Updated Questions and Verified Answers,
100% Guarantee Pass
1. A78-year-oldfemalewasinvolvedinaminorcarcrash.Sheisshivering andexhibits
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
repetitive questioning. She is a type II diabetic and takes an anticoagulant.What should
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
your initial treatment be?
x, x, x, x,
ANS:Movepatienttoawarmenvironment
x, x, x, x, x, x,
2. A29-year-oldmalefalls17feet(5m)tothegroundfromatree.Hecomplains of pain with
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
movement and pain on the right side of his chest when he breathes.You note accessory
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
muscleuse,focaltenderness,bonycrepitus,andabsentbreathsoundsonhis right
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
side.What should you suspect?
x, x, x, x,
ANS:Simplepneumothorax
x, x,
3. A 55-year-old male has burns to both lower extremities from a car crash. He is
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
awakeandinseverepain.Assessmentrevealsdry,white,leathery,appearancein both
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
lower extremities.What is the burn classification?
x, x, x, x, x, x, x,
ANS:Fullthickness
x, x,
4. Whichofthefollowingphysiologicalchangesassociatedwithagingmaycontribute to an
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
increased incidence of falls among the elderly?
x, x, x, x, x, x, x,
ANS:Decliningvisualacuity
x, x, x,
, 5. Whichtypeofshockincludedneurogenicandanaphylacticshock?
x, x, x, x, x, x, x, x,
ANS:Distrib-utive x, x,
6. A 13-year-old male was a restrained passenger in a car crash at highway speed.He is
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
alert and oriented on-scene and walking around.What should you do?
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
ANS:Considerspinalmotionrestrictionandassesshisc-spine
x, x, x, x, x, x, x, x,
7. A 24-year-old construction worker amputated his thumb. How should you manage the
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
amputation?
x,
ANS:Wrapinmoistenedgauze
x, x, x, x,
8. A41-year-oldmalewasstabbedinthechestimmediatelybelowthesternum. He
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
complainsofshortnessofbreathandhasengorgedjugularveins.VitalsignsareBP
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
108/84,P 130R26.Whatshouldyoususpect?
x, x, x, x, x, x, x, x,
ANS:Cardiactamponade
x, x,
9. A50-year-oldmalefellfroma 6thstorybalcony.Intubationattemptshave been
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
unsuccessful.What should you do first?
x, x, x, x, x,
ANS:Insertasupraglotticairwaydevice
x, x, x, x, x,
10. A44-year-oldmalewasejectedfrom atrucktraveling36mph(60kph).Heislying
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
supine on the ground and has snoring respirations.What should you do first?
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
ANS:Manuallystabilizethecervicalspine
x, x, x, x, x,
11. A 46-year-old male is trapped in his vehicle after a high speed front-end collision. He is
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
slow to respond to questions.You see blood pooling on his seat. Vitalsignsare P 130 R 8.How
x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x, x,
should you remove this patient from the vehicle?
x, x, x, x, x, x, x, x,