- Study guides, Revision notes & Summaries
Looking for the best study guides, study notes and summaries about ? On this page you'll find 1520 study documents about .
1.520 results
Exam (elaborations)
Pharmacology-- Nu 578--Unit 1--&Num;1 Updated &Newline;Actual Questions And Correct Answers
PHARMACOLOGY-- NU 578--UNIT 1--#1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Drug 
Answer: 
Any chemical that can affect living processes. 
Question: 
2. Pharmacology 
Answer: 
The study of drugs and their interactions with living systems 
Question: 
3. Clinical Pharmacology 
Answer: 
The study of drugs in humans. 
Question: 
4. Therapeutics 
Answer: 
The use of drugs to diagnose, prevent, or treat disease or to prevent pregnancy. 
Question: 
5. Effectiveness 
Answer: 
A drug t...
Exam (elaborations)
Tcm 226- Final Exam Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
TCM 226- FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is the difference between Project Administration and Project Management? 
Answer: 
Project Admin. is a skill or steppingstone to PM. Project management is work related to managing the 
construction process 
Question: 
2. What are some construction project admin skills? 
Answer:- procurement- construction operations- scheduling and coordination- material control- etc 
Question: 
3. ______ works with diverse peop...
Exam (elaborations)
Part 77 Electrical Surface Sam Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
PART 77 ELECTRICAL SURFACE SAM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Openings in surface installations through which men or material may fall shall be protected by: 
Answer: 
any of these (1. railings. 2. barriers. 3. covers and other protective devices.) 
Question: 
2. The methane content in the air of any surface structure shall be less than: 
Answer: 
1 % 
Question: 
3. Fixed ladders shall be anchored securely and installed to provide at least _________ of toe clearance...
Exam (elaborations)
Nsg 3450&Period; Mental Health Exam 1 Review &Newline;Questions Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
NSG 3450. MENTAL HEALTH EXAM 1 REVIEW 
QUESTIONS UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The scope of practiced for an advanced nurse practitioner would include which intervention? 
a. Conducting a mental health assessment. 
b. Prescribing psychotropic medication. 
c. Establishing a therapeutic relationship. 
d. Individualizing a nursing care plan. 
Answer: 
b. Prescribing psychotropic medication. 
Question: 
2. A nursing student expresses concerns that mental health nurses ...
Exam (elaborations)
Nicet 3 Test Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
NICET 3 TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Consider the use of smoke detectors for door release. The depth of the wall section above the door is 24 
inches on one side of the doorway. The depth of the wall section above the door on the other side is 26 
inches. Based on this, the most appropriate smoke detector installation according to NFPA 72 is _____? 
Answer: 
One smoke detector on the 26 inch side (NFPA 72 17.7.56.51) 
Question: 
2. Wall mounted telephone appl...
Exam (elaborations)
Nc Bmbt Act And Rules Quiz Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
NC BMBT ACT AND RULES QUIZ UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The Board requires that the licensed massage and bodywork therapist notify them of the address of both 
their home and primary place of practice. If either of those addresses change from that given on their initial 
application they must submit that information to the Board in writing. The Board specifies that information 
must be submitted to them within how many days? 
Answer: 
30 days 
Question: 
2. False:...
Exam (elaborations)
Mcb 150 Final Exam Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
MCB 150 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Structure of Microtubules 
Answer: 
rigid, hollow tubes made of tubulin 
Question: 
2. What is tubulin 
Answer: 
a dimer of alpha-tubulin (GTP) and beta-tubulin (GDP) 
Question: 
3. How do tubulin dimers form MTS? 
Answer: 
they polymerize, assemble mt head to tail so mt has polarity 
Question: 
4. Which end do polymerization and depolymerization happen on MT? 
Answer: 
possible at both ends, but usually occurs at pl...
Exam (elaborations)
Ma 303 Final Review Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
MA 303 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When working with parents of young children who are at risk of botulism , what is the most important 
instruction to give them to reduce this risk ? 
Answer: 
Do not use raw fish or food from damaged or bilging cans of vegetables 
Question: 
2. Which of the following uses glucose to help make ATP ? 
Answer: 
Aerobic Respiration 
Question: 
3. Which muscle is most responsible for movement ? 
Answer: 
agonist 
Questio...
Exam (elaborations)
Pbh 101 Exam 3 Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
PBH 101 EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. health disparity 
Answer: 
Health outcomes and/or opportunities to achieve optimal health resulting from inequities 
Question: 
2. Equity 
Answer: 
treating everyone fairly 
Question: 
3. Equality 
Answer: 
treating everyone the same 
Question: 
4. Social Justice 
Answer: 
everyone deserves equal economic, political and social rights and opportunities 
Question: 
5. Example of health disparity 
Answer: 
Women having a hi...
Exam (elaborations)
Nrsad 114 Units 1-3 Study Exam Material Updated &Newline;Actual Questions And Correct Answers
NRSAD 114 UNITS 1-3 STUDY EXAM MATERIAL UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Define the roles of a leader and a manager. How are they different? How are they similar? 
"Budgeting is the responsibility of the nurse manager. The role of the nurse leaders is to motivate the 
nursing subordinates. Resolving conflicts is the responsibility of both the nurse leader and the nurse 
manager. Penalizing for poor performance is a behavior of transactional leadership." evolve 
...
Exam (elaborations)
Nicet Fire Alarm Level 1 Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
NICET FIRE ALARM LEVEL 1 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When a device is inaccessible due to excessive height, such as an atrium, what it the maximum interval 
for testing? 
Answer: 
18 months 
Question: 
2. When installing a wall-mounted fire telephone appliance to the public, what is the acceptable maximum 
mounting height from the floor? 
Answer: 
66 inches 
Question: 
3. Elevator lobby smoke detectors shall be mounted within a maximum of which distance from the ...
Exam (elaborations)
Mgmt 340 Exam 1 &Lpar;Unit 1-5 Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
MGMT 340 EXAM 1 (UNIT 1-5 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. A(n) ___ structure enables an organization to form relationships with customers, suppliers, and/or 
competitors either by pooling organizational resources for mutual benefit or cooperating in an uncertain 
global environment. 
Answer: 
boundaryless 
Question: 
2. ___ is a measure of how safe and satisfied employees feel with their jobs. 
Answer: 
Quality of work life (QWL) 
Question: 
3. ___ is the transfer of...
Exam (elaborations)
Mgmt 311 Exam 1 Study Guide Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
MGMT 311 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Law 
Answer: 
Enforceable rules governing relationships among individuals and between individuals and society 
Question: 
2. Sources of Law 
Answer: 
Constitutions, statutory law, administrative law, and common law 
Question: 
3. U.S. Constitution 
Answer: 
Supreme law of the land that creates the national government and limits its powers 
Question: 
4. State Constitution 
Answer: 
Highest form of law within...
Exam (elaborations)
Kinesiology Exam 2 Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
KINESIOLOGY EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
A. 
B. 
C. 
1. what are the angles of the spine in neutral posture for:- cervical region- throracic- lumbar 
Answer: 
cervical: 30-35 thoracic: 40 lumbar: 45 
Question: 
2. T/F: Physical therapy has been shown to have equal outcomes and cost of treatment whether it's early or 
delayed in patients with low back pain 
Answer: 
False!- early PT is cost-effective, reduces need for advanced imaging, surgery, and medica...
Exam (elaborations)
Hhp∷1300- Exam 3 Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
HHP:1300- EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. what two muscle types are striated? 
Answer: 
skeletal and cardiac 
Question: 
2. what is the only muscle type that is NOT striated? 
Answer: 
smooth muscles 
Question: 
3. what is the only muscle type that is voluntary? 
Answer: 
skeletal muscle 
Question: 
4. what are the two muscle types that are involuntary? 
Answer: 
smooth and cardiac muscle 
Question: 
5. what is the source of calcium in skeletal muscle? 
Answer...
Exam (elaborations)
Hea - Final Exam Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
HEA - FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The two categories for fractures are: 
Answer: 
open and closed 
Question: 
2. What should be used to keep swelling out of a joint? 
Answer: 
RICE 
Question: 
3. Muscle contusions result from: 
Answer: 
a blow to the muscle. 
Question: 
4. A ________ results when the muscle is stretched beyond its normal range of motion. 
Answer: 
strain 
Question: 
5. Fractures, dislocations, and sprains are all initially treated with...
Exam (elaborations)
Exam 1 - Phlt 304 - Cizmas Updated Actual &Newline;Questions And Correct Answers
EXAM 1 - PHLT 304 - CIZMAS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The Epidemiologic Triad 
Answer: 
host, agent, environment people, other species, environment The environment around us and other species 
affect out health 
Question: 
2. Environmental Contamination 
Answer: 
natural and not caused by humans. can be anthropogenic: caused by humans (pollution) 
Question: 
3. Greenhouse Effect 
Answer: 
natural situation in which heat is retained in Earth's atmosphere by ca...
Exam (elaborations)
Engl 2325 Updated Actual Questions And &Newline;Correct Answers
ENGL 2325 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Paradise Lost 
Answer: 
John Milton 
Question: 
2. King Lear 
Answer: 
William Shakespeare 
Question: 
3. Tartuffe 
Answer: 
Moliere 
Question: 
4. Ode on a Grecian Urn, Ode to a Nightingale, On First Looking into Chapman's Homer, On Sitting Down 
to Read King Lear Once Again, When I Have Fears that I May Cease to Be, Bright Star 
Answer: 
John Keats 
Question: 
5. "I'th'last night's storm I such a fellow saw W...
Exam (elaborations)
Dss 315- Final Exam Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
DSS 315- FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. i am currently employed and make $120,000 a year. another company is trying to convince me to go to 
work for them and has offered $150,000 a year. my BATNA is: 
Answer: 
$150,000 
Question: 
2. what does William ury recommend to do when emotions start to run high in a regulation? 
Answer: 
go to the balcony 
Question: 
3. a product's transactional utility is contingent upon: 
Answer: 
a reference price 
Question...
Exam (elaborations)
Cppo Test Questions Updated Actual Questions &Newline;And Correct Answers
CPPO TEST QUESTIONS UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. A buyer wants to spot buy propane. Which analysis process should be used to determine when to buy? 
a. Demand 
b. Supply 
c. Performance 
d. Market 
Answer: 
Market 
Question: 
2. Forecasts are never completely accurate. Which calculation demonstrates the degree of accuracy? 
a. Weighted moving average 
b. Absolute value of errors 
c. Mean Absolute Deviation 
d. Economic Order Quantity 
Answer: 
Mean Absolute Deviat...