Chariotte On this page, you find all documents, package deals, and flashcards offered by seller CharIotte. 152 Documents 0 Flashcards 0 Package deal Community 33 Followers 0 Following 12 Reviews received 5 3 2 0 2 4 months ago • kmleffort25 TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB 1 year ago • gloria12364 Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 3rd Edition: Donald C. Rizzo 1 year ago • mayraeva TEST BANK FOR DIAGNOSTIC MICROBIOLOGY, 4TH EDITION: MAHON 1 year ago • nicolepayanovargas TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB 1 year ago • saidarslan TEST BANK FOR CAMPBELL BIOLOGY CONCEPTS CONNECTIONS 8TH EDITION BY REECE Not related to the book + Show more reviews 152 items Everything Documents Flashcards Package deal Best sold Newest Rating TEST BANK FOR NUTRITION APPLIED APPROACH 4TH EDITION THOMPSON MANORE (0) $10.50 0x sold Exam 
Name___________________________________ 
MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. 
1) Which of the following is NOT a function of water in the body? 1) 
A) helps to transport nutrients and oxygen 
B) regulate nervous impulses and muscle contraction 
C) excrete waste products 
D) provides a source of energy to work and play 
Answer: D 
Explanation: A) 
B) 
C) 
D) 
2) What is another name for a study of a particular disease in a l... i x Book Exam (elaborations) • 18 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Nutrition • Janice Thompson, Melinda Manore• ISBN 9780321910394 TEST BANK FOR CHOOSING HEALTH, 1ST EDITION : LYNCH (0) $10.50 0x sold Choosing Health (Lynch) 
Chapter 1 Health in the 21st Century 
1) The current life expectancy at birth in the U.S. is 
A) 67.7 years. 
B) 72.7 years. 
C) 77.7 years. 
D) 82.7 years. 
Answer: C 
Diff: 2 Page Ref: 1 
Skill: Remembering 
2) Which of the following habits can result in premature aging? 
A) Smoking 
B) Poor eating habits 
C) Drinking alcohol excessively 
D) All of the answers are correct. 
Answer: D 
Diff: 2 Page Ref: 1 
Skill: Remembering 
3) Which of the following is true with respe... i x Book Exam (elaborations) • 22 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Choosing Health • April Lynch, Barry Elmore, Tanya Morgan• ISBN 9780321516183 TEST BANK FOR COMMUNITY NUTRITION IN ACTION: AN ENTREPRENEURIAL APPROACH 6E BY BOYLE 1111989680 (0) $10.50 0x sold 1-2 
Test Bank1 for Community Nutrition in Action 6e 
Chapter 1 – Opportunities in Community Nutrition 
Learning Objectives 
1.1 Describe the three arenas of community nutrition practice. 
1.2 Explain how community nutrition practice fits into the larger realm of public health. 
1.3 Describe the three types of prevention efforts. 
1.4 List three major health objectives for the nation and explain why each is important. 
1.5 Outline the educational requirements, practice settings, and roles and ... i x Exam (elaborations) • 15 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION TEST BANK FOR FOOD AND CULTURE, 7TH EDITION (0) $10.50 0x sold Chapter 01 - Food and Culture 
True / False 
1. In 2007, more than seventy-five different ancestry groups were reported in the United States. 
a. True 
b. False 
ANSWER: True 
REFERENCES: Introduction 
KEYWORDS: Bloom's: Understand 
2. The fastest and largest growing ethnic groups in America in 2007 were from Asia, but more recently Latin Americans 
became the fastest growing race or ethnic group. 
a. True 
b. False 
ANSWER: False 
REFERENCES: Introduction 
KEYWORDS: Bloom's: Understand 
3. Di... i x Book Exam (elaborations) • 15 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Food and Culture • Pamela Goyan Kittler, Kathryn P. Sucher, Marcia Nelms• ISBN 9781305886872 TEST BANK FOR HUMAN DISEASES, 3RD EDITION : NEIGHBORS (0) $10.50 2x sold Chapter 1: Introduction to Human Diseases 
MULTIPLE CHOICE 
1. Treatment interventions may include: 
a. medications. c. education. 
b. nutritional modifications. d. all of the above. 
ANS: D 
a. Medications may be prescribed as treatment for certain conditions, but other treatments are also listed. 
b. Nutritional modifications may be recommended for certain conditions, but other treatments are also listed. 
c. Education may assist the patient to better handle his or her condition, but other tre... i x Book Exam (elaborations) • 3 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Human Diseases • Marianne Neighbors, Ruth Tannehill-Jones• ISBN 9781305176522 TEST BANK FOR NUTRITION AND YOU 2ND EDITION BY BLAKE (0) $10.50 0x sold Nutrition and You, 2e, MyPlate Edition (Blake) 
Chapter 1 What Is Nutrition? 
Multiple-Choice Questions 
1) Which of the following groups of nutrients provide energy in the diet? 
A) carbohydrates, lipids, proteins 
B) carbohydrates, proteins, vitamins 
C) carbohydrates, lipids, minerals 
D) All of the above 
Answer: A 
Page Ref: 10 
2) ________ is the simple sugar that cells use as a major energy source. 
A) Glucose 
B) Vitamin 
C) Sucrose 
D) Calorie 
Answer: A 
Page Ref: 10 
3) Which of the f... i x Book Exam (elaborations) • 15 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Nutrition and You, MyPlate Edition • Joan Salge Blake• ISBN 9780321849724 TEST BANK FOR NUTRITION CONCEPTS AND CONTROVERSIES, SIZER 13 EDITION (1) $10.50 1x sold 34 
Chapter 4 – The Carbohydrates: Sugar, Starch, Glycogen, and Fiber 
Chapter Learning Objectives 
4.1 Compare and contrast the major types of carbohydrates in foods and in the body. 
4.2 Explain the important roles of carbohydrates and fiber in the body, and describe the characteristics of whole 
grain foods. 
4.3 Explain how complex carbohydrates are broken down in the digestive tract and absorbed into the body. 
4.4 Describe how hormones control blood glucose concentrations during fasting ... i x Book Exam (elaborations) • 14 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Nutrition: Concepts and Controversies • Frances Sizer, Eleanor Noss Whitney• ISBN 9781133603184 TEST BANK FOR NUTRITION FROM SCIENCE TO YOU, 2ND EDITION : BLAKE (0) $10.50 0x sold Nutrition: From Science to You, 2e (Blake, Munoz, Volpe) 
Chapter 1 What Is Nutrition? 
1) The most important factor that influences food choice is 
A) culture. 
B) convenience. 
C) flavor/taste. 
D) advertising. 
Answer: C 
Page Ref: 4 
Learning Outcome: 1.1 
BT: Remembering 
2) Japan is an island nation surrounded by ocean. Fish and other seafood play a key role in 
Japanese cuisine. This represents an example of the influence of ________ in food choice. 
A) genetics 
B) environment 
C) advert... i x Book Exam (elaborations) • 23 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Nutrition • Joan Salge Blake, Kathy D. Munoz, Stella Volpe• ISBN 9780321897732 TEST BANK FOR NUTRITION: CONCEPTS AND CONTROVERSIES, 3 EDITION 2014 (0) $10.50 0x sold Chapter 5-The Lipids: Fats, Oils, Phospholipids, and Sterols 
MULTIPLE CHOICE 
1. What is the name for the group of organic compounds that consists of triglycerides, phospholipids, and 
sterols? 
a. fats 
b. lipids 
c. fatty esters 
d. oils 
ANS: B PTS: 1 REF: Page 161 BLM: Remember 
2. About 95 percent of the lipids in foods and in the human body come from what family of compounds? 
a. cholesterol 
b. phospholipids 
c. sterols 
d. triglycerides 
ANS: D PTS: 1 REF: Page 161 BLM: Remember 
3. Whi... i x Exam (elaborations) • 17 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION TEST BANK FOR NUTRITIONAL FOUNDATIONS AND CLINICAL APPLICATIONS, 5TH EDITION: MICHELE GRODNER (0) $8.49 0x sold Chapter 01: Wellness Nutrition 
Test Bank 
MULTIPLE CHOICE 
1. Informal education includes education experiences that occur through daily activities, such as 
a. attending a workshop on coronary artery disease sponsored by the American Heart 
Association. 
b. watching a television show about diabetes. 
c. learning about food safety techniques in a high school economics course. 
d. completing a first aid course at the local Red Cross facility. 
ANS: B 
Watching a television show about diabetes is... i x Book Exam (elaborations) • 11 pages • by CharIotte • uploaded 2023 Quick View i x Duke University School Of Medicine • HEALTH AND NUTRITION Nutritional Foundations and Clinical Applications - E-Book • Michele Grodner, Sara Long Roth, Bonnie C. Walkingshaw• ISBN 9780323266888 1 2 3 4 5 ...
TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB
Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology, 3rd Edition: Donald C. Rizzo
TEST BANK FOR DIAGNOSTIC MICROBIOLOGY, 4TH EDITION: MAHON
TEST BANK FOR HUMAN ANATOMY & PHYSIOLOGY LABORATORY MANUAL, CAT VERSION, 11 EDITION: ELAINE N. MARIEB
TEST BANK FOR CAMPBELL BIOLOGY CONCEPTS CONNECTIONS 8TH EDITION BY REECE
Not related to the book