- Study guides, Class notes & Summaries
Looking for the best study guides, study notes and summaries about ? On this page you'll find 546 study documents about .
546 results
Exam (elaborations)
Nur 120 Actual Exam 3 |Complete Questions And Answers | 2026 Latest Updated| 100% Rated Correct | Get A+!!
NewNur 120 Actual Exam 3 |Complete Questions And Answers | 2026 Latest Updated| 100% Rated Correct | Get A+!!
Exam (elaborations)
Actual Exam For Nur 120 Exam 1 (2025) (Testing Exam Questions) And Verified Answers (Multiple Choices) ||A+ Graded |100% Correct!!
PopularActual Exam For Nur 120 Exam 1 (2025) (Testing Exam Questions) And Verified Answers (Multiple Choices) ||A+ Graded |100% Correct!!
Exam (elaborations)
NUR 120 Exam 1 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update)
NewNUR 120 Exam 1 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update) 
154 questions with answers 
Topic: NUR 120 Exam 1 
1. incivility 
Answer: rude or disruptive behavior that results in emotional distress to those that are 
targeted 
2. bullying 
Answer: aggressive, deliberate, psychological or physical behavior 
3. first to aggressively promote sanitation, nutritional food, and quality patient care 
Answer: Florence Nightingale 
4. founded 30+ hospitals to include mental health 
Answer: Dorthea...
Exam (elaborations)
Fundamentals NUR 120 Final - Questions with 
Correct Answers (Verified Update)
NewFundamentals NUR 120 Final - Questions with 
Correct Answers (Verified Update) 
117 questions with answers 
Topic: Fundamentals NUR 120 Final 
1. What are the 5 steps of the nursing process 
Answer: A: assessment D: diagnosis P: Planning I: implementing E: Evaluation 
2. What type of information is "I'm not feeling well today" 
Answer: Subjective this is what the SUBJECT SAYS 
3. Pt c/o stomach pain, what NP is first? 
Answer: Assessment 
4. What type of data is BP is 
Answer: Objective...
Exam (elaborations)
NUR 120- Role of The Nurse - Questions with Correct 
Answers (Verified Update)
NewNUR 120- Role of The Nurse - Questions with Correct 
Answers (Verified Update) 
17 questions with answers 
Topic: NUR 120- Role of The Nurse 
1. civility (role of the nurse) 
Answer: treating one another with respect in order to improve teamwork and protect patient 
safety 
2. incivility (role of the nurse) 
Answer: rude or disruptive behaviors that result in emotional distress to those who are 
targeted. This may or may not be intentional. 
3. bullying (role of the nurse) 
Answer: goes beyond i...
Exam (elaborations)
NUR 120 Exam 3: Key Nursing Concepts from 
Lectures 13–19 - Questions with Correct Answers
NewNUR 120 Exam 3: Key Nursing Concepts from 
Lectures 13–19 - Questions with Correct Answers 
(Verified Update) 
47 questions with answers 
Topic: NUR 120 Exam 3: Key Nursing Concepts from Lectures 13–19 
1. Air embolism 
Answer: left side + Trendelenburg. 
2. > 100 mL residual 
Answer: hold feeding & notify provider. 
3. Use D5W if TPN bag empty 
Answer: to prevent rebound hypoglycemia. 
4. Protein + vitamin C 
Answer: wound-healing combo. 
5. PEG feeding 
Answer: check residual, flush bef...
Exam (elaborations)
NUR-120-ALT Exam 1 – UPDATED Questions with 
100% Verified Answers
NewNUR-120-ALT Exam 1 – UPDATED Questions with 
100% Verified Answers
Package deal
Bundle-;;Nur 120 Exams With Correct Answers
NewNUR 120 (MED/SURG - TEST 5) NCLEX STYLE PRACTICE Questions with Correct Answers (Grade A+)

7
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - TEST 5) Study Notes Questions with Correct Answers (Grade A+)

8
Exam (elaborations)
NUR 120 - MED/SURG (NCLEX STYLE QUESTIONS) Questions with Correct Answers (Grade A+)

9
Exam (elaborations)
NUR 120 - MED/SURG (Tes
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - Test 6) Study Notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (MED/SURG - Test 6) Study Notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - Test 6) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (MED/SURG - Test 6) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 - MED/SURG (Test 2) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 - MED/SURG (Test 2) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 - MED/SURG (Test 1 Notes) Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
NewNUR 120 - MED/SURG (Test 1 Notes) Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 - MED/SURG (NCLEX STYLE QUESTIONS) Questions 
with Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 - MED/SURG (NCLEX STYLE QUESTIONS) Questions 
with Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - TEST 5) Study Notes Questions with 
Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (MED/SURG - TEST 5) Study Notes Questions with 
Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - TEST 5) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (MED/SURG - TEST 5) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - Test 4) Study Notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (MED/SURG - Test 4) Study Notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (MED/SURG - Test 4) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (MED/SURG - Test 4) NCLEX STYLE PRACTICE 
Questions with Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (Med/Surg - Test 3) Study Notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (Med/Surg - Test 3) Study Notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 (Med/Surg - Test 3) NCLEX STYLE PRACTICE Questions 
with Correct Answers (Grade A+)
NewNUR 120 (Med/Surg - Test 3) NCLEX STYLE PRACTICE Questions 
with Correct Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
NUR 120 - Med/Surg (Test 2) Study notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
NewNUR 120 - Med/Surg (Test 2) Study notes Questions with Correct 
Answers (Grade A+)
Exam (elaborations)
Nur 120 Test 3 Legal & Ethical Study Guide & Practice Questions 2026/2027
NewNur 120 Test 3 Legal & Ethical Study Guide & Practice Questions 2026/2027
Exam (elaborations)
NUR120 Exam - 1 Questions With Correct Answers
NewNUR120 Exam - 1 Questions With Correct Answers