Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 540 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank For Fundamentals of Investing 13th Edition by Scott Smart||ISBN:9780134083308

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 540 pagina's

Test Bank For Fundamentals of Investing 13th Edition by Scott Smart||ISBN:9780134083308

Voorbeeld van de inhoud

MEDSTUDY.COM
M
ED
ST
U
D
Y

,MEDSTUDY.COM




Fundamentals of Investing, 13e (Smart)
Chapter 1 The Investment Environment

1.1 Learning Goal 1

1) A non-interest bearing checking account is still considered an investment.
Answer: FALSE
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1

2) Land and buildings are examples of real property investments.
M
Answer: TRUE
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
ED
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1

3) Since 1900, the average return on stocks has exceeded the average return on savings
accounts by more than 6 percentage points.
ST
Answer: TRUE
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
U
Learning Goal: Learning Goal 1

4) A United States Savings Bond is an example of an investment as defined in the text.
D
Answer: TRUE
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
Y
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1

5) Most sources of investment information are in print format, expensive, and difficult to
access.
Answer: FALSE
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: New Question
Learning Goal: Learning Goal 1

,MEDSTUDY.COM




6) Which of the following is NOT an investment as defined in the text?
A) a certificate of deposit issued by a bank
B) a new automobile
C) a United States Saving Bond
D) a mutual fund held in a retirement account
Answer: B
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1

7) Stocks are a(n) investment representing of a business.
A) direct; ownership
M
B) direct; debt
C) indirect; ownership
D) indirect; debt
ED
Answer: A
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1
ST

8) An exchange traded fund that invests in the stocks of large corporations is an example of
A) direct investment.
B) indirect investment.
C) derivative investment.
U
D) tangible investment.
Answer: B
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
D
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Y
Learning Goal: Learning Goal 1

9) Which of the following has declined in recent years?
A) direct ownership of stock by individual investors
B) the percentage of foreign stocks held in typical portfolios
C) institutional ownership of common stocks
D) the timeliness of information available to investors
Answer: A
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1

, MEDSTUDY.COM




10) Debt represents funds loaned in exchange for
A) dividend income and the repayment of the loan principal.
B) dividend income and an ownership interest in the firm.
C) interest income and a partial ownership interest in the firm.
D) interest income and the repayment of the loan principal.
Answer: D
Learning Outcome: F-12 Discuss the implications of systematic risk in financial markets and its
role in shaping investment choices
AACSB: 3 Analytical thinking
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 1

1.2 Learning Goal 2
M
1) Institutional investors manage money for businesses and nonprofit organizations, but not for
individuals.
Answer: FALSE
ED
Learning Outcome: F-01 Describe the different financial markets and the role of the financial
managers
AACSB: 8 Application of knowledge (Able to translate knowledge of business and management
into practice)
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 2
ST

2) Institutional investors are individuals who invest indirectly through financial institutions.
Answer: FALSE
Learning Outcome: F-01 Describe the different financial markets and the role of the financial
managers
U
AACSB: 8 Application of knowledge (Able to translate knowledge of business and management
into practice)
Question Status: Previous Edition
D
Learning Goal: Learning Goal 2

3) Banks and insurance companies are examples of institutional investors.
Y
Answer: TRUE
Learning Outcome: F-01 Describe the different financial markets and the role of the financial
managers
AACSB: 8 Application of knowledge (Able to translate knowledge of business and management
into practice)
Question Status: Previous Edition
Learning Goal: Learning Goal 2

Documentinformatie

Geüpload op
9 september 2025
Aantal pagina's
540
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$21.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
4
Volgers
0
Items
378
Laatst verkocht
7 maanden geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen