- Study guides, Revision notes & Summaries
Looking for the best study guides, study notes and summaries about ? On this page you'll find 1520 study documents about .
1.520 results
Exam (elaborations)
CPE EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
CPE EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. COPD 
Answer: 
Airflow limitation is usually progressive and associated with an abnormal pulmonary inflammatory 
response to noxious particles or gases 
Question: 
2. COPD 
Answer:-remodeled/narrow airways-decreased lung elastic recoil-expiratory small airway collapse-chornic cough/sputum production 
Question: 
3. Chronic cough 
Answer: 
First symptom of COPD 
Question: 
4. Cyanosis 
Answer: 
Late sign of COPD 
Question: 
5....
Exam (elaborations)
CLASS D WATER OPERATOR LICENSE EXAM TCEQ 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
CLASS D WATER OPERATOR LICENSE EXAM TCEQ 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. T/F: In Texas, about 75% of all water is used for commercial, industrial, or agricultural purposes. 
Answer: 
True 
Question: 
2. Water covers approximately ________ of Earth's surface. 
Answer: 
71% 
Question: 
3. Drought is an extended period when a region receives a deficiency in its ________ water supply. 
Answer: 
atmospheric, ground, or surface 
Question: 
4. T/F: Only about 1 gallon o...
Exam (elaborations)
BMS 302 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
BMS 302 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Module 1: Introduction to Physiology and BMS 302 
Answer: 
Question: 
2. Moving with the concentration gradient 
Answer: 
materials moving from a high concentration to a lower concentration 
Question: 
3. Moving against a concentration gradient 
Answer: 
materials moving from a low concentration to a higher concentration 
Question: 
4. Passive Membrane Transport 
Answer: 
the movement of molecules across a ce...
Exam (elaborations)
AP LIT EXAM REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
AP LIT EXAM REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. alliteration 
Answer: 
the repetition of initial consonant sounds of several words in a group 
Question: 
2. allusion 
Answer: 
a reference to a well-known person, place, event, literary work, or work of art (types?) 
Question: 
3. ambiguity 
Answer: 
the intentional or unintentional expression of a word or idea that implies more than one meaning and 
usually leaves uncertainty in the reader 
Question: 
4. anachronis...
Exam (elaborations)
ABNORMAL PSYCHOLOGY MODULE 6 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ABNORMAL PSYCHOLOGY MODULE 6 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The symptoms of personality disorders typically become recognizable in: 
Answer: 
adolescence or early adulthood 
Question: 
2. It is common for a person with a personality disorder to also suffer from another disorder, a relationship 
called: 
Answer: 
comorbidity 
Question: 
3. People with which type of personality disorder are sometimes described as "psychopaths" or 
"sociopaths"? 
Answer: 
a...
Exam (elaborations)
EDUC 2130 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
EDUC 2130 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is the definition of classroom management? 
Answer: 
Everything a teacher does to create and maintain an environment where learning can happen and behavior 
supports instruction. 
Question: 
2. What are the key components of creating an environment conducive to learning? 
Answer: 
Physical arrangement, good working relationships, psychological climate, reasonable limits for behavior, 
activities that keep students ...
Exam (elaborations)
WGU D677 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
WGU D677 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is a key component of structured literacy instruction? 
Answer: 
Integrating explicit, systematic teaching of decoding and encoding skills. 
Structured literacy emphasizes the explicit and systematic teaching of decoding (reading) and encoding 
(spelling) skills. 
Question: 
2. How do standards help teachers keep lessons consistent throughout the school year? 
Answer: 
By giving teachers a clear guide on what to teach and...
Exam (elaborations)
NPPE EXAM PREP UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
NPPE EXAM PREP UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Who WAS responsible for the quebec bridge disaster? 
Answer: 
Chief Engineer Edward Hoare Consulting Engineer Theodore Cooper and Design Engineer Szlapka 
Question: 
2. What were the important lessons learned from the Quebec Bridge Disaster? List 5 
Answer:- Adequate Capitalizations for big projects- Hire good professionals- Duties and responsibilities should be clearly defined- Design decision and technical problems dis...
Exam (elaborations)
EXST 2201-EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
EXST 2201-EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Statistics 
Answer:-The science of collecting, organizing and summarizing, and analyzing information in order to draw 
conclusions-Also, the study of data 
Question: 
2. Sampling can be done... 
Answer: 
With or without replacement 
Question: 
3. Benefits of Simple Random Sampling 
Answer:-DOES remove selection bias from sample-DOES NOT affect the natural variability of data-DOES NOT guarantee a representative sample 
...
Exam (elaborations)
D450 COMMUNITY HEALTH UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
D450 COMMUNITY HEALTH UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which agency was developed in 1972 to review care provided to clients receiving Medicare, Medicaid, 
and maternal-child health program benefits? 
Answer: 
Professional Standards Review Organization (PSRO) 
Question: 
2. are employees in the departments or work units and include nurses 
Answer: 
internal customers 
Question: 
3. Which event would be monitored during the quality improvement (QI) process? Select all ...
Exam (elaborations)
AADSM PRETEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
AADSM PRETEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following is true about OSA and hypertension? 
A.Ambulatory blood pressure is increased in OSA patients primarily due to ghrelin driven increases in salt 
intake. 
B.OSA blunts normal, early morning increases in ambulatory blood pressure. 
C.All severity levels of untreated OSA are associated with a similar risk of hypertension. 
D.Untreated OSA is an independent risk factor for hypertension and is likely due...
Exam (elaborations)
DMSO EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
DMSO EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Adult Average Heart rate 
Answer: 
60-100 bpm 
Question: 
2. Child Heart Rate 
Answer: 
80-130 
Question: 
3. Newborn 
Answer: 
70-190 
Question: 
4. Fetus 
Answer: 
120-160 
Question: 
5. Box 5.1 Standard Precautions 
Answer:-Apply to blood, body fluids, excretions, nonintact skin, mucous membranes**-hands must be washed if contaminated-gloves are worn when handling possibly contaminated items-masks, eye protection, face s...
Exam (elaborations)
AVMG 1010 EXAM 2 PUCK UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
AVMG 1010 EXAM 2 PUCK UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Airplanes, dirigibles, and airships flew ______ missions; the crew looked at the enemy, recorded, 
position, and reported during the beginning of WWI. 
Answer: 
Reconnaissance 
Question: 
2. Soon Germany developed the Zeppelins as ______, though they proved more effective in the war as 
reconnaissance vehicles. 
Answer: 
Bombers 
Question: 
3. Germany launched the first Zeppelin raid against ______ in January 1915...
Exam (elaborations)
ACRP CCRC EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
ACRP CCRC EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The DSMB has prematurely terminated a trial evaluating an investigational pain medication that is taken 
one caplet orally 
b.i.d. for chronic hip pain. Subjects are allowed to take one extra caplet per day. Subjects receive a 
sufficient quantity of IP for 14 days plus two additional doses. Which of the following represents a drug 
accountability issue? 
Answer: 
Subject B returns 12 pills after 8 days on the trial. 
Qu...
Exam (elaborations)
ACC 460 EXAM #2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
ACC 460 EXAM #2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Rick purchased 100 shares of XYZ stock on April 4, year 4, for $8,600. He sold 50 shares on February 
8, year 5, for $3,000. He then bought another 50 shares of XYZ on March 1, year 5, for $3,200. How much 
loss will Rick realize in year 5? 
Answer: 
$1,300 
($3,000 - ($8,600/2))-rick sold 1/2 of the original shares for $3,000-cost of those shares is $4,300 ($8,600/2)-realized loss is $1,300 ($3,000-$4,300) 
Question: 
...
Exam (elaborations)
WGU D692 PA UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
WGU D692 PA UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which classroom activity aligns with the first-grade Number Sense benchmark, stating that students 
should be able to understand the value of digits in two-digit numbers (tens and ones)? 
A. Students work in pairs to write down a number using the digits 4, 6, and 9 to see if they can write a 
bigger number than their partner. 
B. Students are asked to use place value blocks to demonstrate that 37 is the same as three tens a...
Exam (elaborations)
UH 60M HYDRAULIC SYSTEM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
UH 60M HYDRAULIC SYSTEM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. #1 AND #2 HYDRAULIC SYSTEMS ARE DRIVEN BY WHAT? 
Answer: 
#1 and #2 transmissoin accessory gearbox modules, respectively. 
Question: 
2. How much pressure do #1 and #2 hydraulic pumps operate on when main rotor is turning? 
Answer: 
3000 psi 
Question: 
3. What powers the backup hydraulic pump? 
Answer: 
a 115 VAC electric motor 
Question: 
4. Is AC power required for the backup pump to operate? 
Answer: 
yes 
Q...
Exam (elaborations)
SPM 4013 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
SPM 4013 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What year did India win the World Cup of Cricket on home soil? 
Answer: 
2011 
Question: 
2. On the Top 10 List of Internet World's Most Popular Sports, cricket is number: 
Answer: 
2 
Question: 
3. India's average Cricket attendance per game is: 
Answer: 
23,763 
Question: 
4. Form of cricket played over two innings per team 
Answer: 
Test Match 
Question: 
5. Form of cricket played over one inning per team 
...
Exam (elaborations)
PTCE EXAM #3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
PTCE EXAM #3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. To prepare animal-oriented preparations a compounding technician would need to follow rules set forth 
by the ___________. 
Answer: 
AVMA 
Question: 
2. A patient that is being treated with an ___________ has come into the pharmacy today to speak to the 
pharmacist because they have a dry cough that they cannot get rid of no matter what they try to do. The 
pharmacist tells them that this is a common side effect of ace inh...
Exam (elaborations)
POHS 4 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
POHS 4 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. air powder polishing is used where 
Answer: 
supra and subgingival sodium bicarbonate is supra only 
Question: 
2. mechanism of APP 
Answer: 
powder+pressurized air+ water = slurry 
Question: 
3. types of powder used 
Answer: 
sodium bicarbonate alumminum trihydroxide glycine erythritol (what we use) 
Question: 
4. erythritol powder 
Answer: 
smallest particle size can be used around implants /restorations anticariogenic,...