• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 936 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Foundations and Adult Health Nursing – 8th Edition | Complete Study Guide, Exam Questions, and Rationales

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 936 pagina's

Foundations and Adult Health Nursing Generic Nursing Programs (LPN/LVN and RN-Level Aligned) This document includes comprehensive study content from Foundations and Adult Health Nursing, 8th edition. It covers foundational nursing skills, health promotion, safety, patient care, and system-based adult health nursing topics. It features exam-style questions, answers, and rationales based on the latest curriculum standards—ideal for quizzes, exams, and NCLEX-PN/RN preparation. Content supports both beginning nursing students and those reviewing adult health concepts.

Voorbeeld van de inhoud

8th Edition




TEST BANK

,Chapter 01: Introduction to Anatomy and Physiology Cooper:
Adult Health Nursing, 8th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. The anatomic term means toward the midline.
a. anterior
b. posterior
c. medial
d. cranial
ANS: C
The term medial indicates an anatomic direction toward the midline.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 1 OBJ: 2
TOP: Anatomic terminology KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

2. What are the smallest living components in our body?
a. Cells
b. Organs
c. Electrons
d. Osmosis
ANS: A
Cells are considered to be the smallest living units of structure and function in our body.

DIF: Cognitive Level: KnowledU ge S N RTE F : 4O OBJ: 6
TOP: Structural levels of organization KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

3. What is the largest organelle, responsible for cell reproduction and control of other
organelles?
a. Nucleus
b. Ribosome
c. Mitochondrion
d. Golgi apparatus
ANS: A
The nucleus is the largest organelle within the cell.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 5 OBJ: 8
TOP: Parts of the cell KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

,4. When the patienSt tucvoiam
.cpla-inThseoMfaprkaeitpnlaicne ttohBeuby laandd dSeerll ,ytohureSptuadtyieMnattew
om riail ll indicate discomfort in which body
cavity?
a. Pelvic
b. Mediastinum
c. Dorsal
d. Abdominal

ANS: A
A subdivision called the pelvic cavity contains the lower portion of the large intestine (lower sigmoid colon,
rectum), urinary bladder, and internal structures of the reproductive system.

DIF: Cognitive Level: Comprehension REF: 3 OBJ: 5
TOP: Body cavity KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

5. The four phases of cell division all occur in:
a. diffusion.
b. mitosis.
c. osmosis.
d. filtration.
ANS: B
During mitosis, the cell goes through four phases: prophase, metaphase, anaphase, and telophase.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 7 OBJ: 9
TOP: Cell division KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

6. Telophase is which phase of cell reproduction during mitosis?
a. First phase
b. Latent phase
c. Final phase
d. Spindle phase

ANS: C

During this final phase of cell division, the two nuclei appear and the chromosomes disperse.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 7 OBJ: 9
TOP: Cell division KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

7. The nurse is aware that which muscle group is both striated and involuntary?
a. Skeletal
b. Glial
c. Cardiac
d. Visceral
ANS: C
The cardiac muscle is both striated and involuntary.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 9 OBJ: 11
TOP: Tissues KEY: Nursing Process Step: Planning
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

8. What is a group of several different kinds of tissues arranged so that together they can

, perform a more complex function than any tissue alone?
a. Organ
b. System
c. Cell
d. Endoplasmic reticulum

ANS: A
When several kinds of tissues are united to perform a more complex function than any tissue alone,
they are called organs.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 11 OBJ: 7
TOP: Organs KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

9. What traits describe visceral muscles?
a. Smooth and voluntary
b. Smooth and involuntary
c. Striated and voluntary
d. Striated and involuntary

ANS: B
Visceral (smooth) muscles will not function at will; thus, they act involuntarily.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 9 OBJ: 7
TOP: Tissues KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

10. How are the thoracic and abdominal cavities separated?
a. By the pleura
b. By the diaphragm
c. By the sagittal plane
d. By the peritoneum

ANS: B



The diaphragm (a muscle directly beneath the lungs) separates the ventral cavity into the thoracic
(chest) and abdominal cavities.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 2 OBJ: 3
TOP: Ventral cavity KEY: Nursing Process Step: Assessment
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

11. What is the broad section of biology dealing with the description of human structure?
a. Hematology
b. Anatomy
c. Kinesiology
d. Physiology
ANS: B
Anatomy is the study, classification, and description of the structure and organs of the body.

DIF: Cognitive Level: Knowledge REF: 1 OBJ: 1
TOP: Terminology KEY: Nursing Process Step: N/A
MSC: NCLEX: Physiological Integrity

12. explains the processes and functions of many structures of the body and how they interact
with one another.

Gekoppeld boek
 image
Kim Cooper, Kelly Gosnell Foundations and Adult Health Nursing
Uitgever: 2018 ISBN: 9780323550307 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
23 juli 2025
Aantal pagina's
936
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TUTOROUINE
3.1
(9)
Verkocht
58
Volgers
0
Items
1690
Laatst verkocht
6 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen