a a a a
c. the heart is lateral to the lungs
a a a a a a
d. both a and c above
a a a a
ANS: B a DIF: Application REF: p. 7 a a
OBJ: 5 TOP: Anatomical directions
a a a a
8. The term most opposite proximal is
a a a a a
a. medial
b. superior
c. anterior
d. distal
ANS: D a DIF: Memorization
REF: p. 7 OBJ: 5 a a a a
TOP: Anatomical directions a a
9. Because humans walk in an upright position, the two terms that can be used interchangeably are
a a a a a a a a a a a a a a a
a. posterior and ventral a a
b. posterior and inferior a a
c. posterior and superficial a a
d. posterior and dorsal a a
ANS: D a DIF: Memorization
REF: p. 7 OBJ: 5 a a a a
TOP: Anatomical directions a a
10. The term most opposite medial is
a a a a a
a. dorsal
b. lateral
c. superficial
d. none of the above a a a
ANS: B a DIF: Memorization
REF: p. 7 OBJ: 5 a a a a
TOP: Anatomical directions a a
11. The relationship between the skin and the muscles can be described as
a a a a a a a a a a a
a. the skin is superficial to the muscle
a a a a a a
b. the muscle is superficial to the skin
a a a a a a
c. the muscle is deep to the skin
a a a a a a
d. both a and c above
a a a a
ANS: D a DIF: Memorization
REF: p. 7 OBJ: 3 a a a a
TOP: Anatomical directions a a
12. A cut dividing the body into anterior and posterior portions is called a
a a a a a a a a a a a a