Test bank
Test
by david
bank
for exploring
g for
myershttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring
psychology
psychology
12th edition
12th edition
by david
by david
g myers.docx
g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
TEST BANK for Exploring Psychology
12th Edition by David G. Myers
All Chapters Included in 300 Expert Verified Q&As| A+
PASS GUARANTEED
Page 1 of 91
Test bank for exploring psychology 12th edition Test
by david
bankg for
myers.docx
https://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring psychology 12th edition by david g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
,Test bank for exploring psychology 12th edition
Test bank
Test
by david
bank
for exploring
g for
myershttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring
psychology
psychology
12th edition
12th edition
by david
by david
g myers.docx
g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
1. Psychology is the scientific study of:
a. mind and body.
b. mind and behavior.
c. mood and behavior.
d. mood and body.
CORRECT ANSWER: b
2. Psychology is the study of mind and behavior.
a. materialistic
b. idealistic
c. scientific
d. philosophical
CORRECT ANSWER: c
3. Psychology is the scientific study of mind and behavior. Behavior refers to:
a. perceptions, thoughts, memories, and feelings.
b. explanations.
c. urges.
d. observable actions of human and nonhuman animals.
CORRECT ANSWER: d
4. The mind is , while behavior is .
a. a set of public events; a set of private events
b. thoughts; feelings
c. things we say; things we do
d. unobservable events; observable events
Page 2 of 91
Test bank for exploring psychology 12th edition Test
by david
bankg for
myers.docx
https://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring psychology 12th edition by david g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
,Test bank for exploring psychology 12th edition
Test bank
Test
by david
bank
for exploring
g for
myershttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring
psychology
psychology
12th edition
12th edition
by david
by david
g myers.docx
g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
CORRECT ANSWER: d
5. Among the first to struggle with how the mind works were:
a. philosophers.
b. psychologists.
c. structuralists.
d. functionalists.
CORRECT ANSWER: a
6. is the private inner experience of perception, thoughts, memories, and feelings.
a. The mind
b. Dualism
c. Behavior
d. Empiricism
CORRECT ANSWER: a
7. Descartes believed that:
a. the mind and body aren't fundamentally different at all.
b. perceptions of the physical world are produced entirely by information from the sensory organs.
c. the body is made of a material substance, while the mind is made of an immaterial substance.
d. perceptions of the physical world are the brain's interpretation of information from the sensory
organs.
CORRECT ANSWER: c
8. Descartes is to as Hobbes is to .
a. structuralism; nativism
b. dualism; materialism
Page 3 of 91
Test bank for exploring psychology 12th edition Test
by david
bankg for
myers.docx
https://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring psychology 12th edition by david g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
, Test bank for exploring psychology 12th edition
Test bank
Test
by david
bank
for exploring
g for
myershttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring
psychology
psychology
12th edition
12th edition
by david
by david
g myers.docx
g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun
c. nativism; dualism
d. dualism; idealism
CORRECT ANSWER: b
9. Which philosopher advocated dualism?
a. Hobbes
b. Locke
c. Kant
d. Descartes
CORRECT ANSWER: d
10. Samuel believes that his mind is fundamentally different than his brain, a belief consistent with:
a. dualism.
b. materialism.
c. idealism.
d. nativism.
CORRECT ANSWER: a
11. Kaiya believes that her spirituality is rooted in a specific area of the brain. Her belief is similar to that
of:
a. Ryle.
b. Descartes.
c. Hobbes.
d. Locke.
CORRECT ANSWER: c
Page 4 of 91
Test bank for exploring psychology 12th edition Test
by david
bankg for
myers.docx
https://www.stuvia.com/user/stuviaun
exploring psychology 12th edition by david g myers.docxhttps://www.stuvia.com/user/stuviaun