NUTRITION
ATI3/13/2026,
NUTRITION
PROCTORED
5:13:29
PROCTORED
AM RETAKE
RETAKE
EXAMEXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each with
EachNGN
withQuestions
NGN Questions
and Revised
and Revised
Answers
Answers
& Rationales
& Rationales
100% 100%
Guarantee
Guarantee
Pass.pdf
Pass.pdf
RN ATI NUTRITION PROCTORED RETAKE
EXAM
with 70 NGN Questions and Revised Answers
100% Guarantee Pass
1. 1. A nurse is assessing a client who is receiving total parental
nutrition thenurse should identify which of the following findings as
an adverse effect of TPN?
ANSWER a. Weight gain of 1.5 kg per day
2. 1. A nurse is teaching a family of a school age child who is obese about
the complications of childhood obesity. Which of the following
complications shouldthe nurse include in the teaching?
ANSWER a. Hypertension
3. 1. A nurse is reviewing the laboratory values of an older adult client.The
nurseshould identify which of the following findings as an indication of
malnutrition? ANSWER a. Prealbumin 10
4. 1. A nurse is providing teaching to a client about high fiber food.Which of the
following foods should the nurse include as containing the highest amount
of fiber?
1/6
ATIRN
NUTRITION
ATIRN
NUTRITION
ATI NUTRITION
PROCTORED
PROCTORED
PROCTORED
RETAKE
RETAKE
EXAM
RETAKE
EXAM
3 DIFFERENT
EXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each
VERSION
with
EachNGN
with
EachQuestions
NGN
withQuestions
NGN and
Questions
Revised
and Revised
and
Answers
Revised
Answers
& Rationales
Answers
& Rationales
&100%
Rationales
100%
Guarantee
100%
Guarantee
Pass.pdf
Guarantee
Pass.pdf
Pass
,ATIRN
NUTRITION
ATI3/13/2026,
NUTRITION
PROCTORED
5:13:29
PROCTORED
AM RETAKE
RETAKE
EXAMEXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each with
EachNGN
withQuestions
NGN Questions
and Revised
and Revised
Answers
Answers
& Rationales
& Rationales
100% 100%
Guarantee
Guarantee
Pass.pdf
Pass.pdf
ANSWER a. 1 med apple with peal
5. 1. A nurse is teaching an in service about manifestations of hypoglycemia to
a group of newly licensed nurses. Which of the following should the nurse
include in the teaching?
ANSWER a. Blurred vision
6. 1. A nurse is providing breakfast for a client who as celiac disease.
Which ofthe following meals should the nurse select?
ANSWER a. Rice Cereal
7. 1. A nurse is caring for a client who consumes 40,000mcg of vitamin A daily for 3
months. Which of the following findings should the nurse monitor to identify
vitaminA toxicity?
ANSWER a. Headache
8. 1. A nurse is teaching a client who reports wanting to lose weight about
behavioralmodifications. Which of the following statements should the nurse
include in the teaching?
ANSWER a. Make sure to drink water with your meal
2/6
ATIRN
NUTRITION
ATIRN
NUTRITION
ATI NUTRITION
PROCTORED
PROCTORED
PROCTORED
RETAKE
RETAKE
EXAM
RETAKE
EXAM
3 DIFFERENT
EXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each
VERSION
with
EachNGN
with
EachQuestions
NGN
withQuestions
NGN and
Questions
Revised
and Revised
and
Answers
Revised
Answers
& Rationales
Answers
& Rationales
&100%
Rationales
100%
Guarantee
100%
Guarantee
Pass.pdf
Guarantee
Pass.pdf
Pass
,ATIRN
NUTRITION
ATI3/13/2026,
NUTRITION
PROCTORED
5:13:29
PROCTORED
AM RETAKE
RETAKE
EXAMEXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each with
EachNGN
withQuestions
NGN Questions
and Revised
and Revised
Answers
Answers
& Rationales
& Rationales
100% 100%
Guarantee
Guarantee
Pass.pdf
Pass.pdf
9. 1. A nurse is providing teaching to a client who has type I diabetes. Which of the
3/6
ATIRN
NUTRITION
ATIRN
NUTRITION
ATI NUTRITION
PROCTORED
PROCTORED
PROCTORED
RETAKE
RETAKE
EXAM
RETAKE
EXAM
3 DIFFERENT
EXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each
VERSION
with
EachNGN
with
EachQuestions
NGN
withQuestions
NGN and
Questions
Revised
and Revised
and
Answers
Revised
Answers
& Rationales
Answers
& Rationales
&100%
Rationales
100%
Guarantee
100%
Guarantee
Pass.pdf
Guarantee
Pass.pdf
Pass
,ATIRN
NUTRITION
ATI3/13/2026,
NUTRITION
PROCTORED
5:13:29
PROCTORED
AM RETAKE
RETAKE
EXAMEXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each with
EachNGN
withQuestions
NGN Questions
and Revised
and Revised
Answers
Answers
& Rationales
& Rationales
100% 100%
Guarantee
Guarantee
Pass.pdf
Pass.pdf
following statements by the client indicates an understanding of the
teaching?ANSWER a. I will keep my HBA1C at 5%
10. 1. A nurse is administering continuous internal feeding for a client through
a .. forpercutaneous esophageal gastrostomy tube (PEG tube). Which of the
following actions should the nurse take?
ANSWER a. Return gastric content if residue is less 250
11. 1. A nurse is teaching a client who has a goiter appropriate food choice
related todietary needs. Which of following indicates the client understands
the teaching? ANSWER a. I will eat more tuna
12. 1. A nurse is teaching a group of parents about appropriate food choices for
toddlers. Which of the following choices by the parents demonstrates an
understanding of the
teaching?
ANSWER a. Spaghetti with sauce
13. 1. A nurse is teaching a client who is receiving bolus feedings through an
NG tube about dumping syndrome. The nurse should instruct the client to
report which of the following manifestations?
ANSWER a. Dizziness
4/6
ATIRN
NUTRITION
ATIRN
NUTRITION
ATI NUTRITION
PROCTORED
PROCTORED
PROCTORED
RETAKE
RETAKE
EXAM
RETAKE
EXAM
3 DIFFERENT
EXAM
3 DIFFERENT
3 DIFFERENT
VERSION
VERSION
Each
VERSION
with
EachNGN
with
EachQuestions
NGN
withQuestions
NGN and
Questions
Revised
and Revised
and
Answers
Revised
Answers
& Rationales
Answers
& Rationales
&100%
Rationales
100%
Guarantee
100%
Guarantee
Pass.pdf
Guarantee
Pass.pdf
Pass