TEST BANK
Paramedic Care: Principles & Practice, 6th edition
Volume 2: Patient Assessment
(Bledsoe) Chapter 1 to 7
, TestASDBank ASDParamedi cASDCare:ASDPrinciple s ASD&ASDPractice , ASD5th ASDedition ASDVolume ASD2: ASDPatie ntASDAssess ment
(Bled soe )
Table Of Contents:
ASD AS D
CHAPTER 1: Scene Size-Up
ASD ASD ASD
CHAPTER 2: Primary Assessment
ASD ASD AS D
CHAPTER 3: Therapeutic Communications
ASD ASD ASD
CHAPTER 4: History Taking
ASD ASD ASD
CHAPTER 5: Secondary Assessment
ASD ASD ASD
CHAPTER 6: Patient Monitoring Technology
ASD ASD ASD ASD
CHAPTER 7: Patient Assessment in the Field
ASD ASD AS D ASD ASD AS D
,Chapter 1: Scene Size-Up ASD ASD ASD
1) You arrive at a location and begin to read the scene by:
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
A) approaching the patient.
A SD ASD ASD
B) observing the immediate surroundings.
A SD ASD ASD ASD
C) conducting a focused exam.
A SD ASD ASD ASD
D) addressing life threats.
ASD ASD ASD
Answer: B A SD
Diff: 1 Page Ref: 3
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 2 A S D
2) Which of the following is a potentiallylife-threatening patient complaint?
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
A) Fractures of the tibia and radius
A SD ASD ASD ASD ASD ASD
B) Asthma
A SD
C) Headache
A SD
D) Chest pain
ASD ASD
Answer: D A S D
Diff: 2 Page Ref: 15-16
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 7 A S D
3) At the scene of a multiple-vehicle collision, which of the followingactions should you take
A SD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD A SD
first?
A) Wait for additional resources to arrive.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD
B) Treat the most seriouslyinjured patient.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD
C) Quicklyscan the scene to count patients.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
D) Go directlyto the first patient you see.
ASD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD
Answer: C A S D
Diff: 2 Page Ref: 14-15
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 6 A S D
4) A scene size-up is performed for all of the following reasons EXCEPT:
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
A) to assess the mechanism of injury.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD
B) to assess a baseline mental status.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD
C) to provide information that will guide your medical care.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD ASD
D) to assess the need for additional resources.
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
Answer: B A SD
Diff: 1 Page Ref: 3
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 2 A S D
,ASD
5) Which of the following is usuallythe best source of information about an alert and oriented
A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
patient?
A) Thepatient
A SD ASD
B) Visual cues
A SD ASD
C) Diagnostic tests
A SD ASD
D) Family members
ASD ASD
Answer: A A S D
Diff: 1 Page Ref: 16
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 7 A S D
6) Which of the followingis NOT a consideration when evaluatingthe mechanism of injury?
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD
A) Mass and velocityof objects involved
A SD ASD ASD ASD ASD ASD
B) Whether the mechanism was blunt or penetrating
A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
C) Direction of impact
A SD ASD ASD
D) Whetherit is a rural or an urban setting
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
Answer: D A S D
Diff: 2 Page Ref: 15-16
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 7 A S D
7) When approaching a potential crime scene, you should:
ASD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD
A) enter the scene if no signs of danger are noted.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
B) quicklyenter the scene, retrieve the victim, and withdraw to the vehicle.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD
C) park awayfrom the scene until the police arrive and secure the scene.
A SD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD ASD ASD
D) park and wait in front of the scene so the victim knows you are there.
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD A SD ASD ASD
Answer: C A S D
Diff: 2 Page Ref: 10
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 5 A S D
8) Which of the followingbest describes when you should perform a scene size-up?
ASD ASD ASD ASD ASD ASD ASD A S D A SD ASD ASD ASD ASD
A) Once you arrive at the patient's side
A SD ASD A SD ASD ASD ASD ASD
B) Throughout your time on the scene
A SD A SD ASD ASD ASD ASD
C) When you initiallyarrive at the scene
A SD A SD A SD ASD A SD A SD ASD
D) As you areleavingthe scene
ASD A SD ASD ASD ASD ASD
Answer: B A SD
Diff: 1 Page Ref: 3
ASD A S D ASD ASD
Standard: Assessment (Scene Size-Up) A S D ASD ASD
Objective: 2 A S D