• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 37 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Accounting Information Systems 4e 4th Edition by Vernon Richardson, Chengyee Chang and Rod Smith

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 37 pagina's

This test bank provides complete end-of-chapter solutions for Accounting Information Systems (4e) by Vernon Richardson, Chengyee Chang, and Rod Smith. It covers key concepts such as AIS fundamentals, BPMN diagrams, data modeling, enterprise systems, internal controls, and REA framework. Each chapter includes detailed multiple-choice questions with answers and learning objectives, aligned with academic standards from institutions like Baruch College (CUNY). Ideal for students and instructors preparing for midterms, finals, and certification assessments in AIS and financial systems.

Voorbeeld van de inhoud

Test Bank for Accounting Information Systems 4e 4th
Edition by Vernon Richardson, Chengyee Chang and
Rod Smith


Chapter 1: Accounting Details Platforms and Firm Value
Multiple Choice Questions

1. (LO 1-1) Accounting details platforms

a. Are always computerized.
b. Report only financially related details.
c. Are details platforms that record, workflow, and report on operations to provide financial
and nonfinancial details for decision making and measure?
d. Require a CITP designation to understand.

Response: C

2. (LO 1-1) Which of the following is a characteristic of relevance?

a. Materiality
b. Timeliness
c. Verifiable
d. Cost to generate

Response: A

3. (LO 1-2) Which of the following is considered to be mandatory details required by a regulatory
Body?

a. 10-Q submission to the Securities and Exchange Commission
b. The cost to produce a Samsung Galaxy
c. The number of organic bananas that are sold at Whole Foods on July 28
d. The cost to build an all-new Starbucks restaurant in Shenzhen, China

Response: A

4. (LO 1-4) The correct order of events in the value chain is

a. Inbound logistics ➛ Operations ➛ Service.
b. Inbound logistics ➛ Outbound logistics ➛ Marketing and sales.
c. Inbound logistics ➛ Operations ➛ outbound logistics.
d. Inbound logistics ➛ Operations ➛ Marketing and Sales.

,Response: C

5. (LO 1-8) Which platform contributes details on direct labor to a cost accounting platform?

a. Supply chain management platform (SCMS)

, b. Financial reporting platform (FRS)
c. Customer Relational Management Platform (CRM)
d. Human resource management platform

(HRMS) Response: D

6. (LO 1-7) A supply chain

a. supplies jewelry chains.
b. refers to the flow of materials, details, payments, and services.
c. is similar in function and purpose to the value chain.
d. does not apply to a service firm like an accounting firm.

Response: B

7. (LO 1-7) Customer relationship management software does not include details about

a. current customers.
b. prospective customers.
c. former customers.
d. current employees.

Response: D

8. (LO 1-6) An details platform that measures and records accounting operations and reports
them in the financial statements is called a

a. financial reporting platform (FRS).
b. enterprise platform (ES).
c. manufacturing platform (MS).
d. cost accounting platform.

Response: A

9. (LO 1-3) What is the name of the position for a person responsible for determining Details
needs of a business and designing a platform to meet those needs?

a. Chief details officer
b. Measureler
c. IT auditor
d. Platforms

analyst Response: D

, 10. (LO 1-9) The balance sheet account most likely affected by an AIS investment in supply chain
management software would be

a. inventories.
b. fixed assets.
c. cash and cash equivalents.
d. unearned revenue.

Response: A

11. (LO 1-7) The software/platform that helps make sure the retail firm doesn’t have a stockout is

a. supply chain management software.
b. customer relationship management software.
c. enterprise platforms.
d. human resource platforms.

Response: A

12. (LO 1-9) Records analytics performed to identify the most profitable customers would be most
likely to affect which income statement account?

a. Selling, general, and administrative expenses (SG&A)
b. Interest expense
c. Revenues
d. Cost of goods sold

Response: C

13. (LO 1-7, LO 1-9) Customer relationship management platforms would generally be considered to be
an

a. internal business workflow.
b. external business workflow.
c. interior business workflow.
d. exterior business workflow.

Response: B

14. (LO 1-3) An auditor testing internal measures would generally be considered to fill which role
with respect to accounting details platforms?

a. User
b. Manager
c. Designer

Documentinformatie

Geüpload op
4 juli 2025
Aantal pagina's
37
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$12.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
MEDBOOST
2.0
(2)
Verkocht
12
Volgers
1
Items
202
Laatst verkocht
1 maand geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen