2026_2027 Questions and Answers
1. What two categories are used when conducting
training?
CORRECT ANSWER: Concepts and procedures.
2. What should a training manual contain?
CORRECT ANSWER: A checklist.
3. What is a tip for effective training?
CORRECT ANSWER: Keep trainees active.
4. When training an officer on a concept, what is an
important element?
CORRECT ANSWER: Providing examples.
5. When are security shift briefings conducted?
CORRECT ANSWER: At the beginning of each shift.
, 6. How can security shifts be kept informed of critical
information?
CORRECT ANSWER: Through shift briefings and
supervisor meetings.
7. What factors affect the way a security officer
communicates?
CORRECT ANSWER: Appearance and attitude.
8. How can security leaders earn staff respect?
CORRECT ANSWER: By providing the necessary
tools and using a participative leadership style.
9. What can be said about job descriptions?
CORRECT ANSWER: They are an essential
component of a healthcare facility.
10. What requirements should be avoided in a job
description?