hy hy
CALCULATE
WITH
hy
CONFIDENC
hy
E 7THhy
EDITION BY
hy hy
MORRIS
hy
, Chapter 01: Roman Numerals
hy hy hy
Gray Morris: Calculate with Confidence, 7th Edition
hy hy hy hy hy hy
COMPLETION
1. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 7 hy hy hy 2 = hy hy
ANS: h y xiv
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
2. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 29 – 1 = hy hy hy hy hy
ANS: h y xxviii
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
3. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 3 hy hy hy 10 = hy hy
ANS: h y xxx
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
4. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 10 + 2 = hy hy hy hy hy
ANS: h y xii
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
5. Write the following Arabic number as a lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numeral. 18 = hy hy hy
ANS: h y xviii
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
6. Write the following Arabic number as a lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numeral. 21 = hy hy hy
ANS: h y xxi
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
7. Write the following Arabic number as a lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numeral. hy h y = hy
This study source was downloaded by 100000826082554 from CourseHero.com on 07-15-2021 20:23:13 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/39724470/c1doc/
, ANS: h y xiss
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
8. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 6 hy hy hy 3 =
hy hy
ANS: h y xviii
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
9. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 30 – 6 = hy hy hy hy hy
ANS: h y xxiv
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
10. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 12 ÷ 2 = hy hy hy hy hy
ANS: h y vi
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
11. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
hy numerals. 13 + 7 = hy hy hy hy hy
ANS: h y xx
PTS: h y h y 1 MSC: h y Practice Problems
hy
This study source was downloaded by 100000826082554 from CourseHero.com on 07-15-2021 20:23:13 GMT -05:00
https://www.coursehero.com/file/39724470/c1doc/
, Chapter 02: Fractions Gray Morris: Calculate with Confidence, 7th Edition
hy hy hy hy hy hy hy hy hy
COMPLETION
1. Reduce the following fraction to lowest terms. 54/81 =
hy hy hy hy hy hy hy hy hy
ANS: 2/3
hy
PTS: 1 MSC: Practice Problems
hy hy hy hy
2. Reduce the following fraction to lowest terms. 105/135 =
hy hy hy hy hy hy hy hy hy
ANS: 7/9
hy
PTS: 1 MSC: Practice Problems
hy hy hy hy
3. Reduce the following fraction to lowest terms. 39/65 =
hy hy hy hy hy hy hy hy hy
ANS: 3/5
hy
PTS: 1 MSC: Practice Problems
hy hy hy hy
4. Change the following improper fraction to a whole or mixed number. 325/16 =
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy
ANS: 20 5/16
hy hy
PTS: 1 MSC: Practice Problems
hy hy hy hy
5. Change the following improper fraction to a whole or mixed number. 1,500/100 =
hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy hy