100% satisfaction guarantee Immediately available after payment Both online and in PDF No strings attached 4.2 TrustPilot
logo-home
Exam (elaborations)

TSI ASSESSMENT EXAM SCRIPT 2026 FULL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Rating
-
Sold
-
Pages
6
Grade
A+
Uploaded on
16-11-2025
Written in
2025/2026

TSI ASSESSMENT EXAM SCRIPT 2026 FULL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS

Institution
TSI ASSESSMENT
Course
TSI ASSESSMENT









Whoops! We can’t load your doc right now. Try again or contact support.

Written for

Institution
TSI ASSESSMENT
Course
TSI ASSESSMENT

Document information

Uploaded on
November 16, 2025
Number of pages
6
Written in
2025/2026
Type
Exam (elaborations)
Contains
Questions & answers

Subjects

Content preview

TSI ASSESSMENT EXAM SCRIPT 2026 FULL
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS


◉ In 2010, talk show host Oprah Winfrey and novelist Jonathan Franzen
kissed and made up after a nine-year feud. In 2001, Franzen was
disinvited from appearing on Winfrey's TV show to pitch his novel The
Corrections after he made it clear that he was unhappy about the book's
being chosen for the Oprah Book Club. Describing his work as
"in the high-art literary tradition," Franzen said he didn't want to be
associated with the Club, which he accused of occasionally choosing
"schmaltzy, one-dimensional" novels. But Winfrey is apparently able to
forgive and forget: she chose Franzen's next novel, Freedom, for her
book club and said of it, "Now you haven't heard me say this word often,
but this book is a masterpiece."
(The passage implies that Franzen's criticism of the Oprah Book Club
was motivated primarily by...)
A. pride
B. anger
C. insensitivity
D. ignorance . Answer: Choice (A) is correct. The author of the passage
states that Franzen refers to his own work as belonging to a "high-art
literary tradition" and to Oprah's book club choices as being
"schmaltzy," or overly sentimental, and "one-dimensional." These details
suggest that Franzen felt that his own book is of higher quality than
other books chosen for the book club. In other words, Franzen's criticism

, of the Oprah Book Club was motivated by his pride, or his sense of self-
importance. Choices (B) and (C) are incorrect because there is no
indication in the passage that Franzen felt any anger or was trying to be
insensitive. Choice (D) is incorrect because there is no indication that
Franzen's comments about Oprah's choices were ignorant or uninformed.


◉ Long thought to be a case of mistaken identity, the discovery of the
Bornean rainbow toad by European explorers in 1924 was recently
verified by scientists. The explorers had made a black-and-white sketch
of an unusual toad they had found in the jungles of Southeast Asia,
christening it the Bornean rainbow toad. Skeptical but curious, scientists
recently went to look for the toad—and ended up finding three
specimens.
(The passage implies which of the following about the Bornean rainbow
toad?...)
A. Some people doubted the existence of the toad.
B. Scientists were confident that they would find the toad.
C. The surviving toads have been relocated to Europe.
D. No human being had seen the toad since 1924. . Answer: Choice (A)
is correct. The author suggests that some people doubted the existence of
the Bornean rainbow toad: they "thought [it] to be a case of mistaken
identity" and were "skeptical." In other words, some people thought the
"European explorers" were documenting another, already known kind of
toad, and had not discovered a new toad. This is supported by the fact
that the discovery was not "verified" for many years. Choices (B), (C),
and (D) are incorrect: the author suggests

Get to know the seller

Seller avatar
Reputation scores are based on the amount of documents a seller has sold for a fee and the reviews they have received for those documents. There are three levels: Bronze, Silver and Gold. The better the reputation, the more your can rely on the quality of the sellers work.
FocusFile7 Harvard University
View profile
Follow You need to be logged in order to follow users or courses
Sold
12
Member since
5 months
Number of followers
1
Documents
10915
Last sold
1 hour ago
FocusFile7

Welcome to FocusFile, your inspiring hub for academic excellence! Just like your favorite café where every sip brings comfort, FocusFile is designed to be your go-to space for clear thinking, deep focus, and study success. Here at FocusFile, I believe learning isn’t just about cramming it’s about clarity, growth, and building the confidence to conquer any challenge. That’s why you’ll find a handpicked collection of top-notch, easy-to-digest study materials, smart summaries, and guides tailored to a wide range of subjects and learning styles. Whether you're gearing up for exams, brushing up on class notes, or just need that extra push, FocusFile has you covered. From quick-reference sheets to deep-dive notes, there’s something here for every learner whether you're a visual thinker, a bullet-point lover, or someone who thrives on quick, impactful insights. Think of FocusFile as your academic sanctuary, a place where productivity meets peace of mind. So grab your favorite drink, settle in, and let’s sharpen your focus and fuel your success, one file at a time. Thanks for making FocusFile your study partner. Let’s unlock your full potential together!

Read more Read less
4.0

3 reviews

5
1
4
1
3
1
2
0
1
0

Recently viewed by you

Why students choose Stuvia

Created by fellow students, verified by reviews

Quality you can trust: written by students who passed their tests and reviewed by others who've used these notes.

Didn't get what you expected? Choose another document

No worries! You can instantly pick a different document that better fits what you're looking for.

Pay as you like, start learning right away

No subscription, no commitments. Pay the way you're used to via credit card and download your PDF document instantly.

Student with book image

“Bought, downloaded, and aced it. It really can be that simple.”

Alisha Student

Frequently asked questions