2. TEST BANK FOR The Language of Medicine 13th Edition by
3. Davi-Ellen Chabner All Chapters 1-22 Fully Covered
4.
5.
6.
,7.
8. TABLE OF CONTENTS
9. Terms y7Pertaining y7to y7the y7Body y7as y7a y7Whole
10. Suffixes
11. Prefixes
12. Digestive y7System
13. Additional y7Suffixes y7and y7Digestive y7System y7Terminology
14. Urinary y7System
15. Female y7Reproductive y7System
16. Male y7Reproductive y7System
17. Nervous y7System
18. Cardiovascular y7System
19. Respiratory y7System
20. Blood y7System
21. Lymphatic y7and y7Immune y7Systems
22. Musculoskeletal y7System
23. Skin
24. Sense y7Organs: y7The y7Eye y7and y7the y7Ear
25. Endocrine y7System
26. Cancer y7Medicine y7(Oncology)
27. Radiology y7and y7Nuclear y7Medicine
28. Pharmacology
29. Psychiatry
,Chapter y701: y7Basic y7Word y7Structure
Chabner: y7The y7Language y7of y7Medicine, y713th y7Edition
MULTIPLE y7CHOICE
1. Gastrectomy:
a. Gastric y7resection
b. Intestinal y7incision
c. Tumor y7of y7the y7stomach
d. Incision y7of y7the y7stomach
e. Resection y7of y7the y7intestine
ANS: y7 y7A REF: y7 y7 y7p. y79 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
2. Osteitis:
a. Incision y7of y7a y7bone
b. Removal y7of y7a y7bone
c. Incision y7of y7a y7joint
d. Inflammation y7of y7a y7joint
e. Inflammation y7of y7a y7bone
ANS: y7 y7E REF: y7 y7 y7p. y74 y7| y7p. y711 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
3. Cystoscopy:
a. Study y7of y7cells
b. Visual y7examination y7of y7cells
c. Removal y7of y7a y7sac y7of y7fluid
d. Removal y7of y7the y7urinary y7bladder
e. Visual y7examination y7of y7the y7urinary y7bladder
ANS: y7 y7E REF: y7 y7 y7p. y78 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
4. Hepatoma:
a. Incision y7of y7the y7kidney
b. Tumor y7of y7the y7liver
c. Blood y7mass
d. Inflammation y7of y7the y7liver
e. Red y7blood y7cell
ANS: y7 y7B REF: y7 y7 y7p. y713 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
5. Iatrogenic:
a. Pertaining y7to y7produced y7by y7treatment
b. Produced y7by y7the y7mind
c. Cancer y7producing
d. Pertaining y7to y7producing y7a y7tumor
e. Cutting y7into y7a y7tumor
ANS: y7 y7A REF: y7 y7 y7p. y710 y7| y7p. y713 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
6. Electroencephalogram:
, a. Record y7of y7electricity y7in y7the y7brain
b. Record y7of y7electricity y7in y7the y7heart
c. X-ray y7of y7the y7brain
d. Record y7of y7sound y7waves y7in y7the y7brain
e. X-ray y7of y7the y7heart y7and y7brain
ANS: y7 y7A REF: y7 y7 y7p. y79 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
7. Diagnosis:
a. Made y7after y7the y7prognosis
b. A y7guess y7as y7to y7the y7patient’s y7condition
c. A y7prediction y7of y7the y7course y7of y7treatment
d. Made y7on y7the y7basis y7of y7complete y7knowledge y7about y7the y7patient’s
y7condition
e. A y7treatment y7of y7the y7patient
ANS: y7 y7D REF: y7 y7 y7p. OBJ: Analyze y7medical
y710 y7terms.
8. Cancerous y7tumor:
a. Hematoma
b. Adenoma
c. Carcinoma
d. Carcinogenic
e. Neurotomy
ANS: y7 y7C REF: y7 y7 y7p. y77 OBJ: y7 y7 y7Analyze y7medical y7terms.
9. Microscopic y7examination y7of y7living y7tissue:
a. Incision
b. Pathology
c. Biopsy
d. Autopsy
e. Resection
ANS: y7 y7C REF: y7 y7 y7p. y77 OBJ: y7 y7 y7Use y7word y7parts y7to y7build y7terms.
10. Pertaining y7to y7the y7largest y7part y7of y7the y7brain:
a. Cerebral
b. Cephalic
c. Renal
d. Cardiac
e. Neural
ANS: y7 y7A REF: y7 y7 y7p. y78 OBJ: y7 y7 y7Use y7word y7parts y7to y7build y7terms.
11. Removal y7of y7a y7gland:
a. Gastrotomy
b. Gastric
c. Hepatic y7resection
d. Nephric y7section
ANS: y7 y7E REF: y7 y7 y7p. y77 y7| y7p. y713 OBJ: y7 y7 y7Use y7word y7parts
y7to y7build y7terms.