Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Exams
Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
Instant Download Pdf
1. Our Vision
- Correct Answer: A postal service that enables all citizens to
connect business to grow and communities to thrive in the digital
world.
2. The USPS is the only delivery service that reaches:
- Correct Answer: Every address in the nation six days a week.
3. What agency has consistently been rated as the number one agency
Americans trust to protect their privacy.
- Correct Answer: Postal Service
4. USPS employees operate under mandate to preserve and protect the mail
placed in their custody
- Correct Answer: True
5. If you have questions/concerns pertaining to mail/sanctity issues, you
should refer your questions to whom?
- Correct Answer: Supervisor/Postmaster
,6. What is the acronym for issues related to security and sanctity of the mail?
- Correct Answer: TODD
7. What are issues related to security and sanctity of the mail. 3
- Correct Answer: Destruction
8. What are issues related to security and sanctity of the mail. 2
- Correct Answer: Opening
9. What are issues related to security and sanctity of the mail. 4
- Correct Answer: Delaying
10.What are issues related to security and sanctity of the mail. 1
- Correct Answer: Theft
11.What includes removing merchandise, money, or coupons from
undeliverable bulk mail?
- Correct Answer: Theft
12.Why is maintaining the security and the sanctity of the mail one of the core
responsibilities of the Postal Service?
- Correct Answer: Instills customer confidence
13.Congress empowered _______ to investigate postal offenses and postal
related civil matters?
, - Correct Answer: USPIS
14.The ______ plays a key role in maintaining the integrity and accountability
of America's postal service, its revenue and assets and its employees.
- Correct Answer: OIG
15.What does OIG stand for?
- Correct Answer: Office of Inspector General
16.The primary law enforcement for the United States Postal Service is the?
- Correct Answer: Postal Inspection Service
17.The _________ achieves its mission of helping maintain confidence in the
postal system and improving the postal service's bottom line through audits
and investigations.
- Correct Answer: OIG
18.Describe how uniforms should look.
- Correct Answer: Clean, neat, and professional
19.What two types of ID's are a part of an SSA uniform?
- Correct Answer: Badge and Name Tag
20.List the six employee roles associated with the retail counter.
- Correct Answer: LSSA, SSDA, SSA, Postmaster, managers,
supervisor, lobby assistant
, 21.How a Sales and Services Associate (SSA) conducts themselves on the job
effects what?
- Correct Answer: The Postal Brand
22.What is especially important in today's competitive market when dealing
with a customer?
- Correct Answer: Perception
23.Perception is?
- Correct Answer: Reality
24.What is the same in every language?
- Correct Answer: Smile
25.Can social media have an impact on the postal brand?
- Correct Answer: Yes
26.6 retail mom - Correct Answer: 1. deliver your first impression
2. act with courtesy and urgency
3. keeping it clean
4. delivering the pride inside
5 transition from back to front
6. solutions are your specialty
27.First opportunity for an SSA to start the customer experience on a positive
note?