f f f f f f f f f f f f f f
To clarify,this is a test bank,not a textbook you have immediate access
f f f f f f f f f f f
To download your test bank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
f f f f
No delays loading is fast and instant immediately after
f f f f f f f f
Purchase!
You will receive a full bank of tests, in other words,all chapters
f f f f f f f f f f f
Will be there. f f
Test banks are presented in PDF format;Therefore, no special
f f f f f f f f
Software is Required to open them f f f f f
,TEST BANK FOR f f
Introduction to Maternity and Pediatric Nur
f f f f f
sing,8th Edition by Gloria Leifer
f f f f f
UNITfI:fAnfOverviewfoffMaternityf andfPediatricfNursing
Chapterf 1:fThefPast,fPresent,fandfFuture
UNITfII:fMaternal-
NewbornfNursingfandfWomen’sfHealthChapter f f2:fHumanfRe
productivefAnatomyfandfPhysiologyfChapterf 3:fFetalfDevelopm
ent
Chapterf4:fPrenatalfCarefandfAdaptationsftofPregnancy
Chapterf5:fNursingfCarefoffWomenfwithfComplicationsfduringfPregnancyC f
hapterf6:fNursingfCarefoffMotherfandfInfantfduringfLaborfandfBirthfChapterf
7:fNursingfManagementfoffPainfduringfLaborfandfBirth
Chapterf8:fNursingfCarefoffWomenfwithfComplicationsfduringfLaborfandBi f
rth
Chapterf9:fThefFamilyfafterf Birth
Chapterf10:fNursingfCarefoffWomenfwithfComplicationsfFollowingfBirthC f
hapterf 11:fThefNurse’sfRolefinfWomen’sfHealthfCare
Chapterf 12:fThefTermfNewborn
Chapterf 13:fPretermfandfPost-TermfNewborns
Chapterf14:fThefNewbornfwithfafPerinatalfInjuryforf CongenitalM f
alformation
UNITfIII:fThefGrowingfChildfandfFamily
Chapterf15:fAnfOverviewfoffGrowth,fDevelopment,fandfNutritionChapter f f1
6:fThefInfant
Chapterf 17:fThefToddlerfChapte
rf 18:fThefPreschoolfChild
Chapterf 19:fThefSchool-
AgefChildChapter
f f 20:fThefAdolesc
ent
UNITfIV:fAdaptingfCareftofthefPediatricfPatient
Chapterf21:fThefChild’sfExperiencefoffHospitalizationfChapterf
22:fHealthfCarefAdaptationsfforf thefChildfandfFamilyUNIT
f f V:f
ThefChildfNeedingfNursingfCare
Chapterf23:fThefChildfwithfafSensoryforfNeurologicalfConditionC f
hapterf 24:fThefChildfwithfaf MusculoskeletalfConditionfChapterf 25
:fThefChildfwithfaf RespiratoryfDisorder
Chapterf26:fThefChildfwithfafCardiovascularfDisorder
Chapterf27:fThefChildfwithfafConditionfoffthefBlood,fBlood-
FormingfOrgansforfLymphaticfSystemChapter
f f 28:fThefChildf withfaf GastrointestinalfCondition
Chapterf29:fThefChildfwithfafGenitourinaryfConditionChapter
f f
30:fThefChildfwithfaf SkinfCondition
Chapterf31:fThefChildfwithfafMetabolicfCondition
Chapterf32:fChildhoodfCommunicablefDiseases,fBioterrorism,fNaturalfDisastersfandfthefMaternal-
ChildPatient
f
Chapterf33:fThefChildfwithfanfEmotionalforf BehavioralfCondition
UNITfVI:fThefChangingfHealthfCarefEnvironment
Chapterf34:fComplementaryfandfAlternativefTherapiesfinfMaternityfandfPediatricfNursing
, INTRODUCTIONfTOfMATERNITYfANDfPEDIATRICfNURSINGf8THfEDITIONfLEIFERfTESTfBANK
2
Chapter 01: The Past, Present, and Future
f f f f f f
MULTIPLEf CHOICE
1. Afpatientf choosesf tof havef thef certifiedf nursef midwifef (CNM)f providef caref duringf herf pregnancy.f Whatf doesthe
f f
CNMsfscopef off practicefinclude?
a. Practicef independentf fromf medicalf supervisionbf
.f Comprehensivefprenatalfcare
c.f Attendancefatfallfdeliveries
d.f Cesareanfsections
ANS:fB
Thef CNMf providesf comprehensivef prenatalf andf postnatalf care,f attendsf uncomplicatedf deliveries,f andf ensuresthat
f fa
f backupf physicianf isf availablef inf casef off unforeseenf problems.
DIF:f Cognitivef Level:f Comprehensionf REF:f Pagef 6
TOP:f Advancef Practicef Nursingf Rolesf KEY:f Nursingf Processf Step:f Implementation
MSC:f NCLEX:f Healthf Promotionf andf Maintenance:f Preventionf andf Earlyf Detectionf off Disease
2. Whichf medicalf pioneerf discoveredf thef relationshipf betweenf thef incidencef off puerperalf feverf andf unwashedhan
f
ds?
a. KarlfCred
b. Ignazf Semmelweis
c. Louisf Pasteur
d. Josephf Lister
ANS:fB
IgnazfSemmelweisfdeducedfthatfpuerperalffeverfwasfseptic,fcontagious,fandftransmittedfbyfthefunwashedf
handsfoffphysiciansfandfmedicalfstudents.
DIF:f Cognitivef Level:f Knowledgef REF:f Pagef 2TOP:
f f
Thef Pastf KEY:f Nursingf Processf Step:f N/A
MSC:f NCLEX:f Safe,f Effectivef Caref Environment:f Safetyf andf Infectionf Control
3. Af pregnantf womanf whof hasf recentlyf immigratedftofthef UnitedfStatesf commentsf tofthef nurse,f Ifamfafraidf offchil
dbirth.fItfisfsofdangerous.fIfamfafraidfIfwillfdie.fWhatfisfthefbestfnursingfresponsefreflectingfculturalfsensitivity?
a. Maternalf mortalityfinfthef Unitedf Statesf isf extremelyflow.
b. Anesthesiafisfavailableftofrelievefpainfduringflaborfandfchildbirth.c. f fT
ellf mefwhyfyoufarefafraidfoffchildbirth.
d.f Yourf conditionf willf bef monitoredf duringflaborf andfdelivery.
ANS:fC
Askingf thef patientfaboutf herf concernsf helpsf promotef understandingf andfindividualizesf patientf care.
DIF:f Cognitivef Level:f Applicationf REF:f Pagef 7
TOP:f Cross-
Culturalf Caref KEY:f Nursingf Processf Step:f ImplementationMSC:
f f NCLEX
:f Psychosocialf Integrity:f Psychologicalf Adaptation
4. Anf urbanfareaf hasf beenfreportedftof havef af highfperinatalf mortalityfrate.f Whatf informationf doesf thisf provide?
a. Maternalfandfinfantf deathsf perf 100,000f livef birthsf perf year
b. Deathsfofffetusesf weighingf moref thanf500f gfperf 10,000f birthsf perf year
c. Deathsf offinfantsf upftof1f yearf offagef perf 1000flivef birthsf perf yeard.
f f
Fetalfandfneonatalfdeathsfperf1000flivefbirthsfperfyear
ANS:fD
Thef perinatalf mortalityfratef includesf fetalf andfneonatalf deathsf perf 1000f livef birthsf perf year.DI
f
F:fCognitivefLevel:f Comprehensionf REF:f Pagef12
, INTRODUCTIONfTOfMATERNITYfANDfPEDIATRICfNURSINGf8THfEDITIONfLEIFERfTESTfBANK
3
OBJ:f 9f TOP:f Thef Present-Childf Care
KEY:f Nursingf Processf Step:f Implementation
MSC:f NCLEX:f Safe,f Effectivef Caref Environment:f Coordinatedf Care
5. Whatf isftheffocusf offcurrentf maternityf practice?
a. Hospitalfbirthsf forf thef majorityfoff women
b. Theftraditionalf familyf unit
c. Separationf off laborf roomsf fromf deliveryf roomsdf
.f Afqualityffamilyfexperiencefforfeachfpatient
ANS:fD
Currentf maternityf practicef focusesf onfaf high-qualityf familyf experiencef forf allffamilies,f traditionalf orf otherwise.
DIF:f Cognitivef Level:f Comprehensionf REF:f Pagef 6
TOP:f Thef Present-
Maternityf Caref KEY:f Nursingf Processf Step:f N/AMSC:
f f NCLEX:f Healthf P
romotionf andfMaintenance
6. WhofadvocatedfthefestablishmentfoffthefChildrensfBureau?a.
f f
LillianfWald
b. Florencef Nightingale
c. Florencef Kelly
d. Claraf Barton
ANS:f A
LillianfWaldfisf creditedf withf suggestingf thef establishmentf off af federalf Childrensf Bureau.
DIF:f Cognitivef Level:f Knowledgef REF:f Pagef 4
TOP:f Thef Pastf KEY:f Nursingf Processf Step:f Implementation
MSC:f NCLEX:f Healthf Promotionf andf Maintenance:f Growthf andf Development
7. Whatf wasf thef resultf offresearchf donefinfthef 1930sf byfthef Childrensf Bureau?
a. Childrenf withfheartf problemsf aref nowfcaredfforf byf pediatricf cardiologists.
b. Thef Childf Abusef andf Preventionf Actf wasf passed.
c. Hotf lunchf programsf weref establishedf inf manyfschools.
d. Childrensf asylumsf weref founded.
ANS:fC
Schoolf hotf lunchf programsf weref developedf asf af resultf off researchfbyfthef Childrensf Bureaufonfthef effectsf ofeconomic
f fd
epressionf onfchildren.
DIF:f Cognitivef Level:f Knowledgef REF:f Pagef 4TOP:
f f
Thef Pastf KEY:f Nursingf Processf Step:f N/A
MSC:f NCLEX:f Healthf Promotionf andf Maintenance:f Coordinatedf Care
8. Whatfgovernmentf programf wasf implementedf tofincreasef thef educationalf exposuref off preschoolf children?
a. WIC
b. Titlef XIXf off Medicaid
c. Thef Childrensf Charterf
d.f HeadfStart
ANS:fD
Headf Startfprogramsf weref establishedf tofincreasef educationalf exposuref off preschoolf children.
DIF:f Cognitivef Level:f Knowledgef REF:f Pagef 3
TOP:f Governmentf Influencesf inf Maternityfandf Pediatricf Caref KEY:f Nursingf Processf Step:f N/AMS
f
C:f NCLEX:f Healthf Promotionf andf Maintenance:f GrowthfandfDevelopment
9. Whatfguidelinesfdefinefmultidisciplinaryfpatientfcarefinftermsfoffexpectedfoutcomefandftimeframeffromdiffer
f
entfareasfoff carefprovision?