g
Nancy Caroline’s Emergency Care in the streets, 9e
g g g g g g g
FULL TEST BANK
g g
gg GRADED A+ g
EXAM ANSERS AND QUESTIONS
gg g g g
, TEST BANK g
Nancy Caroline’s Emergency Care in the streets, 9e
g g g g g g g
CHAPTERg01:gEMSgSystems
1.g EMSgstandsgfor:
a.gggg EvolvegMedicalgService
b.ggggEmergencygMedicalgService
sgc.gggg EmergencygMedicalgScho
olgd.ggggEuropeangMedicalgServic
es
ANS:gBgggggggggggDIF:gEasyggggggggggREF:gPg.g4
2.g ThegfirstgrecordedgusegofgangambulancegwasgbygthegmilitarygduringgthegSiegegofgMalagagin:
a.gggg Atgthegbeginninggofg140
0gb.ggggIngthegmidgofg1400
c.gggg Atgthegstartgofg1500
d.ggggAtgthegendgofg1400
ANS:gDgggggg DIF:gModerategggggg REF:gpg.g4
3.g (CoAEMSP)gisgthegonlygaccreditinggbodygforgparamedicgprogramsgwhichgstandsgfor:
a.gggg CommitteegongAccreditationgofgEducationalgProgramsgforgthegEMSgProfessio
nsgb.ggggCommitteegongAssociationgofgEducationalgProgramsgforgthegEMSgProfessi
ons
c.
ConferencegongAccreditationgofgEducationalgProgramsgforgthegEMSgProfession
sgd.ggg CommitteegongAccreditationgofgEducationalgProgramsgforgthegEMSgPeople
ANS:gAgggggg DIF:gHardgggggggREF:gPg.g10
4.g Agregistrygsystemgwhichgisgusedgtogtestgandgestablishglicensuregis:
a. NREMT
b. NREMS
c. NREMP
d. NREMR
ANS:gA DIF:gModerategREF:gPg.g
9
5.g WhatgisgReciprocity?
MedgC
, TEST BANK g
Nancy Caroline’s Emergency Care in the streets, 9e
g g g g g g g
a.gggg Grantinggcertificationgtogagprovidergfromgsamegstategorgagen
cy
b.ggggGrantinggcertificationgtogagprovidergfromganothergstategorgagen
cy
c.
Grantinggcertificationgtogagprovidergbothgfromgsamegorganothergstat
egd.ggg Nogneedgofggrantinggcertificationgfromganygstate
ANS:gBgggggg DIF:gEasyg REF:gPg.g10
6.g Selectgthegcorrectgranking
:
a.gggg ThegDispatcher,gEMT,gParamedic,gAdvancedgEMT,gEmergencygMedicalgRespond
ergb.ggggEmergencygMedicalgResponder,gParamedic,gEMT,gAdvancedgEMT,gThegDispat
chergc.gggg Paramedic,gAdvancedgEMT,gEMT,gEmergencygMedicalgResponder,gThegDis
patcher
d.ggg ThegDispatcher,gEmergencygMedicalgResponder,gEMT,gAdvancedgEMT,gParamed
ic
ANS:gDgggg DIF:gModerateggggg REF:gPg.g12,g13
7.g WhoglaunchedgthegfirstgrescuegsquadgcalledgRoanokegLifegSavingging192
8?
a.gggg NancygLeegCarolin
e
b.ggggBarongDominique-
JeangLarreygc.gggg JuliangStanleygWi
se
d.ggggDr.gDavidgBoyd
e
ANS:gCgggggggg DIF:gEasyggggggREF:gPg.g6
8.g ThegfirstgNationalgStandardgCurriculumgforgparamedicsgwasgdevelopedgb
y:
a. NHTSA
b. USgDOT
c. AHRQ
d. EMS
ANS:gB DIF:gEasy REF:gPg.g8
9.g Atgthegemergencygscene,gwhatgwouldgbegtheginitialgassessmentgofgpatient?
MedgC
, TEST BANK g
Nancy Caroline’s Emergency Care in the streets, 9e
g g g g g g g
a.gggg Respiration,gPulse,gBloodgpressur
egb.ggggPulse,gSkin,gBloodgtest
c.gggg Pupil,gRespiration,gTemperature
d.ggggBloodgpressure,gAllergengtest,gPulse
MedgC