For Wilkins Clinical Assessment In Respiratory Care
lp lp lp lp lp lp lp l
8th Edition By Huber, Chapters 1 - 21
p lp lp lp lp lp lp lp
,Wilkins'lpClinicallpAssessmentlpinlpRespiratorylpCare,lp7thlpEdition
Contents:
Chapterlp1.lpPreparinglpforlpthelpPatientlpEncounter
Chapterlp2.lpThelpMedicallpHistorylpandlpthelpInterview
Chapterlp3.lpCardiopulmonarylpSymptoms
Chapterlp4.lpVitallpSigns
Chapterlp5.lpFundamentalslpoflpPhysicallpExamination
Chapterlp6.lpNeurologiclpAssessment
Chapterlp7.lpClinicallpLaboratorylpStudies
Chapterlp8.lpInterpretationlpoflpBloodlpGases
Chapterlp9.lpPulmonarylpFunctionlpTesting
Chapterlp10.lpChestlpImaging
Chapterlp11.lpElectrocardiography
Chapterlp12.lpNeonatallpandlpPediatriclpAssessment
Chapterlp13.lpOlderlpPatientlpAssessment
Chapterlp14.lpMonitoringlpinlpCriticallpCare
Chapterlp15.lpVascularlpPressurelpMonitoring
Chapterlp16.lpCardiaclpOutputlpMeasurement
Chapterlp17.lpBronchoscopy
Chapterlp18.lpNutritionallpAssessment
Chapterlp19.lpSleeplpandlpBreathinglpAssessment
Chapterlp20.lpHomelpCarelpPatientlpAssessment
Chapterlp21.lpDocumentation
,Chapter 1: Preparing for the Patient Encounter T
lp lp lp lp lp lp lp
est Bank
lp
MULTIPLElpCHOICE
1. Whichlpoflpthelpfollowinglpactivitieslpislpnotlppartlpoflpthelprolelpoflprespiratorylptherapistslp(RTs)lp
inlppatientlpassessment?
a. Assistlpthelpphysicianlpwithlpdiagnosticlpreasoninglpskills.
b. Helplpthelpphysicianlpselectlpappropriatelppulmonarylpfunctionlptests.
c. Interpretlparteriallpbloodlpgaslpvalueslpandlpsuggestlpmechanicallpventilationlpchanges.
d. Documentlpthelppatientlpdiagnosislpinlpthelppatient’slpchart.
ANSWER:l p D
RTslparelpnotlpqualifiedlptolpmakelpanlpofficiallpdiagnosis.lpThislpislpthelprolelpoflpthelpattendinglpphysician.
REF:l p Tablelp1-1,lppg.lp4 OBJ:l p 9
2. Inlpwhichlpoflpthelpfollowinglpstageslpoflppatient–
clinicianlpinteractionlpislpthelpreviewlpoflpphysicianlporderslpcarriedlpout?
a. Treatmentlpstage
b. Introductorylpstage
c. Preinteractionlpstage
d. Initiallpassessmentlpstage
ANSWER:l p C
Physicianlporderslpshouldlpbelpreviewedlpinlpthelppatient’slpchartlpbeforelpthelpphysicianlpseeslpthelppati
ent.
REF:l p Tablelp1-1,lppg.lp4 OBJ:l p 9
3. Inlpwhichlpstagelpoflppatient–clinicianlpinteractionlpislpthelppatientlpidentificationlpbraceletlpchecked?
a. Introductorylpstage
b. Preinteractionlpstage
c. Initiallpassessmentlpstage
d. Treatmentlpstage
ANSWER:l p A
ThelppatientlpIDlpbraceletlpmustlpbelpcheckedlpbeforelpmovinglpforwardlpwithlpassessmentlpandlptreat
ment.
REF:l p Tablelp1-1,lppg.lp4 OBJ:l p 9
4. Whatlpshouldlpbelpdonelpjustlpbeforelpthelppatient’slpIDlpbraceletlpislpchecked?
a. Checklpthelppatient’slpSpO2.
b. Asklpthelppatientlpforlppermission.
c. Checklpthelpchartlpforlpvitallpsigns.
d. Listenlptolpbreathlpsounds.
ANSWER:l p B
Itlpislpconsideredlppolitelptolpasklpthelppatientlpforlppermissionlpbeforelptouchinglpandlpreadinglphislporlph
erlpIDlpbracelet.
, REF:l p l p pg.lp3 OBJ:l p 3lp|lp5
5. Whatlpislpthelpgoallpoflpthelpintroductorylpphase?
a. Assesslpthelppatient’slpapparentlpage.
b. Identifylpthelppatient’slpfamilylphistory.
c. Determinelpthelppatient’slpdiagnosis.
d. Establishlpalprapportlpwithlpthelppatient.
ANSWER:l p D
Thelpintroductorylpphaselpislpalllpaboutlpgettinglptolpknowlpthelppatientlpandlpestablishinglpalprapportlpwithlp
himlporlpher.
REF:l p Tablelp1-1,lppg.lp4 OBJ:l p 3
6. Whichlpoflpthelpfollowinglpbehaviorslpislpnotlpconsistentlpwithlpresistivelpbehaviorlpoflpalppatient?
a. Crossedlparms
b. Minimallpeyelpcontact
c. Brieflpanswerslptolpquestions
d. Askinglpthelppurposelpoflpthelptreatment
ANSWER:l p D
Iflpalppatientlpaskslpaboutlpthelppurposelpoflpthelptreatmentlpyoulparelpaboutlptolpgive,lpthislpgenerallylpin
dicateslpthatlphelporlpshelpislpnotlpupset.
REF:l p Tablelp1-1,lppg.lp4 OBJ:l p 3
7. Whatlpislpthelpmainlppurposelpoflpthelpinitiallpassessmentlpstage?
a. Tolpidentifylpanylpallergieslptolpmedications
b. Tolpdocumentlpthelppatient’slpsmokinglphistory
c. Tolppersonallylpgetlptolpknowlpthelppatientlpbetter
d. Tolpverifylpthatlpthelpprescribedlptreatmentlpislpstilllpneededlpandlpappropriate
ANSWER:l p D
Whenlpyoulpfirstlpseelpthelppatient,lpyoulparelpencouragedlptolpperformlpalpbrieflpassessmentlptolpmakelps
urelpthelptreatmentlporderlpbylpthelpphysicianlpislpstilllpappropriate.lpThelppatient’slpstatuslpmaylphavelpch
angedlpabruptlylprecently.
REF:l p Tablelp1-1,lppg.lp4 OBJ:l p 3
8. Whatlpislpthelpappropriatelpdistancelpforlpthelpsociallpspacelpfromlpthelppatient?
a. 3lptolp5lpfeet
b. 4lptolp12lpfeet
c. 6lptolp18lpfeet
d. 8lptolp20lpfeet
ANSWER:l p B
Thelpsociallpspacelpislp4lptolp12lpfeet.
REF:l p l p pg.lp5 OBJ:l p 5
9. Whatlpislpthelpappropriatelpdistancelpforlpthelppersonallpspace?