Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 751 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR PRINCIPLES OF ANATOMY AND PHYSIOLOGY 12TH EDITION BY BRYAN DERRICKSON & GERALD TORTORA COMPLETE GUIDE LATEST VERSION REVISED GRADED A+ 2025

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 751 pagina's

TEST BANK FOR PRINCIPLES OF ANATOMY AND PHYSIOLOGY 12TH EDITION BY BRYAN DERRICKSON & GERALD TORTORA COMPLETE GUIDE LATEST VERSION REVISED GRADED A+ 2025 Test bank for anatomy and physiology Principles of anatomy and physiology test bank Bryan Derrickson anatomy test bank Gerald Tortora physiology test bank 12th edition anatomy and physiology test bank Complete guide test bank anatomy Latest version anatomy test bank Revised anatomy test bank 2025 Graded A+ test bank anatomy Anatomy and physiology study guide Anatomy and physiology test preparation Anatomy and physiology exam questions Test bank for medical students Anatomy learning resources Physiology review questions 2025 anatomy and physiology test bank Anatomy and physiology test questions Anatomy study materials Medical test bank resources Physiology effective study tools Test bank for anatomy exams Online anatomy test bank Physiology graded resources Anatomy test bank PDF Test bank for medical courses Human anatomy and physiology test bank Efficient anatomy studying tools Accessible physiology test materials Comprehensive anatomy and physiology test bank

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK FOR PRINCIPLES OF ANATOMY AND PHYSIOLOGY 12TH EDITION BY
BRYAN DERRICKSON & GERALD TORTORA COMPLETE GUIDE LATEST VERSION
REVISED GRADED A+ 2025

,Test Bank - Principles of Anatomy and Physiology, 12th Edition, by Bryan
Derrickson, Gerald Tortora.
Testbank Chapter 1. An Introduction to the Human Body



Multiple Choice



1. This is the study of the functions of body structures.
a. Anatomy
b. Physiology
c. Dissection
d. Histology
e. Immunology

Ans: B
Difficulty: easy
Feedback: 1.1



2. This is defined as a group of cells with similar structure and function.
a. Tissue
b. Organ
c. Molecules
d. Compounds
e. Organism

Ans: A
Difficulty: easy
Feedback: 1.2



3. Using your fingers to find your pulse on your wrist is an example of
a. Auscultation
b. Palpation
c. Responsiveness
d. Gross anatomy
e. Physiologist

Ans: B
Difficulty: medium
Feedback: 1.2

,4. Percussion techniques can be used to determine
a. Heart beats
b. Pulse rate
c. Amplify sounds
d. Fluid in the lungs
e. Enlarged organs

Ans: D
Difficulty: medium
Feedback: 1.2



5. This is the sum of all cellular processes that occur in the body.
a. Metabolism
b. Anabolism
c. Catabolism
d. Auscultation
e. Palpation

Ans: A
Difficulty: hard
Feedback: 1.3



6. List the basic processes of life.

Ans: The basic processes of life include metabolism, responsiveness, movement,
growth, differentiation and reproduction.
Difficulty: medium
Feedback: 1.3



7. This is the regulation of body conditions within normal limits.
a. Palpation
b. Percussion
c. Homeostasis
d. Autopsy
e. Histology

Ans: C
Difficulty: easy
Feedback: 1.4

, 8. The systems that provide homeostasis are:
a. Cardiovascular and Integumentary
b. Nervous system and Endocrine
c. Cardiovascular and respiratory systems
d. Respiratory and muscular systems
e. Urinary and integumentary systems

Ans: B
Difficulty: easy
Feedback: 1.4



9. This body fluid directly affects the proper functioning of cells.
a. Lymph
b. Blood
c. Interstitial fluid
d. Aqueous humor
e. Vitreous body

Ans: C
Difficulty: medium
Feedback: 1.4



10. Name the differences between a positive and a negative feedback system.

Ans: A positive feedback system will strengthen or reinforce a change in one of
the body’s controlled conditions while a negative feedback system will reverse a
change in a controlled condition.
Difficulty: medium
Feedback: 1.4



11. This is the structure of a feedback system that receives output from the control
center.
a. Receptor
b. Body fluids
c. Brain
d. Effector
e. Afferent

Gekoppeld boek
 image
Gerard J. Tortora, Bryan H. Derrickson Principles of Anatomy and Physiology
Uitgever: 2008 ISBN: 9780470084717 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
21 mei 2025
Aantal pagina's
751
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$22.99

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Lectsadh
3.9
(80)
Verkocht
416
Volgers
106
Items
13274
Laatst verkocht
6 dagen geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen