Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 211 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Gould’s Pathophysiology for the Health Professions, 7th Edition – VanMeter & Hubert – Verified Questions and Answers

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 211 pagina's

This document contains the complete and verified test bank for Gould’s Pathophysiology for the Health Professions by VanMeter and Hubert, 7th Edition. It includes chapter-by-chapter multiple-choice questions with correct answers and rationales. Topics covered span the entire textbook: from foundational pathophysiology principles to fluid balance, inflammation, pharmacology, and disease-specific conditions. Ideal for nursing, medical, and allied health students preparing for exams.

Voorbeeld van de inhoud

,
, 1




Chapter 01: Introduction to Pathophysiology
VanMeter and Hubert: Gould’s Pathophysiology for the Health Professions, 7th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following would be the most likely cause of an iatrogenic disease?
a. An inherited disorder
b. A combination of specific etiological factors
c. An unwanted effect of a prescribed drug
d. Prolonged exposure to toxic chemicals in the environment ANS: C

2. The manifestations of a disease are best defined as the
a. subjective feelings of discomfort during a chronic illness.
b. signs and symptoms of a disease.
c. factors that precipitate an acute episode of a chronic illness.
d. early indicators of the prodromal stage of infection.
ANS: B

3. The best definition of the term prognosis is the
a. precipitating factors causing an acute episode.
b. number of remissions to be expected during the course of a chronic illness.
c. predicted outcome or likelihood of recovery from a specific disease.
d. exacerbations occurring during chronic illness.
ANS: C

4. Which of the following is considered a systemic sign of disease?
a. Swelling of the knee
b. Fever
c. Pain in the neck
d. Red rash on the face
ANS: B

5. Etiology is defined as the study of the
a. causes of a disease.
b. course of a disease.
c. expected complications of a disease.
d. manifestations of a disease.
ANS: A

6. A type of cellular adaptation in which there is a decrease in cell size is referred to as a. hypertrophy.
b. metaplasia.
c. anaplasia.

, Test Bank For Gould's Pathophysiology for the Health Professions 7th Edition VanMeter 2


d. atrophy.

ANS: D

7. A change in a tissue marked by cells that vary in size and shape and show increased mitotic figures
would be called
a. metaplasia.
b. atrophy.
c. dysplasia.
d. hypertrophy.
ANS: C

8. A deficit of oxygen in the cells usually due to respiratory or circulatory problems is called a.
apoptosis.
b. ischemia.
c. hypertrophy.
d. necrosis. ANS: B

9. When a group of cells in the body dies, the change is called
a. ischemia.
b. gangrene.
c. hypoxia.
d. necrosis. ANS: D

10. Rigorous weightlifting/body building regimens may result in the skeletal muscle cells undergoing
a. hypertrophy.
b. dysplasia.
c. atrophy.
d. regeneration.
ANS: A

11. The term cancer refers to
a. dysplasia.
b. hyperplasia.
c. metaplasia.
d. malignant neoplasm.
ANS: D

12. To which of the following does the term apoptosis refer?
a. Increased rate of mitosis by certain cells
b. Ischemic damage to cells
c. Liquefaction of necrotic tissue
d. Preprogrammed cell self-destruction
ANS: D

13. Which of the following statements is TRUE?

Gekoppeld boek
 image
Uitgever: Onbekend ISBN: 9780323792998 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
17 juli 2025
Aantal pagina's
211
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$21.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Proffscholar2
3.4
(33)
Verkocht
179
Volgers
4
Items
2204
Laatst verkocht
6 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen