• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 478 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR Microbiology: An Evolving Science Sixth Edition by Joan L. Slonczewski, John W. Foster, Erik R. Zinser ISBN: 978-1324033523 COMPLETE GUIDE ALL CHAPTERS COVERED 100% VERIFIED A+ GRADE ASSURED!!!!NEW LATEST UPDATE!!!!!

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 478 pagina's

TEST BANK FOR Microbiology: An Evolving Science Sixth Edition by Joan L. Slonczewski, John W. Foster, Erik R. Zinser ISBN: 978-1324033523 COMPLETE GUIDE ALL CHAPTERS COVERED 100% VERIFIED A+ GRADE ASSURED!!!!NEW LATEST UPDATE!!!!!

Voorbeeld van de inhoud

,
,CHAPTER1: Microbial Life: Originand Discovery
zl zl zl zl zl zl




MULTIPLE CHOICE
zl




1. Virusesxare:
a. infectiousxagents that infect multi-cellular organisms zl zl zl zl



b. noncellular particles that take over the metabolism of acell to generate mor e vir
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



usparticles
c. pathogens that replicate in complex growth media zl zl zl zl zl zl



d. cellular particles thatxbelongxto the archaea domain
zl zl zl zl zl



e. microbesxthat consistxof lipid membrane enclosed genomes zl zl zl zl zl




ANS: B z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.A | I.B z l zl zl



MSC: Remembering
z l




2. Analysisxof DNA sequences reveals: zl zl zl



a. the ancient convergence of two cell types, i.e., prokaryotes and euka ryo
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl


tes
b. prokaryotes and eukaryotesxevolved from a common ancestral cell zl zl zl zl zl zl zl



c. thatxbacteria share common ancestor with archaea, but notxwith euk ary zl zl zl zl zl zl zl zl zl


a
d. prokaryotes are cells with a nucleus zl zl zl zl zl



e. the genome of Haemophilus influenzaexhas about 2 billion base pairs
zl zl zl zl zl zl zl zl zl




ANS: B z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.A | I.B z l zl zl



MSC: Remembering
z l




3. Which of these groups are considered to be microbes butxNOT considered toxbe cells?
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



a. viruses d. protists
b. bacteria e. filamentousxfungi
c. archaea
ANS: A z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.A.i z l



MSC: Remembering
z l




4. A microbe is commonly defined as:
zl zl zl zl zl



a. a virus that requires a microscope to be seen
zl zl zl zl zl zl zl zl



b. a bacterium that requires a microscope to be seen
zl zl zl zl zl zl zl zl



c. a single- zl


cellular prokaryote that requires a microscopexto be seen
zl zl zl zl zl zl zl



d. a multicellular eukaryote that requires a microscope to be se en
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl




e. a living organism that requires a microscope to bexseen
zl zl zl zl zl zl zl zl




ANS: E z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.A.i | I.A.ii zl zl zl



MSC: Remembering
z l




5. Which one of the following statements regarding microbial cellsxisxNOT true?
zl zl zl zl zl zl zl zl zl



a. Microbial cells acquire food, gain energy toxbuild themselves, and respo nd
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



to
environmental change. zl

, b. Mostxsingle-
celled organisms requirexa microscope to render them visible, but some ba
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



cterial cells arexlarge enough to bexseen with naked eyes.
zl zl zl zl zl zl zl zl


c. Microbes function as individual entities. zl zl zl zl



d. Many microbes form complex multicellular assemblages.
zl zl zl zl zl



e. Viruses are not considered asxmicrobial cells. zl zl zl zl zl




ANS: C z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.A.i | I.A.ii zl zl zl



MSC: Remembering
z l




6. Which of the following statements is FALSE?
zl zl zl zl zl zl



a. Axgenome is the total genetic information contained in an organism’s chromosomal DNA
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl


.
b. If a microbe’sxgenomexincludes genes for nitrogenase, that microbe probably can fix
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



nitrogen.
c. BycomparingDNA sequences of different organisms, wexcanfigure outxhow closely rel
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



ated they are. zl zl



d. Fred Sanger developed the firstxapplicable DNA sequencing method.
zl zl zl zl zl zl zl



e. Fred Sanger completed the sequences of Haemophilus influenzae.
zl zl zl zl zl zl zl




ANS: E z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.B z l



MSC: Remembering
z l




7. The first cellular genomes to be sequenced were those of:
zl zl zl zl zl zl zl zl zl



a. humans d. prions
b. bacteria e. fungi
c. viruses
ANS: B z l DIF: Easy REF: 1.1 z l TOP: I.B.i z l



MSC: Remembering
z l




8. The environment of early Earth may have contained all of the following EXCEPT:
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



a. ferrous iron d. oxygen
zl



b. methane e. hydrogen gas zl



c. ammonia
ANS: D z l DIF: Easy
REF: Special Topic 1.1TOP: II.D MS
zl zl zl z l zl



C: Remembering
zl




9. The development of the theory of the ―RNA world‖ resulted fromthe discovery of:
zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl zl



a. archaea d. ribozymes
b. prions e. endosymbionts
c. bacteria
ANS: D z l DIF: Medium
REF: Special Topic 1.1TOP: II.D MS
zl zl zl z l zl



C: Remembering
zl




10. Which microbes may resemble those of the earliest life forms?
zl zl zl zl zl zl zl zl zl



a. archaea d. cyanobacteria
b. photosynthetic algae e. protists zl



c. viruses
ANS: A z l DIF: Medium
REF: Special Topic 1.1TOP: II.D MS
zl zl zl z l zl



C: Remembering
zl




11. Early metabolism may have been catalyzed by:
zl zl zl zl zl zl



a. DNA d. aminoxacids

Gekoppeld boek
 image
John W. Foster, Zarrintaj Aliabadi, Joan L. Slonczewski Microbiology
Uitgever: Onbekend ISBN: 9781324033561 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
24 december 2025
Aantal pagina's
478
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$15.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
BrainFrazzle
3.0
(4)
Verkocht
23
Volgers
0
Items
327
Laatst verkocht
4 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen