n n n n n n nnnn
TEST BANK for The Nursing Assistant Acute, Subacute, and Long-Term Care,
n n n n n n n n n n
6th Edition (Pulliam)
n n
Chapters 1 - 24 n n n
, TO GET ALL CHAPTERS EMAIL ME AT>>>>>
n n n n n n nnn
n
Table of Contents
n n
Chapter 1. Introduction to Health Care
n n n n n 2
Chapter 2. The Nursing Assistant
n n n n 7
Chapter 3. Communication and Interpersonal Skills
n n n n n 11
Chapter 4. Relating to Your Patients
n n n n n 15
Chapter 5. Infection Control
n n n 19
Chapter 6. Environmental Safety, Accident Prevention, and Disaster Plans
n n n n n n n n 23
Chapter 7. Emergency Situations
n n n 27
Chapter 8. Body Systems and Common Diseases
n n n n n n 31
Chapter 9. Vital Signs
n n n 35
Chapter 10. Positioning, Moving, and Ambulation
n n n n n 39
Chapter 11. Admission, Transfer, and Discharge
n n n n n 43
Chapter 12. The Patient's Environment
n n n n 48
Chapter 13. Hygiene and Grooming
n n n n 52
Chapter 14. Special Skin Care
n n n n 56
Chapter 15. Nutrition
n n 60
Chapter 16. Elimination Needs
n n n 64
Chapter 17. Specimen Collection and Testing
n n n n n 68
Chapter 18. AM and PM Care
n n n n n 72
Chapter 19. Restorative Care and Rehabilitation
n n n n n 78
Chapter 20. Additional Patient Care Procedures
n n n n n 82
Chapter 21. Preoperative and Postoperative Care
n n n n n 86
Chapter 22. Subacute Care
n n n 90
Chapter 23. Special Skills in Long-Term Care
n n n n n n 94
Chapter 24. Death and Dying
n n n n 99
, Test Bank - The Nursing Assistant: Acute, Subacute, and Long-Term Care, 6e (Pulliam, 2020)
n n n n n n n n n n n n n
The Nursing Assistant: Acute, Subacute, and Long-Term Care, 6e (Pulliam)
n n n n n n n n n
nChapter1 Introduction to Health Care
n n n n
1) A nursing assistant could apply for employment at which of these health care organizations?
n n n n n n n n n n n n n
A) A hospital
n
B) A nursing home
n n
C) A homehealth agency
n n n
D) Any of the above n n n n
ANSWER: D
n nn
Page Ref: 3-4 n n
LO: 2. List and describe different types of health care facilities.
n n n n n n n n n
2) When a nursing assistant provides quality care to a patient, it is important that the care is
n n n n n n n n n n n n n n n n
A) Givenaccording to the RN's cultural preferences.
n n n n n n
B) Given in the way that will cost the least.
n n n n n n n n
C) Culturally acceptable tothe patient. n n n n
D) Done as quickly as possible each day.
n n n n n n n
ANSWER: C
n nn
Page Ref: 3 n n
LO: 1. Identify the purposes of health care facilities.
n n n n n n n
.
3) Ms. Janda is being discharged from the acute care hospital. She is still quite ill and requires
n n n n n n n n n n n n n n n n
intravenous medications. She needs skilled nursing care. Which ofthe following facilities would she be
n n n n n n n n n n n n n n
moved to?
n n
A) A long-term care facility
n n n
B) A home health agency
n n n
C) Arehabilitationfacility
n n
D) A subacute care facility
n n n n
ANSWER: D
n nn
Page Ref: 4 n n
LO: 2. List and describe different types of health care facilities.
n n n n n n n n n
4) A nursing assistant is a key position on the health care team. The primary responsibility for nursing
n n n n n n n n n n n n n n n n
assistants is to
n n n
A) Assist the doctor by performing procedures.
n n n n n
B) Superviseenvironmentalservicesteams. n n n
C) Care for patients under the supervision of an RN.
n n n n n n n n
D) Schedule LPN staff on all shifts. n n n n n n
ANSWER: C
n nn
Page Ref: 6-7 n n
LO: 3. Describe a typical organizational structure of a health care facility and explain how the
n n n n n n n n n n n n n n
nnursing assistant fits into this structure.
n n n n n
1 | P ag e
n n n n n
, Test Bank - The Nursing Assistant: Acute, Subacute, and Long-Term Care, 6e (Pulliam, 2020)
n n n n n n n n n n n n n
5) The nursing assistant is a member of the nursing team in a health care organization. Which member
n n n n n n n n n n n n n n n n
of the nursing team plans and coordinates patient care?
n n n n n n n n n
A) Nursing assistant n
B) RN or LPNn n
C) Registerednurse (RN) n n
D) Licensedpracticalnurse(LPN) n n n n
ANSWER: C
n nn
Page Ref: 6
n n
LO: 3. Describe a typical organizational structure of a health care facility and explain how the
n n n n n n n n n n n n n n
nnursing assistant fits into this structure.
n n n n n
6) When you work as a nursing assistant, you must follow the chain of command. This means that you
n n n n n n n n n n n n n n n n n
would report directly to
n n n n
A) TheBoard of Directors.
n n n
B) An RN or LPN.
n n n
C) TheClinical Nurse Specialist.
n n n
D) The Director of Nursing.
n n n n
ANSWER: B
n nn
Page Ref: 5
n n
LO: 4. Describe the various ways nursing care can be organized and provided.
n n n n n n n n n n n
.
7) Which of the following health care organizations provides extended care for people who have
n n n n n n n n n n n n n
chronic illness or permanent disabilities?
n n n n n
A) Long-termcare facilities n n
B) Hospitals
C) Psychiatricspecialtycenters n n
D) Homehealth agencies n n n
ANSWER: A
n nn
Page Ref: 4
n n
LO: 2. List and describe different types of health care facilities.
n n n n n n n n n
8) Which of the following health care organizations provides comfort and support to a patient and the
n n n n n n n n n n n n n n n
patient's family when the patient has a limited amount of time to live?
n n n n n n n n n n n n n
A) Cancercenter n
B) Hospice facility or agency n n n
C) Acute care facility n n
D) Nursing home n n
ANSWER: B
n nn
Page Ref: 4
n n n
LO: 2. List and describe different types of health care facilities.
n n n n n n n n n
2 | P ag e
n n n n n