- Study guides, Revision notes & Summaries
Looking for the best study guides, study notes and summaries about ? On this page you'll find 1520 study documents about .
1.520 results
Exam (elaborations)
BSC1010L MIDTERM VOCABULARY UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
BSC1010L MIDTERM VOCABULARY UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Steps of Scientific Method 
Answer: 
1. Observation 
2. Ask a question about your observation 
3. Develop a hypothesis, a well thought out prediction based on previously collected data 
4. Devise an experiment to test the hypothesis 
5. Collect and analyze your data from above 
6.Conclusion 
Question: 
2. pH 
Answer: 
number of free hydrogens in a substance 
Question: 
3. pOH 
Answer: 
directly related to pH...
Exam (elaborations)
ACSM CH. 12: FITNESS ASSESSMENTS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ACSM CH. 12: FITNESS ASSESSMENTS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. objectives (goals) 
Answer: 
Understand selecting the proper sequence of fitness assessments. Present information on how to perform 
basic health-related physical fitness assessments common to the field of personal training. These include 
the following: Resting heart rate and blood pressure Body composition: height, weight, body mass index, 
circumferences (waist and hip), skinfolds, and bioelectrical ...
Exam (elaborations)
SUU MGMT 6100 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
SUU MGMT 6100 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is a leader? 
Answer: 
The act of influencing others to work towards a goal. Coping with change. 
Question: 
2. What is a manager? 
Answer: 
Produce orderly results 
Question: 
3. What does leadership include? 
Answer:- Setting direction- Aligning people- Motivation 
Question: 
4. What does management include? 
Answer:- Planning and budgeting- Organizing and staffing- Provides control and solves problems 
Quest...
Exam (elaborations)
PBH 200 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
PBH 200 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. A person's physical characteristics and/or genetic or biological makeup is called? 
Answer: 
Race 
Question: 
2. ___ is/are the thoughts, communications, actions, customs, beliefs, values, and institutions of racial, 
ethnic, religious, or social groups. 
Answer: 
Culture 
Question: 
3. All of the following are characteristics of ethnicity except: 
Answer: 
Eye Color 
Question: 
4. When a person believes that his or her cult...
Exam (elaborations)
MIC 205 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
MIC 205 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Pathogen 
Answer: 
disease causing microbes 
Question: 
2. Transients 
Answer: 
microbes that DO NOT normally reside in the host (picked up by contact) 
Question: 
3. Displaced Residents 
Answer: 
microbes that reside in host, but NOT in that location 
Question: 
4. Do transient microbes always cause disease? 
Answer: 
No 
Question: 
5. A healthcare worker performs a task on a patient and fails at the following ase...
Exam (elaborations)
HSC 404 - FINAL EXAM (CH 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
HSC 404 - FINAL EXAM (CH 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The strategy which is not aimed at reducing selection bias is: 
A. Development of an explicit case definition 
B. Standardized protocol for structured interviews 
C. Enrollment of all cases in a defined time and region 
D. Encouragement of high participation rates 
Answer: 
D 
Question: 
2. Recall bias is most likely to occur in: 
A. Case control studies 
B. Prospective cohort studies ...
Exam (elaborations)
CHMN 201 LIBERTY UNIVERSITY: EXAM 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
CHMN 201 LIBERTY UNIVERSITY: EXAM 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. ecclesia 
Answer: 
to summon or to call; call out 
Question: 
2. biblical definition of the church 
Answer: 
a church is an assembly of professing believers, is under the discipline of the Word of God, is organized to 
carry out the Great Commission, and reflects the spiritual gifts 
Question: 
3. descriptions of the church 
Answer: 
body of Christ, bride of Christ, flock of God, family of God, the P...
Exam (elaborations)
SLPA 1200 INTRO TO COMMUNICATION DISORDERS 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
SLPA 1200 INTRO TO COMMUNICATION DISORDERS 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. holistic 
Answer: 
pertaining to the whole; multidimensional 
Question: 
2. communication disorder 
Answer: 
impairs the ability to receive, send and process and comprehend concepts or verbal, nonverbal, and graphic 
information. 
Question: 
3. speech disorder 
Answer: 
atypical production of speech sounds, interruption in the flow of speaking, or abnormal production and/or 
absence or voice ...
Exam (elaborations)
RST 230 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
RST 230 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Core and Secondary Dimensions of diversity 
Answer: 
1. Core dimensions: Traits or characteristics that people are born with and are difficult to change, such as 
Sexual identity, age, race, mother tongue 
2. Secondary dimension: Traits or characteristics that were not born with and are easy to change such as 
Social class, religion 
Question: 
2. Needs and barriers experienced by multicultural customers 
Ans...
Exam (elaborations)
N301 EXAM 4 CH. 14 CLINICAL JUDGEMENT UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
N301 EXAM 4 CH. 14 CLINICAL JUDGEMENT UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. 1. The student is asked to identify 15 cues or observations they noted in the patient and the environment. 
the faculty guides the student to recognize the linen on the floor, old dinner tray on the windowsill, empty 
water pitcher, twisted oxygen tubing, the patient's pallor, and several other things requiring action. What is 
the value of engaging in this kind of activity with students in the ...
Exam (elaborations)
JCAT/COA TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
JCAT/COA TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Ametropia 
Answer: 
refractive error 
Question: 
2. Asthenopia 
Answer: 
Eye strain 
Question: 
3. Esotropia 
Answer: 
Inward turning of the eye 
Question: 
4. Anisometropia 
Answer: 
Difference in refractive power between the two eyes. 
Question: 
5. Anisocoria 
Answer: 
Difference in pupil sizes 
Question: 
6. Symptoms of conjunctivitis 
Answer: 
red, irritated, bloodshot eyes 
Question: 
7. Chief complaint 
Answer: 
th...
Exam (elaborations)
IGCSE ICT THEORY (0417 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
IGCSE ICT THEORY (0417 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Hardware definition: 
Answer: 
The physical components of a computer. 
Question: 
2. What is a hub? 
Answer: 
A hub is a device that connects multiple devices in a LAN and sends data to all connected devices, 
regardless of the intended recipient. 
Question: 
3. What is a switch? 
Answer: 
A switch is a device that connects multiple devices in a local area network (LAN) and sends data only to 
the device that is ...
Exam (elaborations)
HSEC 101 INTRO TO HOMELAND SECURITY MIDTERM 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
HSEC 101 INTRO TO HOMELAND SECURITY MIDTERM 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. FLETC: who do they train? What do they do? 
Answer: 
Federal Law Enforcement Training Centers They train federal law enforcement officials Training federal 
homeland security officals. 
Question: 
2. The DHS privacy office role? 
Answer: 
The Department's Privacy Office partners with privacy staff in each Component to assess all new or 
proposed Department programs, systems, technologies ...
Exam (elaborations)
HEALTH ASSESSMENT EXAM 1 TOWSON UNIVERSITY 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
HEALTH ASSESSMENT EXAM 1 TOWSON UNIVERSITY 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Health 
Answer:-individual definitions-narrowest of definitions 
*absence of disease or illness 
complete physical, mental, social well being 
ability to maintain normal roles 
process of adaptation to physical and social environment 
striving towards optimal wellness 
Question: 
2. Wellness 
Answer: 
*state of well-being 
sees the individual as a whole being 
includes: self-responsibility an...
Exam (elaborations)
FLORIDA HEALTH AND LIFE INSURANCE STATE EXAM 
PART 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
FLORIDA HEALTH AND LIFE INSURANCE STATE EXAM 
PART 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Which Accident and Health policy provision addresses preexisting conditions? 
Answer: 
Time Limit on Certain Defenses 
Question: 
2. Which of the following individual health insurance policies will provide the broadest protection? 
Answer: 
Major Medical 
Question: 
3. Which of the following situations does NOT apply to the Florida Replacement Rule? 
Answer: 
An existing policyholder...
Exam (elaborations)
FINAL EXAM REVIEW POLS 403 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
FINAL EXAM REVIEW POLS 403 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What type of policy is state-building a shorthand term for? 
Answer: 
Constituent policies 
Question: 
2. What is the system of judge-made law that the United States inherited from England? 
Answer: 
Common-law 
Question: 
3. In which of the following is access a primary concern? 
Answer: 
Group theory 
Question: 
4. What is sometimes lacking in the use of numerical measures of policy impacts? 
Answer: 
Deter...
Exam (elaborations)
EXAM 1 (CMA REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
EXAM 1 (CMA REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following is the primary benefit of numeric filing? 
Answer: 
Patient confidentiality is preserved 
Question: 
2. If a patient is unresponsive, which of the following should be assessed first? 
Answer: 
Respiration 
Question: 
3. The receptionist who is responsible for opening the medical office must arrive how long before office 
hours begin? 
Answer: 
15 to 20 minutes 
Question: 
4. Which of the follow...
Exam (elaborations)
ELEMENTARY SCIENCE METHODS - YNC1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ELEMENTARY SCIENCE METHODS - YNC1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which is a scientific process that should be taught in the elementary classroom? 
Answer: 
Developing questions to investigate by experimentation 
Question: 
2. How do elementary science teachers use inquiry to develop students' knowledge of scientific ideas? 
Answer: 
Teachers trust students to learn by providing time to think on their own. 
Question: 
3. A sixth-grade teacher wants students to und...
Exam (elaborations)
KAPPA ALPHA PSI - CUMULATIVE TEST - 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
KAPPA ALPHA PSI - CUMULATIVE TEST - 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When was the fraternity founded? 
Answer: 
January 5, 1911 
Question: 
2. When was the Alpha Chapter charted? 
Answer: 
May 15, 1911 
Question: 
3. What was the ORIGI- NAL name for the fraternity? 
Answer: 
Kappa Alpha Nu 
Question: 
4. Who is known as the "Original Pretty Boy"? 
Answer: 
Paul Waymond Caine. 
Question: 
5. What does "Phi Nu Pi" mean? 
Answer: 
it is never to be written ...
Exam (elaborations)
ECN 101 FINAL EXAM QUESTIONS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ECN 101 FINAL EXAM QUESTIONS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. If the rate of separation is 10% and the rate of finding a job is 20%, then the equilibrium unemployment 
rate is 
a) 33.33% 
b) 50.00% 
c) 66.67% 
d) 100.00% 
Answer: 
A 
Question: 
2. When there is an increase in the rate of unionization in an economy, then 
a) frictional unemployment increases. 
b) the natural rate of unemployment increases. 
c) both a) and b) are correct. 
d) neither a) nor b) are corre...