• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 846 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank Operations Management Sustainability and Supply Chain Management 13th Global Edition By Jay Heizer, Barry Render and Chuck Munson

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 846 pagina's

Test Bank Operations Management Sustainability and Supply Chain Management 13th Global Edition By Jay Heizer, Barry Render and Chuck Munson Test Bank Operations Management Sustainability and Supply Chain Management 13th Global Edition By Jay Heizer, Barry Render and Chuck Munson

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Operations
Management Sustainability and
Supply Chain Management 13th
Global Edition By Jay Heizer, Barry
Render and Chuck Munson (All
Chapters 1-17, 100% Original
Verified, A+ Grade)
This is the Only Original Test Bank
for 13th Global Edition, All Other
Files in the Market are
Fake/Old/Wrong Edition.
All Chapters Arranged Reverse: 17-1

,Operations Management, 13e, Global Edition (Heizer/Render/Munson)
Chapter 17 Maintenance and Reliability

Section 1 The Strategic Importance of Maintenance and Reliability

1) The Orlando Utilities Commission uses a computerized maintenance management program
and devotes significant dollar and labor resources to power plant maintenance, because the costs
of unexpected failure are incredibly high.
Answer: TRUE
Diff: 1
AACSB: Information technology

2) Maintenance includes all activities involved in maintaining capability of the system.
Answer: TRUE
Diff: 1

3) Reliability is the probability that a machine part or product will function properly for a
specified time regardless of conditions.
Answer: FALSE
Diff: 2

4) The objective of maintenance and reliability is to maintain the capability of the system.
Answer: TRUE
Diff: 2

5) The reliability tactics include implementing or improving preventive maintenance as well as
increasing repair capabilities or speed.
Answer: FALSE
Diff: 2

6) At the Orlando Utilities Commission, overhauls are scheduled for summer and winter.
Answer: FALSE
Diff: 2




1
.

,7) Which of the following statements about maintenance at the Orlando Utilities Commission is
FALSE?
A) There are at least two types of preventive maintenance, including an annual maintenance and
a less frequent overhaul schedule.
B) Its preventive maintenance program has earned the company top rankings and its competitive
advantage.
C) Each power-generating unit is taken off-line every three years for a complete overhaul.
D) Each of its power-generating units is taken off-line for maintenance every one to three weeks.
E) Costs associated with breakdowns are several times higher than costs arising from preventive
maintenance.
Answer: D
Diff: 2

8) The objective of maintenance and reliability is to:
A) ensure that breakdowns do not affect the quality of the products.
B) ensure that no breakdowns will ever occur.
C) ensure that preventive maintenance costs are kept as low as possible.
D) maintain the capability of the system.
E) ensure that maintenance employees are fully utilized.
Answer: D
Diff: 2

9) What is the probability that a product will function properly for a specified time under stated
conditions?
A) functionality
B) maintenance
C) durability
D) reliability
E) fitness for use
Answer: D
Diff: 2

10) Which of the following is a reliability tactic?
A) improving individual components
B) F increasing repair speed
C) providing redundancy
D) A and C
E) A, B, and C
Answer: D
Diff: 2
Objective: LO 17.1 Describe how to improve system reliability

11) ________ consists of all activities involved in maintaining capability of the system.
Answer: Maintenance
Diff: 1



2
.

, 12) ________ is the probability that a machine part or product will function properly for a
specified time under stated conditions.
Answer: Reliability
Diff: 2

13) Describe how the Orlando Utilities Commission obtains competitive advantage through its
maintenance practices.
Answer: The company recognizes the importance of preventive maintenance to the business it is
in; this is driven in part by the very large cost of forced power outages. Their maintenance plan
involves annual checkups for each plant and complete overhauls every three years. The firm has
well-developed and highly detailed preventive maintenance procedures. Maintenance work
orders are computerized for efficiency.
Diff: 3

14) Identify the two reliability tactics and the two maintenance tactics.
Answer: The reliability tactics are: (1) improving individual components and (2) providing
redundancy. The maintenance tactics are: (1) implementing or improving preventive
maintenance and (2) increasing repair capabilities or speed.
Diff: 2

15) Define reliability.
Answer: Reliability is the probability that a machine part or product will function properly for a
specified time under stated conditions.
Diff: 3

16) Define maintenance.
Answer: Maintenance is all activities involved in maintaining capability of the system.
Diff: 3

Section 2 Reliability

1) The product failure rate FR(%) is the percent of failures among the total number of products
tested.
Answer: TRUE
Diff: 2
Objective: LO 17.3 Determine mean time between failures (MTBF)

2) The MTBF (mean time between failures) is calculated as the reciprocal of the number of
failures during a period of operating time.
Answer: TRUE
Diff: 2
Objective: LO 17.3 Determine mean time between failures (MTBF)




3
.

Gekoppeld boek
 image
Jay Heizer, Barry Render Operations Management
Uitgever: Onbekend ISBN: 9781292295039 Druk: 13

Documentinformatie

Geüpload op
20 september 2025
Aantal pagina's
846
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$30.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
tutorsection
4.6
(979)
Verkocht
8504
Volgers
3257
Items
6213
Laatst verkocht
5 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen