QUESTION BANK
150 CURATED QUESTIONS WITH VERIFIED
CORRECT ANSWERS
COVERING LVMH'S ECOSYSTEM, CORE
VALUES, LIFE 360 SUSTAINABILITY STRATEGY,
BRAND MANAGEMENT, CUSTOMER
EXPERIENCE, MAISONS' HERITAGE, AND
GLOBAL LUXURY MARKET TRENDS
Section Questions Topics Covered
1 1 – 30 LVMH Ecosystem & Business Model
2 31 – 60 LVMH Core Values
3 61 – 90 Luxury & Sustainability (LIFE 360)
4 91 – 120 Brand Management & Customer Experience
5 121 – 150 LVMH Maisons, History & Market Trends
---
FULL QUESTION BANK (QUESTIONS 1 – 150)
---
,SECTION 1: LVMH ECOSYSTEM & BUSINESS MODEL (Questions 1–30)
1. How many Maisons are part of the LVMH Group?
Correct Answer: More than 75
2. How many business sectors does the LVMH Group operate in?
Correct Answer: Six
3. Which business sector generates the highest share of revenues for LVMH?
Correct Answer: Fashion & Leather Goods
4. What are the pillars of the LVMH Business Model?
Correct Answer: Decentralised organisation, Creating Synergies, Sustaining
Savoir-Faire, and Balance across business segments and locations
5. What best describes the organisational structure of the LVMH Group?
Correct Answer: Decentralized structure allowing Maisons operational
autonomy
6. What is the total number of employees currently working at LVMH?
Correct Answer: 213,000 employees
7. What percentage of LVMH employees are women?
Correct Answer: 71%
8. How many stores does LVMH manage globally?
Correct Answer: More than 6,000 stores
, 9. How many active members are on the INSIDE LVMH learning platform?
Correct Answer: More than 470,000 active members
10. Since its launch in 2021, approximately how many learners have
obtained the INSIDE LVMH Certificate?
Correct Answer: More than 190,000
11. How often are registrations for the INSIDE LVMH Certificate opened each
year?
Correct Answer: Twice a year, in April and September
12. What is the total time commitment required to complete the INSIDE
LVMH Certificate program?
Correct Answer: Approximately 30 hours
13. The INSIDE LVMH platform was launched in which year?
Correct Answer: 2021
14. How many exclusive content pieces are available on the INSIDE LVMH
platform?
Correct Answer: More than 150
15. Which division includes brands such as DFS and Le Bon Marché?
Correct Answer: Selective Retailing
16. The INSIDE LVMH Certificate is described as what type of learning path?
Correct Answer: A 100% free immersive learning path, open to all