Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

DOD Cyber Awareness Challenge 2025 Knowledge check (Latest 2025 / 2026 Update) Questions and Verified Answers | 100% Correct | Grade A+

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
17
Cijfer
A+
Geüpload op
01-09-2025
Geschreven in
2025/2026

DOD Cyber Awareness Challenge 2025 Knowledge check (Latest 2025 / 2026 Update) Questions and Verified Answers | 100% Correct | Grade A+. DOD Cyber Awareness Challenge 2025 exam answers PDF download. How to pass DOD Cyber Awareness Knowledge Check 2025 on first try. DOD Cyber Awareness Challenge 2026 practice test questions. Latest updates for DOD Cyber Awareness exam 2025/2026. DOD Cyber Awareness Challenge 2025 study guide with verified answers. Tips for acing the Annual DoD Cyber Awareness Challenge Exam. DOD Cyber Awareness Knowledge Check 2025 question bank. Common mistakes to avoid in DOD Cyber Awareness Challenge 2026. DOD Cyber Awareness 2025 exam preparation strategies. Free DOD Cyber Awareness Challenge 2025 practice questions. DOD Cyber Awareness Knowledge Check 2025 answer key explained. How long does the DOD Cyber Awareness Challenge 2025 exam take. DOD Cyber Awareness Challenge 2026 exam format and structure. Best resources for DOD Cyber Awareness Knowledge Check 2025 study. DOD Cyber Awareness Challenge 2025 exam difficulty level. DOD Cyber Awareness 2026 Knowledge Check passing score requirement

Meer zien Lees minder
Instelling
DOD
Vak
DOD

Voorbeeld van de inhoud

DOD Cyber Awareness Challenge
Knowledge Check Questions & Answers

1.Which of the following is true of compressed URLs (e.g., TinyURL, goo.gl)?
: They may be used to mask malicious intent. (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Compressed URLs



2.What is a best practice for creating user accounts for your home comput-
er?: Create separate accounts for each user and have each user create
their own password. (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Best Practices for Home Compute
Security



3.Which of the following is a best practice to protect your identity?: Ask
how information will be used before giving it out. (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Identity Protection



1/
17

,4.John receives an e-mail about a potential shutdown of a major social
service unless a petition receives enough signatures. Which of the following
actions should John NOT take with the e-mail?: Forward it (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Phishing



5.Which of the following is an appropriate use of government e-mail?:
Using a digital signature when sending hyperlinks (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Use of Government E-mail



6.Steve occasionally runs errands during virtual meetings. He joins the
meetings using his approved government device. Does this pose a security
concern?: Yes. Eavesdroppers may be listening to Steve's conversation
(
Answer)

Ref: Common Sense



7.How can you prevent viruses and malicious code?: Scan all e-mail
attach- ments (
Answer)

2/
17

, Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Protecting Against Malicious Cod



8.Matt is a government employee who needs to share a document
containing source selection data with his supervisor. Which of the following
describes the most appropriate way for Matt to do this?: Encrypt it and
send it via digitally signed Government e-mail. (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Protecting PII/PHI



9.You receive an e-mail with a link to run an anti-virus scan.Your IT
department has not sent links like this in the past. The e-mail is not digitally
signed. What

action should you take?: Report the e-mail to your security POC or help
desk. (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Phishing



10.Which of the following is a way to protect classified data?: Store it in
a GSA-approved container. (
Answer)

Ref: Cyber Awareness Challenge 2025 / Protecting Classified Data

3/
17

Geschreven voor

Instelling
DOD
Vak
DOD

Documentinformatie

Geüpload op
1 september 2025
Aantal pagina's
17
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TIPSCORE Walden University
Bekijk profiel
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
1175
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
396
Documenten
11336
Laatst verkocht
1 dag geleden

3.6

212 beoordelingen

5
87
4
33
3
46
2
12
1
34

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen