• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 480 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Ace Your Exams with: Test Bank For The Human Body in Health and Disease 8th Edition Chapters 1-25 Download To Score A+

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 480 pagina's

This Test Bank is a collection of questions and answers . This material is very useful to prepare for quizzes and exams. Most professor will generally adopt the exam/quizzes from this test bank. Having this test bank clearly helps you to understand the subject matter better.

Voorbeeld van de inhoud

TestBankForTheHumanBodyinHealth andDisease8th
b b b b b b b b b b




Edition,AllChapters|Full Test Bank
b b b b b b




TEST
BANK
b

,Chapter 01: Introduction to the Body
b b b b b


Patton: The Human Body in Health & Disease, 8th Edition
b b b b b b b b b




MULTIPLE CHOICEb




1. Which word is derived from the Greek word meaning ―cutting up‖?
b b b b b b b b b b


a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: D PTS: 1 DIF: Memorization
REF: P. 3 b TOP: Introduction

2. Which word is defined as the study of the function of living organisms and their parts?
b b b b b b b b b b b b b b b


a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: B PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 3 b TOP: Introduction

3. Which word is defined as the scientific study of disease?
b b b b b b b b b


a. Dissection
b. Physiology
c. Pathology
d. Anatomy
ANS: C b PTS: 1 DIF: Memorization
REF: P. 3 b TOP: Introduction

4. Cells
a. are more complex than tissues. b b b b


b. are the first level of organization in the body.
b b b b b b b b


c. are the smallest living units of structure and function in the body.
b b b b b b b b b b b


d. both B and C. b b b




ANS: C PTS: b 1 DIF: Application REF: p. 6
b


TOP:
b Structural levels of organization b b b




5. A group of cells that act together to perform a function is called a(n)
b b b b b b b b b b b b b


a. molecule.
b. organ.
c. tissue.
d. organism.
ANS: C PTS: b 1 DIF: Memorization REF: b p.
6
b TOP: Structural levels of organization b b b

, 6. The heart is an example of a(n)
b b b b b b


a. organ.
b. tissue.
c. organism.
d. system.
ANS: A PTS:
b 1 DIF: Application REF: p. 6
b


TOP:
b Structural levels of organization b b b




7. The levels of organization from most simple to most complex are
b b b b b b b b b b


a. cell chemical organ tissue system.
b b b b b b b b


b. tissue cell chemical organ system. b b b b b b b b


c. chemical tissue cell organ system. b b b b b b b b


d. chemical cell tissue organ system. b b b b b b b b




ANS: D PTS:
b 1 DIF: Memorization REF: b p.
5
b TOP: Structural levels of organizationb b b




8. When using directional terms to describe the body, it is assumed that the body is in what position?
b b b b b b b b b b b b b b b b b


a. Supine
b. Anatomical
c. Lateral
d. Prone
ANS: B b PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 b TOP: Anatomical position b




9. The supine position
b b


a. describes the body lying face up. b b b b b


b. is also called anatomical position.
b b b b


c. describes the body lying face down. b b b b b


d. both A and B. b b b




ANS: A b PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 b TOP: Anatomical position b




10. The prone position
b b


a. describes the body lying face up. b b b b b


b. is also called the anatomical position.
b b b b b


c. describes the body lying face down. b b b b b


d. both B and C. b b b




ANS: C b PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 b TOP: Anatomical position b




11. Because humans walk upright, the term dorsal can be used in place of the term
b b b b b b b b b b b b b b


a. inferior.
b. posterior.
c. anterior.
d. distal.

, ANS: B b PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 b TOP: Anatomical direction b




12. The opposite term for posterior in humans is
b b b b b b b


a. superior.
b. anterior.
c. ventral.
d. both B and C. b b b




ANS: D PTS: b 1 DIF: Application REF: p. 7
b


TOP:
b Anatomical direction b




13. The opposite term for superficial is
b b b b b


a. deep.
b. inferior.
c. posterior.
d. medial.
ANS: A b PTS: 1 DIF: Memorization
REF: p. 7 b TOP: Anatomical direction b




14. The body section that divides the right ear from the left ear is a
b b b b b b b b b b b b b section.
a. frontal
b. sagittal
c. coronal
d. transverse
ANS: B PTS: b 1 DIF: Application REF: p. 9
b


TOP:
b Planes or body sections b b b




15. The body section that divides the nose from the back of the head is a
b b b b b b b b b b b b b b section.
a. frontal
b. sagittal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: A PTS: b 1 DIF: Application REF: p. 9
b


TOP:
b Planes or body sections b b b




16. A section that divides the body into mirror images is a
b b b b b b b b b b section.
a. frontal
b. coronal
c. midsagittal
d. transverse
ANS: C PTS: b 1 DIF: Application REF: p. 9
b


TOP:
b Planes or body sections b b b




17. The two major body cavities are called
b b b b b b


a. thoracic and abdominal. b b


b. thoracic and pelvic. b b

Documentinformatie

Geüpload op
11 april 2025
Aantal pagina's
480
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NursingPieces
4.3
(43)
Verkocht
109
Volgers
22
Items
1075
Laatst verkocht
1 maand geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen