Exploring Anatomy & Physiology In The Laboratory 4th Edition, (2022) [With Diagrams]
By Erin C. Amerman
All Chapters 1-29| Lab Practical Quiz| Latest Version With Verified Answers| Grade A+
,unit 01: introduction to anatomical terms ________________________________________________________ 3
unit 02: chemistry ___________________________________________________________________________ 37
unit 03: introduction to the microscope _________________________________________________________ 54
unit 04: cytology ____________________________________________________________________________ 64
unit 05: histology ___________________________________________________________________________ 90
unit 06: integumentary system _______________________________________________________________ 107
unit 07: introduction to the skeletal system _____________________________________________________ 131
unit 08: a skeletal system____________________________________________________________________ 157
unit 08: skeletal system _____________________________________________________________________ 221
unit 09: articulations _______________________________________________________________________ 231
unit 10: muscular system: the gross anatomy of muscles __________________________________________ 265
unit 11: muscle tissue _______________________________________________________________________ 313
unit 12: introduction to the nervous system _____________________________________________________ 344
unit 13: central nervous system _______________________________________________________________ 365
unit 14: peripheral and autonomic nervous system _______________________________________________ 404
unit 15; general and special senses ____________________________________________________________ 432
unit 16: endocrine system ___________________________________________________________________ 468
unit 17: the cardiovascular system, part i: the heart ______________________________________________ 493
unit 18: the cardiovascular system, part ii: blood vessel anatomy ___________________________________ 529
unit 18: the cardiovascular system, part ii: blood vessel anatomy ___________________________________ 584
unit 19: the cardiovascular system, part iii: cardiovascular physiology _______________________________ 590
unit 20: blood _____________________________________________________________________________ 606
unit 21: lymphatics and immunity _____________________________________________________________ 623
unit 22: respiratory system anatomy __________________________________________________________ 653
unit 23: respiratory system physiology _________________________________________________________ 686
unit 24: digestive system ____________________________________________________________________ 704
unit 25: urinary system anatomy ______________________________________________________________ 750
unit 26: urinary system physiology ____________________________________________________________ 773
unit 27: reproductive system _________________________________________________________________ 788
unit 28: human development and heredity______________________________________________________ 832
unit 29: the big picture of human anatomy and physiology ________________________________________ 859
lab practical practice quiz 1 _________________________________________________________________________ 865
lab practical practice quiz 2 _________________________________________________________________________ 878
lab practical practice quiz 3 _________________________________________________________________________ 889
lab practical practice quiz 4 _________________________________________________________________________ 900
,unit 01: introduction to anatomical terms
erin c. amerman: exploring anatomy & physiology in the laboratory 4th edition,(2022) test bank
1. which of the following statements accurately defines anterior?
A) toward or on the back of the body
B) toward or on the front of the body
C) away from the head or toward the tail
D) toward the body surface; closer to the skin
ANS:>b pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
2. which of the following statements accurately defines posterior?
A) toward or on the back of the body
B) away from the body surface; further away from the skin
C) away from the head or toward the tail
D) toward the body surface; closer to the skin
ANS:>a pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
3. which of the following statements accurately defines superior?
A) away from the body surface; further away from the skin
B) toward or on the back of the body
C) away from the head or toward the tail
D) toward the head or away from the tail
ANS:>d pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
4. which of the following statements accurately defines inferior?
A) toward the body surface; closer to the skin
B) toward or on the back of the body
C) away from the head or toward the tail
D) away from the body surface; further away from the skin
ANS:>c pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
5. which of the following statements accurately defines proximal?
A) toward the body surface; closer to the skin
B) away from the head or toward the tail
C) closer to the point of origin, generally of a limb
D) toward or on the front of the body
ANS:>c pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
6. which of the following statements accurately defines distal?
A) toward the body surface; closer to the skin
B) away from the body surface; further away from the skin
C) closer to the point of origin, generally of a limb
D) away from the point of origin, generally of a limb
ANS:>d pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
7. which of the following statements accurately defines medial?
, A) closer to the midline (imaginary line running down the middle of the body)
B) away from an imaginary line running around the middle of the body
C) closer to an imaginary line running around the middle of the body
D) away from the midline (imaginary line running down the middle of the body)
ANS:> a pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
8. which of the following statements accurately defines lateral?
A) closer to the midline (imaginary line running down the middle of the body)
B) away from an imaginary line running around the middle of the body
C) closer to an imaginary line running around the middle of the body
D) away from the midline (imaginary line running down the middle of the body)
ANS:> d pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
9. which of the following statements accurately defines superficial?
A) toward the body surface; closer to the skin
B) away from the head or toward the tail
C) toward or on the front of the body
D) away from the body surface; further away from the skin
ANS:>a pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
10. which of the following statements accurately defines deep?
A) toward the body surface; closer to the skin
B) away from the body surface; further away from the skin
C) toward the torso of the body
D) away from the point of origin, generally of a limb
ANS:>b pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
11. which of the following statements accurately defines cranial cavity?
A) the area encased by the vertebrae which contains the spinal cord and cerebrospinal
fluid
B) the area inferior to the diaphragm that extends into the bony pelvis
C) the area superior to the diaphragm that is encased by the ribs
D) the area encased by the skull which contains the brain and cerebrospinal fluid
ANS:> d pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
12. which of the following statements accurately defines vertebral cavity?
A) the area encased by the vertebrae which contains the spinal cord and cerebrospinal
fluid
B) the area inferior to the diaphragm that extends into the bony pelvis
C) the area superior to the diaphragm that is encased by the ribs
D) the area encased by the skull which contains the brain and cerebrospinal fluid
ANS:> a pts: 1 top: unit 01 pre-lab exercise
13. which of the following statements accurately defines thoracic cavity?
A) the area encased by the vertebrae which contains the spinal cord and cerebrospinal
fluid