TESTBANK
b
,Test bank Chapter 1. An Introduction to the Human Body
b b b b b b b b b
MULTIPLE CHOICE b
1. This is the study of the functions of body structures.
b b b b b b b b b
a. Anatomy
b. Physiology
c. Dissection
d. Histology
e. Immunology
Ans: B b
Difficulty:easy
b b
Feedback: 1.1
b b
2. This is defined as a group of cells with similar structure and function.
b b b b b b b b b b b b
a. Tissue
b. Organ
c. Molecules
d. Compounds
e. Organism
Ans: A b
Difficulty:easy
b b
Feedback: 1.2
b b
3. Using your fingers to find your pulse on your wrist is an example of
b b b b b b b b b b b b b
a. Auscultation
b. Palpation
c. Responsiveness
d. Gross anatomy b
e. Physiologist
Ans: B b
Difficulty: medium b
,4. Percussion techniques can beused to determine
b b b b b b
a. Heart beats b
b. Pulse rate b
c. Amplifysounds b
d. Fluid in the lungs b b b
e. Enlarged organs b
Ans: D b
Difficulty: medium b
Feedback: 1.2
b b
5. This is the sum of all cellular processes that occur in the body.
b b b b b b b b b b b b
a. Metabolism
b. Anabolism
c. Catabolism
d. Auscultation
e. Palpation
Ans: A b
Difficulty: hard
b b
Feedback: 1.3
b b
6. List the basic processes of life.
b b b b b
Ans: The basic processes of life include metabolism, responsiveness, movement,
b b b b b b b b b
growth, differentiation and reproduction.
b b b b
Difficulty: medium b
Feedback: 1.3
b b
7. This is the regulation of bodyconditions within normal limits.
b b b b b b b b b
a. Palpation
b. Percussion
c. Homeostasis
d. Autopsy
e. Histology
Ans: C b
Difficulty: easy
b b
Feedback: 1.4
b b
, 8. Thesystems that provide homeostasis are:
b b b b b
a. Cardiovascular and Integumentary b b
b. Nervous system and Endocrine b b b
c. Cardiovascular and respiratory systems b b b
d. Respiratory and muscular systems b b b
e. Urinaryand integumentarysystems
b b b
Ans: B b
Difficulty:easy
b b
Feedback: 1.4
b b
9. This bodyfluid directly affects the proper functioning of cells.
b b b b b b b b b
a. Lymph
b. Blood
c. Interstitial fluid b
d. Aqueous humor b
e. Vitreous body b
Ans: C b
Difficulty: medium b
Feedback: 1.4
b b
10. Namethe differences between a positive and a negative feedback system.
b b b b b b b b b b
Ans: A positive feedback system will strengthen or reinforce a change in one of the
b b b b b b b b b b b b b b
body’s controlled conditions while a negative feedback system will reverse a change
b b b b b b b b b b b b
in a controlled condition.
b b b b
Difficulty: medium b
Feedback: 1.4
b b
11. This is the structure of a feedback system that receives output from the controlcenter.
b b b b b b b b b b b b b
a. Receptor
b. Body fluids b
c. Brain
d. Effector
e. Afferent