Version | 100% Verified with
Correct Questions and
Answers
1. Question: Jurisdiction *
CORRECT ANSWER: The right and power to interpret
and apply the law.
2. Question: Violation
CORRECT ANSWER: To break a law, rule, or
regulation intentionally or unintentionally.
3. Question: Respect *
CORRECT ANSWER: Must be earned and retained by
actions each day.
4. Question: Investigators *
, CORRECT ANSWER: Impartial and objective fact
finders.
5. Question: Actions must comply with
CORRECT ANSWER: Rules, workplace/community
expectations, principles of morality, and basic fairness.
6. Question: Attitude *
CORRECT ANSWER: Is what others perceive it to be.
7. Question: Ethics *
CORRECT ANSWER: Principle of right conduct.
8. Question: Complaint (legal)
CORRECT ANSWER: Presentation by the plaintiff in
a civil action, setting forth the claim on which relief is
sought, i.e., administrative complaint.
9. Question: Allegation
CORRECT ANSWER: Assert, affirm, declare
with/without proof of claim or concern.
10. Question: Inquiry
, CORRECT ANSWER: Close examination of some
matter looking for truth.
11. Question: Legally sufficient complaint *
CORRECT ANSWER: Complaint is legally sufficient
if the fact(s) alleged are true and constitute violation of a
law or rule.
12. Question: Standard of Acceptance *
CORRECT ANSWER: Jurisdiction and legal
sufficiency.
13. Question: Jurisdiction
CORRECT ANSWER: Right and power to interpret
and apply law.
14. Question: Case development questions
CORRECT ANSWER: Allegation, law or rule violated,
evidence needed to support allegation.
15. Question: Best source of information (primary) *
CORRECT ANSWER: Investigator.