Questions with Correct Answers
100% Verified Graded A+
1. ANSI
Answer: American National Standards Institute
2. Apprentice License
Answer: A Document Issued by the Department upon proof of registration at a
training facility and with the Division of Apprentice Training
3. Apprentice Licensee
Answer: A Person, who is 18 years of age of older,
4. ASME
Answer: American Society of Mechanical Engineers
5. Cargo
Answer: A Load, quantity, or volume that can be processed or transported
6. Certificate of Completion
Answer: A Uniform certificate issued by a training facility to a licensee upon the satisfactory
completion of a continuing education curriculum
1/
12
, 7. "Cheif" of Inspections
Answer: Mechanical of the Department of Public safety
8. commisioner
Answer: The Commissioner of the Department of Public Safety
9. Compact Hoisting Machinery
Answer: Hoisting Machinery with a gross vehicle weight not exceeding 10,000 lb
10. Company license
Answer: A license issued by an Exempt Company that has a De- partment approved in-
service training program and which is only valid for hoisting machinery used on company
property
11. Company property
Answer: Property which is owned or under the care and control of a tenant company
under a lease or rental agreement
12. Competant person
Answer: One who is capable of identifying existing and predictable hazards in the
surroundings or working conditions which are unsanitary, hazardous, or dangerous, and
who has authorization to take prompt corrective measures to eliminate such conditions
13. DAT
2/
12