YFT L YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT
E. Perry, Marilyn J. Hockenberry, Mary Catherine Cashion Chapter
YFTL YFT L YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YF T L
YFT
L
YFT 1-50 Complete .Latest updated 2023 (859 Pages complete with verified
YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT
Answers
Chapter 01: 21st Century Maternity Nursing L
T
F
Y L
YFT YFT L L
YFT YFT L
1. When providing care for a pregnant woman, the nurse should be aware that one of the most
L
YFT L
YF
T L
YFT YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT YF
T L YFT L YFT L L
YFT YFT L
frequently reported maternal medical risk factors is:
YFT L Y FT L Y FT L Y FT L YFT L YFT L YFT L
a. Diabetes mellitus. L
YF
T c. Chronic hypertension.
Y FT L L
YFT
b. Mitral valve prolapse (MVP). L
YFT L
YF
T L
YFT d. Anemia.YFT L
ANS: A L
T
F
Y
2. To ensure optimal outcomes for the patient, the contemporary maternity nurse must
YFT L Y FT L Y FT L YFT L Y FT L Y FT L YFT L YFT L Y FT L YFT L YFT L
incorporate both teamwork and communication with clinicians into her care delivery, The SBAR
YFT L L
Y
T
F YL
FT Y
T
F L L
YF
T YFT L YFT L L
YFT L
Y
T
F L
T
F
Y L
YFT L
YF
T L
Y
T
F
technique of communication is an easy-to-remember mechanism for communication. Which
YFT L Y FT L Y FT L YFT L Y FT L Y FT L YFT L YFT L YFT L YFT L
of the following correctly defines this acronym?
YFT L Y FT L YFT L YFT L Y FT L YFT L YFT L
a. Situation, baseline assessment, response L
YFT L
YF
T L
YFT
b. Situation, background, assessment, recommendation L
YF
T L
YFT L
Y
T
F
c. Subjective background, assessment, recommendation L
YF
T YFT L L
Y
T
F
d. Situation, background, anticipated recommendation L
YF
T L
YFT L
Y
T
F
ANS: B YFT L
3. The role of the professional nurse caring for childbearing families has evolved to emphasize:
L
YF
T YF
TL L
YFT YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT YFT L
a. Providing care to patients directly at the bedside. L
YF
T L
YFT YFT L Y FT L L
T
F
Y YFT L Y FT L
,b. Primarily hospital care of maternity patients. L
T
F
Y Y FT L L
YFT Y FT L Y
T
FL
c. Practice using an evidence-based approach. L
YF
T L
Y
T
F YFT L YFT L
d. Planning patient care to cover longer hospital stays. L
T
F
Y YFT L L
YFT Y FT L L
YFT L
YFT YFT L
ANS: C YFT L
4. A 23-year-old African-American woman is pregnant with her first child. Based on the statistics
Y
T
F L L
YF
T L
YFT L
Y
T
F L
YFT YFT L L
YF
T L
T
F
Y YFT L L
YFT L
YF
T L
Y
FT L
YF
T
for infant mortality, which plan is most important for the nurse to implement?
YFT L YFT L Y FT L YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L Y FT L YFT L YFT L
a. Perform a nutrition assessment. YFT L L
YFT YFT L
b. Refer the woman to a social worker.
L
YFT YFT L YFT L L
YFT L
YFT L
YFT
c. Advise the woman to see an obstetrician, not a midwife. L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT Y FT L YFT L L
YF
T
d. Explain to the woman the importance of keeping her prenatal care appointments.
L
YF
T L
YFT YFT L Y FT L L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT
ANS: D YFT L
5. During a prenatal intake interview, the nurse is in the process of obtaining an initial
Y FT L Y FT L Y FT L YFT L Y FT L Y FT L Y FT L YFT L YFT L Y FT L Y FT L YFT L Y FT L YFT L
assessment of a 21-year-old Hispanic patient with limited English proficiency. It is important for
YFT L Y
T
F L L
Y
T
F L
Y
T
F YFTL L
Y
T
F YFT L L
Y
T
F L
Y
T
F L
YFT Y FT L L
YFT L
Y
T
F L
YFT
the nurse to:
YFT L Y FT L Y FT L
a. Use maternity jargon in order for the patient to become familiar with these terms
L
Y
T
F L
T
F
Y YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT YFT L YFT L Y FT L YFT L L
YF
T
,b Speak quickly and efficiently to expedite the visit. YFT L L
T
F
Y Y FT L L
T
F
Y Y FT L YFT L L
YFT
c. Provide the patient with handouts.
Y F T L L
YF
T L
YFT L
YFT YFT L
d Assess whether the patient understands the discussion. L
YFT L
Y
FT L
Y
T
F L
YFT L
Y
T
F L
YF
T
YFT ANS: D
L Y FT L
6. When managing health care for pregnant women at a prenatal clinic, the nurse should
YFT L YL
FT YFT L YFT L YFT L Y FT L Y FT L YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L
recognize that the most significant barrier to access to care is the pregnant woman‘s:
L
YF
T YFT L L
YF
T L
YFT YFT L L
YFT YFT L YFT L YFT L L
YFT L
YFT L
YFT Y FT L
a. Age. c. Educational level.
Y FT L YFT L
b. Minority status. L
T
F
Y d. Y F T L Inability to pay. L
T
F
Y L
YFT
ANS: D YFT L
7. What is the primary role of practicing nurses in the research process?
YFT L L
YFT L
YFT L
T
F
Y YFT L L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L Y FT L
a. Designing research studies L
Y
T
F L
YFT
b. Collecting data for other researchers L
YF
T L
YFT L
YF
T YFT L
c. Identifying researchable problems L
T
F
Y L
YFT
d. Seeking funding to support research studies L
YFT L
Y
FT YFT L YFT L YFT L
ANS: C YFT L
8. When the nurse is unsure about how to perform a patient care procedure, the best action would
L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
YFT YFT L YFT L L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L Y FT L
be to: YFT L
a. Ask another nurse. L
YFT L
YFT
b. Discuss the procedure with the patient‘s physician. L
YFT L
YF
T L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT
, c. Look up the procedure in a nursing textbook. YFTL Y FT L L
YFT YFT L YFT L YFT L L
YFT
d. Consult the agency procedure manual and follow the guidelines for the procedure. YFTL L
YFT L
T
F
Y L
YFT Y FT L L
YFT Y FT L L
YFT YFT L YFT L Y FT L
ANS: D YFT L
9. From the nurse‘s perspective, what measure should be the focus of the health care system to
L
Y
T
F L
YF
T L
YFT L
YFT YFT L L
YFT L
YFT L
Y
FT L
YFT L
YFT L
YFT L
YFT YFT L L
Y
T
F L
YFT
reduce the rate of infant mortality further?
YFT L YFT L Y FT L YFT L Y FT L YFT L YFT L
a. Implementing programs to ensure women‘s early participation in ongoing L
T
F
Y L
YF
T L
Y
T
F L
Y
T
F L
YF
T L
T
F
Y YFTL L
YF
T
prenatal care YFT L Y FT L
b. Increasing the length of stay in a hospital after vaginal birth from 2 to 3 days L
YF
T YFT L YFT L YFT L L
T
F
Y YFT L L
YFT L
YFT YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L YFT L Y FT L
c. Expanding the number of neonatal intensive care units (NICUs) L
Y
T
F L
YFT L
YFT YFT L YFT L YFT L YFTL L
YFT
d. Mandating that all pregnant women receive care from an obstetrician L
Y
T
F YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT YFT L
ANS: A L
T
F
Y
10. Alternative and complementary therapies: L
YFT YFT L L
T
F
Y
a. Replace conventional Western modalities of treatment. YFT L L
Y
T
F YF
T L L
Y
T
F L
YF
T
b. Are used by only a small number of American adults.
L
Y
FT Y FT L L
T
F
Y L
T
F
Y Y FT L Y FT L L
YFT L
Y
T
F Y FT L
c. Recognize the value of clients‘ input into their health care. L
Y
T
F L
Y
FT L
YF
T YFT L L
T
F
Y L
YFT YFTL YFT L Y FT L
d. Focus primarily on the disease an individual is experiencing. L
YF
T L
T
F
Y YFTL YFT L YFT L YFT L L
YFT YFT L
ANS: C YFT L
11. A 38-year-old Hispanic woman delivered a 9-pound, 6-ounce girl vaginally after being
YFT L Y FT L YFT L YFT L YFT L Y FT L YFT L Y FT L Y FT L YFT L Y FT L
in labor for 43 hours. The baby died 3 days later from sepsis. On what grounds would the
YFT L Y FT L YF
T L L
YFT L
YFT L
Y
T
F YFT L L
T
F
Y YFT L L
YFT YFT L YFT L L
YFT YFT L L
YFT L
YFT YFT L L
YFT
woman potentially have a legitimate legal case for negligence?
L
YFT Y FT L Y
FT L Y FT L YFT L YFT L Y FT L Y FT L YFT L
a. She is Hispanic. YFT L YFT L c. The standards of care were not met.
Y F T L L
YFT YFT L YFT L Y FT L L
YFT Y FT L