,1. Thewq lowestw q levelw q ofw q structuralw q organizationw q inw q thewq humanw q bodywqisw q the level.
a. molecular
b. cellular
c. chemical
d. atomic
ANS: C REF: 3
2. Whatwq typew q ofwq tissuew q coverswq internalw q andw q externalw q surfacesw q ofwq thew q body?
a. Muscular
b. Connective
c. Nervous
d. Epithelial
ANS: D REF: 3
3. Howwqmanywq individualw q bodywqsystemsw q comprisew q thew q humanw q body?
a. 22
b. 13
c. 10
d. 8
ANS: C REF: 3
4. Howwq manywqseparatew q bonesw q arewq foundw q inw q thew q adultw q humanw q body?
a. 181
b. 215
c. 206
d. 236
ANS: C REF: 4
5. Whichwq systemw q ofw q thew q humanw q bodywqisw q responsiblew q forw q thewq eliminationw q ofwq solidw q waste
?
a. Circulatory
b. Respiratory
c. Urinary
d. Digestive
, ANS: D REF: 4
6. Whichwq ofwq thew q followingwq systemsw q ofw q thew q humanw q bodywq includesw q allw q ductlessw q glandsw q of
wq thew q body
?
a. Endocrine
b. Integumentary
c. Muscular
d. Glandular
ANS: A REF: 6
7. Whichwq ofwq thew q followingw q bodywqsystemsw q helpsw q tow q regulatew q bodywqtemperature?
a. Circulatory
b. Urinary
c. Endocrine
d. Nervous
ANS: A REF: 7
8. Whichw q ofwq thew q followingw q bonesw q isw q partw q ofw q thew q axialw q skeleton?
a. Radius
b. Hipw q bone
c. Clavicle
d. Sternum
ANS: D REF: 7
9. Howwq manywqbonesw q arew q therewq inw q thew q adultw q axialw q skeleton?
a. 206 NURSINGTB.COM
b. 80
c. 54
d. 126
ANS:
REF:
B
wq 7
10. Whatwq isw q thew q namew q ofwq thew q smallw q oval-shapedw q bonew q foundw q inw q tendons?
a. Wormian
b. Tendinous
c. Irregular
d. Sesamoid
ANS: D REF: 8
11. Whichwq ofwq thew q followingw q bonesw q isw q classifiedw q asw q awq longwq bone?
a. Carpalwqbone
b. Scapula
c. Cranium
d. Humerus
ANS: D REF: 8