apply formulas, solve equations, or prove mathematical theorems.Theoretical Questions: In higher-level mathematics exams, students may be asked to demonstrate their
understanding
Foundations and Adult Health Nursing, 8th
Edition (Cooper, Gosnal 2019), Chapter 1-40 |
All Chapters: UPDATED 2023 WITH
VERIFIED QAS A+ GRADED
how they evaluate students’ comprehension and application of core concepts. We will also discuss the similarities and differences in these exams and how they prepare students for
their respective
,Chapter 01: Introduction to Anatomy and Physiology
Cooper: Adult Health Nursing, 8th Edition
MULTIPLE CHOICE
1. The anatomic term means toward the midline.
a. anterior
b. posterior
c. medial
d. cranial
ANS: C
The term medial indicates an anatomic direction toward the midline. ap how they evaluate students’ comprehension and
application of core concepts. We will also discuss the similarities and differences in these exams and how they prepare students for their respective ply formulas, solve equations, or prove
mathematical theorems.Theoretical Questions: In higher-level mathematics exams, students may be asked to demonstrate their understanding
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 1 OBJ: 2
TOP: Anatomic terminology KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
2. What are the smallest living components in our body?
a. Cells
b. Organs
c. Electrons
d. Osmosis
ANS: A
Cells are considered to be the smallest living units of structure and function in our body.
DIF: Cognitive Level: Knowled ge RE F : 4 OBJ: 6
TOP: Structural levels of organization KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
3. What is the largest organelle, responsible for cell reproduction and control of other
organelles?
a. Nucleus
b. Ribosome
c. Mitochondrion
d. Golgi apparatus
ANS: A
The nucleus is the largest organelle within the cell.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 5 OBJ: 8
TOP: Parts of the cell KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
, 4. When the patienSt tucvoiam
.cp
omla-inThseoMfaprkaeitpnlaicne ttohBeuby laandd dSeerll ,ytohureSptuadtyieMnattew
riail ll indicate discomfort in
which body cavity?
a. Pelvic
b. Mediastinum
c. Dorsal
d. Abdominal
apply formulas, solve equations, or prove mathematica how they evaluate students’ comprehension and application of core concepts. We will also discuss the similarities and differences in these exams and how they prepare
students for their respective l theorems.Theoretical Questions: In higher-level mathematics exams, students may be asked to demonstrate their understanding
ANS: A
A subdivision called the pelvic cavity contains the lower portion of the large intestine (lower
sigmoid colon, rectum), urinary bladder, and internal structures of the reproductive system.
DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: 3 OBJ: 5
TOP: Body cavity KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
5. The four phases of cell division all occur in:
a. diffusion.
b. mitosis.
c. osmosis.
d. filtration.
ANS: B
During mitosis, the cell goes through four phases: prophase, metaphase, anaphase, and
telophase.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 7 OBJ: 9
TOP: Cell division KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
6. Telophase is which phase of cell reproduction during mitosis?
a. First phase
b. Latent phase
c. Final phase
d. Spindle phase
ANS: C
During this final phase of cell division, the two nuclei appear and the chromosomes disperse.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 7 OBJ: 9
TOP: Cell division KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
7. The nurse is aware that which muscle group is both striated and involuntary?
a. Skeletal
b. Glial
c. Cardiac
d. Visceral
ANS: C
The cardiac muscle is both striated and involuntary.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 9 OBJ: 11
TOP: Tissues KEY: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
8. What is a group of several different kinds of tissues arranged so that together they can
, perform a more complex function than any tissue alone?
a. Organ
b. System
c. Cell
d. Endoplasmic reticulum
ANS: A
When several kinds of tissues are united to perform a more complex function than any tissue
alone, they are called organs.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 11 OBJ: 7
TOP: Organs KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity how they evaluate students’ comprehension and application of core concepts. We will also discuss the similarities and
differences in these exams and how they prepare students for their respective
9. What traits describe visceral muscles?
a. Smooth and voluntary
b. Smooth and involuntary
c. Striated and voluntary
d. Striated and involuntary
ANS: B
Visceral (smooth) muscles will not function at will; thus, they act involuntarily. apply formulas, solve equations, or
prove mathematical theorems.Theoretical Questions: In higher-level mathematics exams, students may be asked to demonstrate their understanding
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 9 OBJ: 7
TOP: Tissues KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
10. How are the thoracic and abdominal cavities separated?
a. By the pleura
b. By the diaphragm
c. Bythe sagittal plane
d. By the peritoneum
ANS: B
The diaphragm (a muscle directly beneath the lungs) separates the ventral cavity into the
thoracic (chest) and abdominal cavities.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 2 OBJ: 3
TOP: Ventral cavity KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
11. What is the broad section of biology dealing with the description of human structure?
a. Hematology
b. Anatomy
c. Kinesiology
d. Physiology
ANS: B
Anatomy is the study, classification, and description of the structure and organs of the body.
DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 1 OBJ: 1
TOP: Terminology KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity
12. explains the processes and functions of many structures of the body and how they
interact with one another.