NUR 615 EXAM STUDY GUIDE. WITH 100% VERIFIED ANSWERS.
GRADED A+. LATEST 2025/2026 UPDATE.
Chapter 25. Drugs Used in Treating Inflammatory Processes
1. Henry presents to clinic with a significantly swollen, painful great toe and is diagnosed
with gout. Of the following, which would be the best treatment for Henry?
1. High-dose colchicine
2. Low-dose colchicine
3. High-dose aspirin
4. Acetaminophen with codeine
Ans: 2
2. Patient education when prescribing colchicine includes:
1. Colchicine may be constipating.
2. Colchicine always causes some degree of diarrhea.
3. Mild muscle weakness is normal.
4. Moderate amounts of alcohol are safe with colchicine.
Ans: 2
3. Larry is taking allopurinol to prevent gout. Monitoring of a patient who is taking allopurinol
includes:
1. Complete blood count
2. Blood glucose
3. C-reactive protein
4. BUN, creatinine, and creatinine clearance
Ans: 4
4. Phil is starting treatment with febuxostat (Uloric). Education of patients starting febuxostat
includes:
1. Gout may worsen with therapy.
2. Febuxostat may cause severe diarrhea.
3. He should consume a high-calcium diet.
4. He will need frequent CBC monitoring.
,NUR 615 EXAM STUDY GUIDE
Ans: 1
5. Sallie has been taking 10 mg per day of prednisone for the past 6 months. She should be
assessed for:
1. Gout
2. Iron deficiency anemia
,NUR 615 EXAM STUDY GUIDE
3. Osteoporosis
4. Renal dysfunction
, NUR 615 EXAM STUDY GUIDE
Ans: 3
6. Patients whose total dose of prednisone will exceed 1 gram will most likely need a second
prescription for:
Ans: 2
7. Daniel has been on 60 mg of prednisone for 10 days to treat a severe asthma
exacerbation. It is time to discontinue the prednisone. How is prednisone
discontinued?
osteroids.
Ans: 3
8. Patients with rheumatoid arthritis who are on chronic low-dose prednisone will need
co-treatment with which medications to prevent further adverse effects?
Ans: 4
9. Patients who are on or who will be starting chronic corticosteroid therapy need monitoring
of:
Ans: 1