fy fy fy fy fy fy
EDITION BLEDSOE’S TESTBANK
fy fy fy
, Anatomy &Physiology for Emergency Care, 3e (Bledsoe) fy fy fy fy fy fy fy
CH 1: An Introduction to Anatomy and Physiology
fy f y fy fy fy fy fy
1) Gross anatomy, ormacroscopic anatomy, considers:
fy fy fy fy fy
A) internal features ofthe body. fy fy fy fy
B) features visible with the naked, or unaided, eye. fy fy fy fy fy fy fy
C) a studyof a system of the body.
fy fy fy fy fy fy fy
D) None of the above fy fy fy
ACCURATE ANSWER:-B
fy fy
2) The person form shown upright, hands at the sides, palms forward, and feet together is in the
fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy
position.
A) anatomical
B) physiological
C) prone
D) supine
CORREC
fy
T
fy
ANSWER
fy
:->> A fy
3) A person lying face down is in the
fy fy fy fy fy fy fy position.
A) physiological
B) prone
C) anatomical
D) supine
CORREC
fy
T
fy
ANSWER
fy
:->> B fy
4) Aperson lying face up is in the
fy fy fy fy fy fy fy position.
A) physiological
B) supine
C) prone
D) anatomical
CORRECT
fy
ANSWER:-
fy
>> B f y
5) The frontal plane divides the bodyinto the
fy fy fy fy fy fy fy and portions.
A) superior, inferior fy
B) anterior, posterior fy
C) lateral, dorsal fy
D) Noneoftheabove fy fy fy
ACCURATE
fy
ANSWER:-B
fy
6) The diaphragm separates the abdominopelvic and
fy fy fy fy fy cavities.
A) cranial
B) thoracic
C) intestinal
D) renal
,CORREC
T
fy
ANSWER
fy
:->> B fy
7) The layer of the pericardium covering the heart is the
fy fy fy fy fy fy fy fy fy pericardium.
A) parietal
B) visceral
C) cardio
D) pulmonary
CORRECT
fy
ANSWER:-
fy
>> B f y
8) The pericardium lies within the:
fy fy fy fy
A) pelviccavity. fy
B) peritoneal cavity. fy
C) abdominopelvic cavity. fy
D) mediastinum.
ACCURATE
fy
ANSWER:-D
fy
9) is an anatomical term meaning "toward an attached base."
fy fy fy fy fy fy fy fy
A) Inferior
B) Distal
C) Proximal
D) Superficial
CORRECT
fy
ANSWER:-
fy
>> C f y
10) is an anatomical term meaning “above or at a higher level."
fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy
A) Lateral
B) Inferior
C) Medial
D) Superior
CORREC
fy
T
ANSWER:
fy
means "the studyof internal and external structures and the physical
fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy
->> D f y
11) Theterm
, relationships among bodyparts."
fy fy fy
A) anatomy
B) ornithology
C) cytology
D) physiology
CORRECT
fy
ANSWER:-
fy
>> A f y
12) is the studyof how living organisms perform their vital functions.
fy fy fy fy fy fy fy fy fy fy
A) Cytology
B) Ornithology
C) Anatomy
D) Physiology
CORRECT
fy
ANSWER:-
fy
>> D f y
13) The level is comprised of the smallest stable units of matter.
fy fy fy fy fy fy fy fy fy
A) tissue
B) cellular
C) molecular
D) organ
CORREC
fy
T
fy
ANSWER
fy
:->> C fy
14) are the smallest living units in the body.
fy fy fy fy fy fy fy
A) Tissues
B) Proteins
C) Cells
D) Molecules
CORRECT
fy
ANSWER:-
fy
>> C f y
15) The pleural cavitysurrounds what organ?
fy fy fy fy fy
A) lung
B) brain
C) heart
D) small intestines fy
ACCURATE
fy
ANSWER:-A
fy