Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 510 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for The Human Body in Health & Disease 7th Edition by Kevin T. Patton PhD, Gary A. Thibodeau | 2025/2026 Latest Update | Verified Q&A

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 510 pagina's

This Test Bank for The Human Body in Health & Disease, 7th Edition by Kevin T. Patton and Gary A. Thibodeau offers a comprehensive set of questions and detailed answers designed to reinforce understanding of anatomy, physiology, and disease mechanisms. Updated for 2025/2026, it provides clear, clinically relevant content ideal for students in health sciences and nursing programs. Each question enhances critical thinking and prepares learners for real-world applications in patient care and disease prevention.

Voorbeeld van de inhoud

,Chapter 01: Introduction to the Body
Patton: The Human Body in Health & Disease, 7th Edition

MULTIPLE CHOICE

1. Which word is derived from the Greek word meaning “cutting up”?
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: D PTS: 1 DIF: Memorization
REF: P. 3 TOP: Introduction

2. Which word is defined as the study of the function of living organisms and their parts?
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 3 TOP: Introduction

3. Which word is defined as the scientific study of disease?
a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: C PTS: 1 DIF: Memorization
REF: P. 3 TOP: Introduction

4. Cells
a. are more complex than tissues.
b. are the first level of organization in the body.
c. are the smallest living units of structure and function in the body.
d. both B and C.
ANS: C PTS: 1 DIF: Application REF: p. 6
TOP: Structural levels of organization

5. A group of cells that act together to perform a function is called a(n)
a. molecule.
b. organ.
c. tissue.
d. organism.
ANS: C PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 6 TOP: Structural levels of organization

, 6. The heart is an example of a(n)
a. organ.
b. tissue.
c. organism.
d. system.
ANS: A PTS: 1 DIF: Application REF: p. 6
TOP: Structural levels of organization

7. The levels of organization from most simple to most complex are
a. cell chemical organ tissue system.
b. tissue cell chemical organ system.
c. chemical tissue cell organ system.
d. chemical cell tissue organ system.
ANS: D PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 5 TOP: Structural levels of organization

8. When using directional terms to describe the body, it is assumed that the body is in what
position?
a. Supine
b. Anatomical
c. Lateral
d. Prone
ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 TOP: Anatomical position

9. The supine position
a. describes the body lying face up.
b. is also called anatomical position.
c. describes the body lying face down.
d. both A and B.
ANS: A PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 TOP: Anatomical position

10. The prone position
a. describes the body lying face up.
b. is also called the anatomical position.
c. describes the body lying face down.
d. both B and C.
ANS: C PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 TOP: Anatomical position

11. Because humans walk upright, the term dorsal can be used in place of the term
a. inferior.
b. posterior.
c. anterior.
d. distal.

, ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 TOP: Anatomical direction

12. The opposite term for posterior in humans is
a. superior.
b. anterior.
c. ventral.
d. both B and C.
ANS: D PTS: 1 DIF: Application REF: p. 7
TOP: Anatomical direction

13. The opposite term for superficial is
a. deep.
b. inferior.
c. posterior.
d. medial.
ANS: A PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 TOP: Anatomical direction

14. The body section that divides the right ear from the left ear is a section.
a. frontal
b. sagittal
c. coronal
d. transverse
ANS: B PTS: 1 DIF: Application REF: p. 9
TOP: Planes or body sections

15. The body section that divides the nose from the back of the head is a section.
a. frontal
b. sagittal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: A PTS: 1 DIF: Application REF: p. 9
TOP: Planes or body sections

16. A section that divides the body into mirror images is a section.
a. frontal
b. coronal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: C PTS: 1 DIF: Application REF: p. 9
TOP: Planes or body sections

17. The two major body cavities are called
a. thoracic and abdominal.
b. thoracic and pelvic.

Gekoppeld boek
 image
Dr. Kevin T. Patton, Gary A. Thibodeau The Human Body in Health
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323402118 Druk: 1

Documentinformatie

Geüpload op
3 november 2025
Aantal pagina's
510
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
StudyMuse
3.6
(49)
Verkocht
311
Volgers
10
Items
3275
Laatst verkocht
8 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen