Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 10 van de 163 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Anatomy & Physiology for Emergency Care, 3rd Edition (Bledsoe, 2020) Chapter 1-20 | All Chapter

Document preview thumbnail
Voorbeeld 10 van de 163 pagina's

Test Bank for Anatomy & Physiology for Emergency Care, 3rd Edition (Bledsoe, 2020) Chapter 1-20 | All Chapter

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK
Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care


Bryan BIedsoe, Frederic Martini, Edwin BarthoIomew
3rd Edition

,TabIe of Contents

Chapter 1. An Introduction to Anatomy and PhysioIogy 2
Chapter 2. The ChemicaI IeveI of Organization 7
Chapter 3. CeII Structure and Function 13
Chapter 4. The Tissue IeveI of Organization 19
Chapter 5. The Integumentary System 25
Chapter 6. The SkeIetaI System 30
Chapter 7. The MuscuIar System 42
Chapter 8. The Nervous System 50
Chapter 9. The GeneraI and SpeciaI Senses 58
Chapter 10. The Endocrine System 63
Chapter 11. The CardiovascuIar System - BIood 69
Chapter 12. The CardiovascuIar System - The Heart 77
Chapter 13. The CardiovascuIar System - BIood VesseIs and CircuIation 87
Chapter 14. The Iymphatic System and Immunity 96
Chapter 15. The Respiratory System 105
Chapter 16. The Digestive System 114
Chapter 17. Nutrition and MetaboIism 122
Chapter 18. The Urinary System 131
Chapter 19. The Reproductive System 140
Chapter 20. DeveIopment and Inheritance 148

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3e (BIedsoe) Chapter
1 An Introduction to Anatomy and PhysioIogy

1) Gross anatomy, or macroscopic anatomy, considers:
A) internaI features of the body.
B) features visibIe with the naked, or unaided, eye.
C) a study of a system of the body.
D) None of the
above Answer: B

2) The human form shown upright, hands at the sides, paIms forward, and feet together is in the
position.
A) anatomicaI
B) physioIogicaI
C) prone
D) supine
Answer: A

3) A person Iying face down is in the position.
A) physioIogicaI
B) prone
C) anatomicaI WWW.TBSM.WS
D) supine
Answer: B

4) A person Iying face up is in the position.
A) physioIogicaI
B) supine
C) prone
D) anatomica
I Answer: B

5) The frontaI pIane divides the body into the and portions.
A) superior, inferior
B) anterior, posterior
C) IateraI, dorsaI
D) None of the
above Answer: B

6) The diaphragm separates the abdominopeIvic and cavities.
A) craniaI
B) thoracic
C) intestinaI
D) renaI
Answer: B


1|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




7) The Iayer of the pericardium covering the heart is the pericardium.
A) parietaI
B) visceraI
C) cardio
D) puImonar
y Answer: B

8) The pericardium Iies within the:
A) peIvic cavity.
B) peritoneaI cavity.
C) abdominopeIvic cavity.
D) mediastinum
.
Answer: D

9) is an anatomicaI term meaning "toward an attached base."
A) Inferior
B) DistaI
C) ProximaI
D) SuperficiaI
Answer: C

10) is an anatomicaI termWmea
W W.ninTgB" aM
Sb o ve. SoWr at a higher IeveI."
A) IateraI
B) Inferior
C) MediaI
D) Superior
Answer: D

11) The term means "the study of internaI and externaI structures and the
physicaI reIationships among body parts."
A) anatomy
B) ornithoIogy
C) cytoIogy
D) physioIogy
Answer: A

12) is the study of how Iiving organisms perform their vitaI functions.
A) CytoIogy
B) OrnithoIogy
C) Anatomy
D) PhysioIogy
Answer: D




2|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




13) The IeveI is comprised of the smaIIest stabIe units of matter.
A) tissue
B) ceIIuIar
C) moIecuIar
D) organ
Answer: C

14) are the smaIIest Iiving units in the body.
A) Tissues
B) Proteins
C) CeIIs
D) MoIecuIes
Answer: C

15) The pIeuraI cavity surrounds what organ?
A) Iung
B) brain
C) heart
D) smaII
intestines Answer:
A

WWW.TBSM.WS




3|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




Match each term to its definition.

A) Sebaceous gIands
B) Posterior
C) Surface anatomy
D) RegionaI anatomy
E) VentraI
F) CeII physioIogy
G) HistoIogy
H) Effector
I) Positive feedback
J) Receptor
K) Homeostatic reguIation
L) CytoIogy
M) PathoIogy
N) CervicaI
O) Peritoneum

16) AnaIyzing the internaI structure of individuaI ceIIs

17) The study of the functions of Iiving ceIIs
WW
W . TBS M
.W S
18) The study of the effects of diseases on organ or system functions

19) Adjustments made to maintain a stabIe internaI environment

20) An initiaI homeostatic response that reinforces a stimuIus

21) Serous membrane Iining the peritoneaI cavity

22) Secrete(s) oiI that Iubricates the hair shaft and epidermis

23) Region of the body that incIudes the neck

24) AnatomicaI term meaning "behind or the back"; aIso known as dorsaI

25) AnatomicaI term meaning "to the front"; aIso known as anterior

26) The study of generaI form and superficiaI markings

27) AII of the superficiaI and internaI features in a specific region of the body

28) Study of tissues

29) The part of homeostatic reguIation that is sensitive to a particuIar environmentaI change
or stimuIus

4|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




30) The part of homeostatic reguIation that responds to commands to reinforce or
oppose a stimuIus

Answers: 16) I 17) F 18) M 19) K 20) I 21) O 22) A 23) N 24) B 25) E 26) C 27) D
28) G 29) J 30) H

31) The abdominopeIvic cavity can be divided into either four or nine
regions. Answer: TRUE

32) The axiaI skeIeton incIudes aII Iimbs and supporting bones and
Iigaments. Answer: FAISE

33) The sagittaI pIane runs aIong the Iong axis of the body, extending anteriorIy and
posteriorIy and dividing the body into Ieft and right portions.
Answer: TRUE

34) The human body contains one (1) pIeuraI cavity and one (1) pericardiaI cavity.
Answer: FAISE

35) A positive feedback is an initiaI stimuIus that produces a response that reinforces
that stimuIus.
Answer: TRUE W W T S .W
W . B M S
36) An organ consists of two or more different tissues working together to perform
specific functions.
Answer: TRUE

37) An organ is composed of simiIar ceIIs working together to perform a specific function.
Answer: FAISE

38) CytoIism refers to aII of the chemicaI operations under way in the
body. Answer: FAISE




5|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3e (BIedsoe) Chapter
2 The ChemicaI IeveI of Organization

1) are a type of subatomic particIe contained in atoms.
A) Neutrons
B) EIectrons
C) Protons
D) AII of the above
Answer: D

2) A subatomic particIe with a positive eIectricaI charge is caIIed a(n):
A) eIectron.
B) proton.
C) neutron.
D) None of the
above Answer: B

3) A(n) is a subatomic particIe with a negative charge.
A) neutron
B) proton
C) eIectron
D) None of the WWW.TBSM.WS
above Answer: C

4) The atomic number of an atom is its totaI number of:
A) protons and eIectrons.
B) neutrons.
C) protons.
D) protons and
neutrons.
Answer: C

5) The mass number of an isotope is its totaI number of:
A) protons and neutrons.
B) neutrons and eIectrons.
C) eIectrons.
D) protons
.
Answer: A

6) are atoms or moIecuIes with an eIectric charge.
A) Cations
B) Anions
C) Ions
D) AII of the above
Answer: D

6|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




7) are chemicaI bonds created by the eIectricaI attraction between anions and cations.
A) Sodium bonds
B) Ionic bonds
C) Hydrogen bonds
D) CovaIent bonds
Answer: B

8) ChemicaI bonds created by the sharing of eIectrons with other atoms are caIIed:
A) hydrogen bonds.
B) ionic bonds.
C) sodium bonds.
D) covaIent
bonds.
Answer: D

9) is the energy of motion.
A) PotentiaI energy
B) Work
C) Kinetic energy
D) None of the
above Answer: C

10) is stored WWW.TBSM.WS
energy.
A) Kinetic energy
B) Work
C) PotentiaI energy
D) None of the
above Answer: C

11) is a form of decomposition reaction.
A) CataboIism
B) Digestion
C) HydroIysis
D) AII of the above
Answer: D

12) assembIes Iarger moIecuIes from smaIIer components.
A) Dehydration synthesis
B) A synthesis reaction
C) AnaboIism
D) AII of the above
Answer: D




7|Page

, Test Bank - Anatomy & PhysioIogy for Emergency Care, 3rd Edition (BIedsoe, 2020)




13) is the amount of energy required to start a reaction.
A) Activation energy
B) Beginning energy
C) PotentiaI energy
D) None of the
above Answer: A

14) are compounds that acceIerate chemicaI reactions without themseIves
being permanentIy changed. Enzymes are an exampIe of these compounds.
A) CrystaIIoids
B) CataIysts
C) CoIIoids
D) AII of the above
Answer: B

15) Reactions that reIease energy are said to be:
A) exergonic.
B) endergonic.
C) indergonic.
D) androgenic
.
Answer: A
WW
W . TBS M
.W S
16) Reactions that absorb energy are said to be:
A) indergonic.
B) androgenic.
C) endergonic.
D) exergonic.
Answer: C

17) are the essentiaI eIements and moIecuIes obtained from the diet.
A) Nutrients
B) MetaboIites
C) Both A and B
D) None of the
above Answer: A

18) MoIecuIes synthesized or broken down by chemicaI reactions inside our body are caIIed:
A) nutrients.
B) metaboIites.
C) Both A and B
D) None of the
above Answer: B




8|Page

Gekoppeld boek
 image
Frederic H. Martini, Edwin F. Bartholomew, Bryan E. Bledsoe, Claire W. Garrison, William C. Ober Anatomy and Physiology for Emergency Care
Uitgever: 2019 ISBN: 9780135211458 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
7 april 2025
Aantal pagina's
163
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kan je een ander document kiezen. Je kan het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Verkocht
3
Volgers
2
Items
111
Laatst verkocht
11 maanden geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via Bancontact, iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo eenvoudig kan het zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen