A?
VI
TU
_S
EK
GE
ED
M
,M TABLE OF CONTENTS
ED The Legal Environment of Business: Text and Cases (12 Edition) - Test Bank
Frank Cross, Roger LeRoy Miller
R
UNIT ONE: THE FOUNDATIONS
GE
Chapter 1 Law and Legal Reasoning
U
Chapter 2 Business and the Constitution
Chapter 3 Ethics in Business
SE
Chapter 4 Courts and Alternative Dispute Resolution
Chapter 5 EK Court Procedures
Unit One: Task-Based Simulation
IS
UNIT TWO: THE PUBLIC AND INTERNATIONAL ENVIRONMENT
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
N
O
_S Tort Law
Strict Liability and Product Liability
Intellectual Property Rights
Internet Law, Social Media, and Privacy
Chapter 10 TU
Criminal Law and Cyber Crime
N
Chapter 11 International and Space Law
Unit Two: Task-Based Simulation
O
UNIT THREE: THE COMMERCIAL ENVIRONMENT
VI
C
Chapter 12 Formation of Traditional and E-Contracts
Chapter 13 Contract Performance, Breach, and Remedies
ED
Chapter 14 Sales and Lease Contracts
Chapter 15 Creditor–Debtor Relations and Bankruptcy
Unit Three: Task-Based Simulation
A?
M
UNIT FOUR: THE BUSINESS AND EMPLOYMENT ENVIRONMENT
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Small Businesses and Franchises
Limited Liability Business Forms
Corporate Formation and Financing
Agency Relationships
?
Chapter 20 Employment Law
Chapter 21 Employment Discrimination
Chapter 22 Immigration and Labor Law
Unit Four: Task-Based Simulation
UNIT FIVE: THE REGULATORY ENVIRONMENT
Chapter 23 Administrative Agencies
Chapter 24 Consumer Protection
Chapter 25 Environmental Law
,M
Chapter 26
Chapter 27
Real Property and Land-Use Control
Antitrust Law
ED
Chapter 28 Investor Protection, Insider Trading, and Corporate
Governance
GE
EK
_S
TU
VI
A?
?
, Name: Class: Date:
M
Chapter 01 Law and Legal Reasoning
True / False
ED
1. Law consists of enforceable rules governing relationships among individuals and between individuals and their society.
a. True
b. False
ANSWER: True
GE
2. Because laws may change, the ability to analyze and evaluate the legal ramifications of situations as they arise is a
lasting skill.
a. True
b. False
ANSWER: True EK
3. The study of business law involves an ethical dimension.
a. True
b. False
ANSWER: True
_S
4. Compartmentalizing the law into discrete topics indicates that each business transaction is subject to only one specific
area of the law.
a. True
b. False
TU
ANSWER: False
5. A constitution is a primary source of law.
a. True
b. False
VI
ANSWER: True
6. A legal encyclopedia is a secondary source of law.
A?
a. True
b. False
ANSWER: True
7. A secondary source of law establishes the law on a particular issue.
?
a. True
b. False
ANSWER: False
8. Courts often refer to secondary sources of law for guidance in interpreting and applying a primary source of law.
a. True
b. False
ANSWER: True
9. Even if it conflicts with the U.S. Constitution, a state constitution is supreme within that state’s borders.