• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 78 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

IAHSS Advanced Officer Certification (PDF) | 2026–2027 | Questions & Verified Answers | Instant PDF Download

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 78 pagina's

Prepare for the IAHSS Advanced Officer Certification 2026–2027 with a convenient PDF study guide designed to support focused revision, reinforce healthcare security knowledge, and help learners prepare for relevant training assessments. This digital study resource is intended for healthcare security professionals seeking a structured way to review advanced security concepts and officer responsibilities. Explore practice questions and answer guidance covering healthcare security operations, threat awareness, risk assessment, incident response, emergency preparedness, access control, patrol procedures, communication, conflict de-escalation, and professional conduct. The organized PDF format makes it convenient to review key concepts, study at your own pace, and revisit topics that require additional attention.

Voorbeeld van de inhoud

IAHSS Advanced Officer Certification

2026_2027 Questions and Answers

1. What is the primary role of a security officer in crime
prevention?

A. Reduce the desire for a person to commit a crime.
B. Patrol all assigned areas diligently.
C. Reduce the opportunity for a person to commit a crime.
D. None of these.

CORRECT ANSWER: C. Reduce the opportunity for a
person to commit a crime.

2. Crime prevention is the anticipation, recognition, and
appraisal of a crime risk. It also involves what?

A. Initiating some action to remove or reduce the risk.
B. Reporting the risk to law enforcement authorities.
C. Documenting the risk to the administration.
D. Each of the above.

CORRECT ANSWER: A. Initiating some action to remove
or reduce the risk.

,3. What must be done about life safety deficiencies found
in the hazard surveillance tour?

A. Report them to the nearest medical personnel.
B. Correct them before the next safety committee meeting.
C. Report them to the Occupational Safety and Health
Administration.
D. Correct them immediately.

CORRECT ANSWER: D. Correct them immediately.

4. What is the purpose of crime analysis?

A. Identify problems and develop strategies to reduce
problems.
B. Assist law enforcement in identifying known criminals.
C. Solve crimes and make arrests.
D. None of the above.

CORRECT ANSWER: A. Identify problems and develop
strategies to reduce problems.

5. Which of the following is easier and more cost-effective
for an institution?

,A. Allowing outside organizations to conduct safety training.
B. Installing access controls only on exterior doors.
C. Using off-duty law enforcement officers instead of security
officers.
D. Building in security systems during building design.

CORRECT ANSWER: D. Building in security systems
during building design.

6. The Triangle of Crime consists of:

A. Opportunity, unattended items, desire.
B. Ability, opportunity, random access.
C. Opportunity, desire, ability.
D. Access, desire, opportunity.

CORRECT ANSWER: C. Opportunity, desire, ability.

7. What are the layers of protection through physical
security planning?

CORRECT ANSWER:

• Perimeter Barrier: Line or outside perimeter of the site.
• Building's Exterior: Top, sides, and bottom of the
building.

, • Interior Controls: Lock/key systems, access control
systems, alarms, cameras, policies/procedures, and
training.

8. How can employee awareness programs improve safety
in a healthcare facility?

CORRECT ANSWER:

• Generates employee involvement.
• Improves trust and credibility in the security program
and its personnel.

9. What are the two most important aspects of a successful
security program?

A. Assist law enforcement in identifying known criminals.
B. Patrol and crime prevention.
C. Crime prevention and risk assessment.
D. Security awareness and crime prevention.

CORRECT ANSWER: D. Security awareness and crime
prevention.

10. Why is crime analysis important?

Documentinformatie

Geüpload op
11 oktober 2026
Aantal pagina's
78
Geschreven in
2026/2027
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$12.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
VERIFIEDPASS
3.8
(6)
Verkocht
42
Volgers
3
Items
2403
Laatst verkocht
7 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen