• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 301 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

test bank for psychological testing principles applications and issues 9th edition robert m. kaplan dennis p. saccuzzo

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 301 pagina's

test bank for psychological testing principles applications and issues 9th edition robert m. kaplan dennis p. saccuzzo

Voorbeeld van de inhoud

https://www.stuvia.com/
Stuvia.comv-vThevMarketplacevtovBuyvandvSellvyourvStudyvMaterial




TEST BANK FOR PSYCHOLOGICA
v v v




L TESTING PRINCIPLES, APPLICA
v v v




TIONS, AND ISSUES, 9TH EDITIO
v v v v




N, ROBERT M. KAPLAN, DENNIS
v v v v v




P. SACCUZZO v

,https://www.stuvia.com/




Chapter 1— v




Introduction MULTIPL v




E CHOICE
v




1. According to a study (Espenshade & Chung, 2010; Jaschik, 20
v v v v v v v v v



06), growing numbers of four-
v v v v



year colleges are not relying on the SAT test partly because of
v v v v v v v v v v v



a. budget constraints. v



b. diversity concerns. v



c. reliability issues. v



d. quality control. v




ANS: B PTS: 1 REF: Introduction

2. Psychological tests v



a. pertain only to overt behavior.
v v v v



b. always have right or wrong answers.
v v v v v



c. do not attempt to measure traits.
v v v v v



d. measure characteristics of human behavior.
v v v v




ANS: D PTS: 1 REF:
Basic Concepts MSC: v v www

3. The specific stimulus on a test to which a person responds ov
v v v v v v v v v v v



ertly is called a(n)
v v v



a. overt event. v



b. answer.
c. item.
d. scale.

,https://www.stuvia.com/




ANS: C PTS: 1 REF: Basic Concepts
v




4. An individual test
v v



a. involves a single examiner for two or more subjects.
v v v v v v v v



b. involves only tests of human ability.
v v v v v



c. can only be given to one person at a time.
v v v v v v v v v



d. involves more than one examiner for a single subject.
v v v v v v v v




ANS: C PTS: 1 REF: Basic Concepts
v




5. A group test
v v



a. can be given to multiple people by one examiner.
v v v v v v v v



b. can only be given to three people at a time.
v v v v v v v v v



c. involves a group of examiners for a single subject.
v v v v v v v v



d. involves only tests of human ability.
v v v v v




ANS: A PTS: 1 REF: Basic Concepts
v




6. Previous learning can best be described as
v v v v v v



a. achievement.
b. aptitude.
c. intelligence.
d. ability.


ANS: A PTS: 1 REF:
Basic Concepts MSC: v v www

7. The potential for learning a specific skill can best be described
v v v v v v v v v v




Downloaded by: Sophiie |
Distribution of this document is illegal

,https://www.stuvia.com/
Stuvia.com - The Marketplace to Buy and Sell your Study Material



as
a. achievement.
b. aptitude.

c. intelligence.
d. ability.


ANS: B PTS: 1 REF: Basic Concepts
v




8. One's general potential, independent of prior learning, can best b
v v v v v v v v v



e described as
v v



a. achievement.
b. aptitude.
c. intelligence.
d. ability.


ANS: C PTS: 1 REF: Basic Concepts
v




9. Achievement, aptitude, and intelligence can be encompassed b
v v v v v v v



y the term
v v



a. human potential.
v



b. human traits.
v



c. human personality.
v



d. human ability.
v




ANS: D PTS: 1 REF: Basic Concepts
v




10. Structured personality tests
v v



a. require you to produce something spontaneously.
v v v v v




Downloaded by: Sophiie |
Distribution of this document is illegal

Gekoppeld boek
 image
Robert Malcolm Kaplan, Dennis P. Saccuzzo Psychological Testing
Uitgever: 2001 ISBN: 9780534505257 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
24 april 2025
Aantal pagina's
301
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$22.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
PremiumExamBank
4.8
(1066)
Verkocht
489
Volgers
74
Items
8770
Laatst verkocht
10 uur geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen