Postal Automotive Technician Exam 944 Prep Material Newest
Complete 200 Questions And Correct Detailed Answers
(Verified Answers)|Brand New Version!
The amount of air fuel mixture taken into the cylinder on the intake Stroke is a measure of
the engines. - CORRECT ANSWER=Volumetric efficiency
Welch plugs are installed on engines to provide - CORRECT ANSWER=A means of removing
the sand after the engine is cast
1. The two cycle engine produces a power stroke with every_________
Of the crankshaft. - CORRECT ANSWER=Revolution
2. Preignition may be caused by - CORRECT ANSWER=Carbon deposits
3. The size of an outdoor motor propeller is always given in - CORRECT ANSWER=Diameter
and pitch
4. Closed, crank case ventilation systems are used to - CORRECT ANSWER=Aid and prevention
of air contamination
5. The angular motion about the vertical axis of an aircraft or spacecraft, is known as -
CORRECT ANSWER=Yaw
,2|Page
6. The carburetor circuit that maintains a constant level of fuel in the float bowl is the_______
Circuit - CORRECT ANSWER=Float
7. A jet engine combustion chamber liner is cool by - CORRECT ANSWER=Air streams
8. Regenerative gas turbine engines have been successfully develop for use on - CORRECT
ANSWER=Automobiles
9. Power impulses from the engine are smoothed out by the - CORRECT ANSWER=Fly wheel
10. The service ratings MS, SE, SG refers to - CORRECT ANSWER=Motor oils
11. The intake and exhaust openings on a two stroke cycle engine are known as - CORRECT
ANSWER=Ports
12. Ball joint type front suspension eliminates - CORRECT ANSWER=The conventional kingpin
13. Gasoline cannot be used in a diesel because the - CORRECT ANSWER=Gasoline will start to
burn long before the piston reach the top of the stroke
14. On the compression stroke, diesel engine compresses - CORRECT ANSWER=Air
15. The idle and low speed circuit in a carburetor is in operative - CORRECT ANSWER=Speed
over 20 mph
, 3|Page
16. A generator should be polarized to prevent damage whenever - CORRECT ANSWER=The
generator or regulator wires have been disconnected
17. Turboprop engine is a more efficient than turbo jet engines for aircraft flying - CORRECT
ANSWER=Short trips
18. A blower or pump which forces air into cylinders at higher than atmospheric pressure is
known as - CORRECT ANSWER=Supercharger
19. The fuel pump is actuated by the - CORRECT ANSWER=Camshaft
20. A storage battery become so faded when the - CORRECT ANSWER=Batteries is discharged
21. The most common cause for excess tire wear on edges is - CORRECT
ANSWER=Underinflation
22. The correct order of piston rings above the piston pin is - CORRECT ANSWER=Oil- oil -
compression - compression
The voltage in the secondary of the ignition coil may reach__________ volts. - CORRECT
ANSWER=20,000
Turn ignition point I generally the result of a - CORRECT ANSWER=Faulty condenser
The most reliable method of testing a storage battery is by using a - CORRECT ANSWER=Hi rate,
discharge cell tester