Journey for Health Professionals (2025) Bruce Colbert, Jeff
Ankney, Karen Lee 3rd Edition
3rd Edition
i
,Table of Contents
i i
Chapter 1 Anatomy, Physiology, and Disease
i i i i i 2
Chapter 2 The Human Body
i i i i 14
Chapter 3 Biochemistry
i i 23
Chapter 4 The Cells
i i i 32
Chapter 5 Tissues and Systems
i i i i 42
Chapter 6 The Skeletal System
i i i i 51
Chapter 7 The Muscular System
i i i i 63
Chapter 8 The Integumentary System
i i i i 75
Chapter 9 The Nervous System
i i i i 90
Chapter 10 The Endocrine System
i i i i 111
Chapter 11 The Senses
i i i 122
Chapter 12 The Cardiovascular System
i i i i 133
Chapter 13 The Respiratory System
i i i i 149
Chapter 14 The Lymphatic and Immune Systems
i i i i i i 162
Chapter 15 The Gastrointestinal System
i i i i 176
Chapter 16 The Urinary System
i i i i 191
Chapter 17 The Reproductive System
i i i i 206
Chapter 18 Basic Diagnostic Tests
i i i i 222
Chapter 19 The Journey's End
i i i i 233
,TestiBanki-iAnatomy,iPhysiology,i&iDisease:iAniInteractiveiJourneyiforiHealthiProfessionals,i3ei(Colberti2020)
Anatomy, Physiology, and Disease, 3e (Colbert/Ankney/
i i i i i
Lee) Chapter 1
i Anatomy, Physiology, and Disease i i i i
1.1 Multiple Choice Questions i i
1) Gross anatomy is also known as
i i i i i i .
A) microscopic anatomy i
B) pathologic anatomy i
C) macroscopic anatomy i
D) diagnostic anatomy i i
Answer: C i
2) An example ofigross anatomy would be
i i i i i i .
A) viewing an x-ray i i
B) using a microscope
i i
C) performing a complete cellular blood count i i i i i
D) determining the etiology ofi a disease A i i i i i i
nswer: A i
3) The study ofiphysiology deals with
i i i i i .
A) disease
B) genetics
i
C) structures
D) functions i
Answer: D i
4) The potential outcome ofia disease is the
i i i i i i i .
A) etiology
B) diagnosis
C) prognosis
D) treatment i
Answer: C i
5) The study ofi disease is known as
i i i i i i .
A) neurology
B) pathology
C) microbiology
D) cytology i
Answer: B i
6) The three basic parts ofi a medical term are
i i i i i i i i .
A) prefix, word root, suffix i i i
B) suffix, base, meaning i i
C) prefix, stem, ending i i
D) base, word root, stem
i i i i
Answer: A i
1|Page
i i i i i
, TestiBanki-iAnatomy,iPhysiology,i&iDisease:iAniInteractiveiJourneyiforiHealthiProfessionals,i3ei(Colberti2020)
7) What system is known as the mathematical language ofi medicine?
i i i i i i i i i
A) Abbreviation system i
B) Metric system i
C) English system i
D) Customary system i i
Answer: B i
8) Which ofi the following is NOT a vital sign?
i i i i i i i i
A) Heart rate i
B) Temperature
C) Odor
D) Respiratory rate i i
Answer: C i
9) When the physician has documented several signs and symptoms, he or she will be able t
i i i i i i i i i i i i i i i
o make a(n)
i i . i
A) prognosis
B) etiology
C) cytology
D) diagnosis i
Answer: D i
i
10) The adjustments that maintain a stable environment within the body are known as
i i i i i i i i i i i i
.
A) homeostasis
B) metabolism
C) syndrome
D) pathology i
Answer: A i
11) The body uses feedback loops to maintain homeostasis. The response that opp
i i i i i i i i i i i
oses an action is known as a(n)
i i . i i i i i
A) depressing feedback loop i i
B) negative feedback loop i i
C) positive feedback loop i i
D) affirmative feedback loop i i i
Answer: B i
12) A positive feedback loop is necessary in which ofi the following situations?
i i i i i i i i i i i
A) Blood pressure i
B) Coughing
C) Bleeding
D) Childbirth i
Answer: D i
2|Page
i i i i i