• Verkeerd document? Gratis ruilen
  • Geschreven door studenten die geslaagd zijn
  • Direct beschikbaar na je betaling
  • Online lezen of als PDF
Verkopen
Kies je studieland
Kies je taal
Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

Nr 304 Week 4 Musculoskeleton Test Exam

Document preview thumbnail
Voorbeeld 2 van de 14 pagina's

NR 304 Week 4 Musculoskeletal Test Exam – A comprehensive nursing study guide featuring key exam questions and answers on the musculoskeletal system. This resource is perfect for nursing students preparing for assessments, covering essential topics such as joint movement, muscle function, bone disorders, and clinical assessments. Ideal for NCLEX preparation and nursing coursework.

Voorbeeld van de inhoud

NR 304 WEEK 4 MUSCULOSKELETON
TEST EXAM
MULTIPLE CHOICE

1. A client is being assessed for his range of joint movement. The nurse asks him to move his arm
in toward the Centre of his body. This movement is called:
a. flexion.
b. abduction.
c. adduction.
d. extension.
ANSWER: C
Moving a limb toward the midline of the body is called adduction; abduction is moving a limb
away from the midline of the body.

2. A client tells the nurse that she is having a hard time bringing her hand to her mouth when she
eats or tries to brush her teeth. The nurse knows that for the client to move her hand to her
mouth, she must perform the following movement:
a. flexion.
b. abduction.
c. adduction.
d. extension.
ANSWER: A
Flexion, or bending a limb at a joint, would be required to move her hand to her mouth.

3. The functional units of the musculoskeletal system are the:
a. joints.
b. bones.
c. muscles.
d. tendons.
ANSWER: A
Joints are the functional units of the musculoskeletal system because they permit the mobility
needed for daily living activities.



4. Hematopoiesis takes place in the:
a. liver.
b. spleen.
c. kidneys.

, d. bone marrow.
ANSWER: D
The musculoskeletal system encases and protects inner vital organs, supports the body,
produces red blood cells in the bone marrow, and stores minerals.

5. Fibrous bands running directly from one bone to another that strengthen the joint and help
prevent movement in undesirable directions are called:
a. bursa.
b. tendons.
c. cartilage.
d. ligaments.
ANSWER: D
Fibrous bands running directly from one bone to another that strengthen the joint and help
prevent movement in undesirable directions are called ligaments.

6. The nurse notices that a woman in an exercise class is unable to jump rope. The nurse knows
that to jump rope, one’s shoulder has to be capable of:
a. inversion.
b. supination.
c. protraction.
d. circumduction.
ANSWER: D
Circumduction is defined as moving the arm in a circle around the shoulder.

7. The articulation of the mandible and the temporal bone is known as the:
a. intervertebral foramen.
b. condyle of the mandible.
c. temporomandibular joint.
d. zygomatic arch of the temporal bone.
ANSWER: C
The articulation of the mandible and the temporal bone is the temporomandibular joint.

8. To palpate the temporomandibular joint, the nurse’s fingers should be placed in the
depression: a. distal to the helix of the ear.
b. proximal to the helix of the ear.
c. anterior to the tragus of the ear.
d. posterior to the tragus of the ear.
ANSWER: C
The temporomandibular joint can be felt in the depression anterior to the tragus of the ear.

9. Of the 33 vertebrae in the spinal column, there are:

Documentinformatie

Geüpload op
29 maart 2025
Aantal pagina's
14
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$8.59

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
MEDBOOST
2.0
(2)
Verkocht
12
Volgers
1
Items
202
Laatst verkocht
1 maand geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen