1. nurse is explaining the differences among the various agencies that ad- dress
health care. the nurse should not that which of the following are health care
regulatory agencies Ans: joint commission, FDA
2. nurse is explaining the various types of health care coverage clients might have to a
group of nursing students. the nurse should mention that which
of the following health care financing mechanisms are federally funded Ans: -
medicare, medicaid
3. a hospital is conducting a community blood pressure screening in its lobby. this is an
example of which of the following levels of care Ans: primary
4. client in a managed care organization requires hospitalization. which of the
following parties must first approve the admission Ans: provider
5. nursing instructor is explaining the various levels of health care services to a group
of nursing students. which of the following examples of care or care setting should the
nurse classify as tertiary care Ans: ICU, Oncology treatment center
6. nurse is caring for an older adult client who lives alone and is to be discharged in 3
days. he states that it is difficult to prepare adequate nutritious meals at home for just
one person. to which of the following members of the health care team should the
1/5
, nurse refer him? Ans: social work
7. a goal for a client who has difficulty with self feeding due to rheumatoid arthritis is
to use adaptive devices. the nurse caring for the client should initiate a referral with
which of the following members of the interprofessional care team Ans: occupational
therapist
8. client who is post op following knee arthroplasty is concerned about the adverse
effects of the medication he is receiving for pain management. which of the following
members of the interprofessional care team may assist the client in understanding the
medications effects Ans: provider, pharmacist, RN
9. client who has had cerebrovascular accident has persistent problems with
dysphagia. the nurse caring for the client should initiate a referral with which of the
following members of the interprofessional care team Ans: speech language pathologist
10. a nursing instructor is acquainting a group of students with the roles of various
members of the health care team they will encounter on a medical-sur- gical unit. when
she gives examples of tasks CNA may perform, which of
the following client activities should she include Ans: bathing, ambulating, toileting,
measuring vital signs
11. nurse is caring for a client who decides not to have surgery despite significant
blockages in his coronary arteries.The nurse understands that this
2/5