Answers
1. What is the definition of first morning urine?
Answer: first morning urine
First morning urine is typically more concentrated and often used for various tests.
2. Buccal is ...................................................... or
.............................................................
Answer: oral or mouth
3. Sublingual is........................................................
Answer: oral under the tongue
4. Transdermal is
..........................................................................................................
Answer: absorbed through the skin
5. Intradermal injections (ID) should be administered at a
....................................................................... degree angle.
Answer: 15 degree angle
,6. Intramuscular injections (IM) should be administered at a
......................................................... degree angle.
Answer: 90 degree angle
7. Subcutaneous injections (SC or Sub-Q) should be administered at a
............................................................. degree angle.
Answer: 45 degree angle
8.............................................................................. patches can give medications in a
way that they are absorbed slowly creating a constant time released systemic effect.
Answer: Transdermal
9. A urinary tract infection (UTI) when affecting the lower urinary tract is known
as a simple ........................................................................................... infection.
Answer: cystitis or bladder infection
10. A urinary tract infection (UTI) affecting the upper urinary tract is known
as (a kidney infection).
Answer: pyelonephritis or kidney infection
11. A. .......................................................................... urine specimen is collected for a
culture and sensitivity (C & S).
Answer: clean-catch
, 12. Body Mass Index (BMI) is defined as
................................................................................ divided by
............................................................................
Answer: body mass divided by square of his/her height
13. A............................................................................. is a substance that
dilates the bronchi and bronchioles, decreasing resistance in the respiratory
airway.
Answer: bronchodilator
14. .......................................................................sounds are the sounds
medical personnel listen for when taking blood pressure (BP).
Answer: Korotkoff sounds
15. Korotkoff sounds are named after
...................................................................... , a Russian physician.
Answer: Dr. Nikolai Korotkoff
16. When drawing blood, always have the patient make a
...............................................................................................
Answer: fist