m m m m m m m
Respiratory Care, m
9th Edition by Albert J. Heuer,
m m m m m
Chapters 1 - 21 m m m
,Wilkins'mClinicalmAssessmentminmRespiratorymCare,
Contents:
Chapterm1.mPreparingmformthemPatientmEncounter
Chapterm2.mThemMedicalmHistorymandmthemInterview
Chapterm3.mCardiopulmonarymSymptoms
Chapterm4.mVitalmSigns
Chapterm5.mFundamentalsmofmPhysicalmExamination
Chapterm6.mNeurologicmAssessment
Chapterm7.mClinicalmLaboratorymStudies
Chapterm8.mInterpretationmofmBloodmGases
Chapterm9.mPulmonarymFunctionmTesting
Chapterm10.mChestmImaging
Chapterm11.mElectrocardiography
Chapterm12.mNeonatalmandmPediatricmAssessment
Chapterm13.mOldermPatientmAssessment
Chapterm14.mMonitoringminmCriticalmCare
Chapterm15.mVascularmPressuremMonitoring
Chapterm16.mCardiacmOutputmMeasurement
Chapterm17.mBronchoscopy
Chapterm18.mNutritionalmAssessment
Chapterm19.mSleepmandmBreathingmAssessment
Chapterm20.mHomemCaremPatientmAssessment
Chapterm21.mDocumentation
,Chapterm1:mPreparingmformthemPatientmEncounterm
TestmBank
MULTIPLEmCHOICE
1. Whichmofmthemfollowingmactivitiesmismnotmpartmofmthemrolemofmrespiratorymtherapistsm(
RTs)minmpatientmassessment?
a.Assistmthemphysicianmwithmdiagnosticmreasoningmskills.
b.Helpmthemphysicianmselectmappropriatempulmonarymfunctionmtests.
c.Interpretmarterialmbloodmgasmvaluesmandmsuggestmmechanicalmventilationmchanges.
d.Documentmthempatientmdiagnosisminmthempatient’smchart.
ANSWER:m D
RTsmaremnotmqualifiedmtommakemanmofficialmdiagnosis.mThismismthemrolemofmthemattendingmphys
ician.
REF:m Tablem1-1,mpg.m4 OBJ:m m 9
2. Inmwhichmofmthemfollowingmstagesmofmpatient–
clinicianminteractionmismthemreviewmofmphysicianmordersmcarriedmout?
a. Treatmentmstage
b. Introductorymstage
c. Preinteractionmstage
d. Initialmassessmentmstage
ANSWER:m C
Physicianmordersmshouldmbemreviewedminmthempatient’smchartmbeforemthemphysicianmseesmthe
mpatient.
REF:m Tablem1-1,mpg.m4 OBJ:m m 9
3. Inmwhichmstagemofmpatient–
clinicianminteractionmismthempatientmidentificationmbraceletmchecked?
a. Introductorymstage
b. Preinteractionmstage
c. Initialmassessmentmstage
d. Treatmentmstage
ANSWER:m A
ThempatientmIDmbraceletmmustmbemcheckedmbeforemmovingmforwardmwithmassessmentmandmt
reatment.
REF:m Tablem1-1,mpg.m4 OBJ:m m 9
4. Whatmshouldmbemdonemjustmbeforemthempatient’smIDmbraceletmismchecked?
a. Checkmthempatient’smSpO2.
b. Askmthempatientmformpermission.
c. Checkmthemchartmformvitalmsigns.
d. Listenmtombreathmsounds.
ANSWER:m B
Itmismconsideredmpolitemtomaskmthempatientmformpermissionmbeforemtouchingmandmreadingmhi
smormhermIDmbracelet.
, REF:m m pg.m3 OBJ:m m 3m|m5
5. Whatmismthemgoalmofmthemintroductorymphase?
a. Assessmthempatient’smapparentmage.
b. Identifymthempatient’smfamilymhistory.
c. Determinemthempatient’smdiagnosis.
d. Establishmamrapportmwithmthempatient.
ANSWER:m D
Themintroductorymphasemismallmaboutmgettingmtomknowmthempatientmandmestablishingmamrapport
mwithmhimmor mher.
REF:m Tablem1-1,mpg.m4 OBJ:m m 3
6. Whichmofmthemfollowingmbehaviorsmismnotmconsistentmwithmresistivembehaviormofmampatient?
a. Crossedmarms
b. Minimalmeyemcontact
c. Briefmanswersmtomquestions
d. Askingmthempurposemofmthemtreatment
ANSWER:m D
Ifmampatientmasksmaboutmthempurposemofmthemtreatmentmyoumaremaboutmtomgive,mthismgeneral
lymindicatesmthatmhemormshemismnotmupset.
REF:m Tablem1-1,mpg.m4 OBJ:m m 3
7. Whatmismthemmainmpurposemofmtheminitialmassessmentmstage?
a. Tomidentifymanymallergiesmtommedications
b. Tomdocumentmthempatient’smsmokingmhistory
c. Tompersonallymgetmtomknowmthempatientmbetter
d. Tomverifymthatmthemprescribedmtreatmentmismstillmneededmandmappropriate
ANSWER:m D
Whenmyoumfirstmseemthempatient,myoumaremencouragedmtomperformmambriefmassessmentmtomm
akemsuremthemtreatmentmordermbymthemphysicianmismstillmappropriate.mThempatient’smstatusmm
aymhavemchangedmabruptlymrecently.
REF:m Tablem1-1,mpg.m4 OBJ:m m 3
8. Whatmismthemappropriatemdistancemformthemsocialmspacemfrommthempatient?
a. 3mtom5mfeet
b. 4mtom12mfeet
c. 6mtom18mfeet
d. 8mtom20mfeet
ANSWER:m B
Themsocialmspacemism4mtom12mfeet.
REF:m m pg.m5 OBJ:m m 5
9. Whatmismthemappropriatemdistancemformthempersonalmspace?