Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 486 pagina's
Tentamen (uitwerkingen)

MEDICAL – SURGICAL NURSING CONCEPTS AND PRACTICE 3th EDITION LATEST 2025

Document preview thumbnail
Voorbeeld 4 van de 486 pagina's

Chapter 01: Caring For Medical-Surgical Patients Dewit: Medical-Surgical Nursing: Concepts & Practice, 3rd EditionMEDICAL – SURGICAL NURSING CONCEPTS AND PRACTICE 3th EDITION LATEST 2025 1. Which Statement Accurately Describes The Primary Purpose Of The State Nurse Practice Act ( Npa)? A. To Test And License Lpn/Lvns. B. To Define The Scope Of Lpn/Lvn Practice. C. To Improve The Quality Of Care Provided By The Lpn/Lvn. D. To Limit The Lpn/Lvn Employment Placement. Ans: B While Improving Quality Of Care Provided By The Lpn/Lvn May Be A Result Of The Npa, The Primary Purpose Of The Npa Of Each State Defines The Scope Of Nursing Practice In That State. Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Comprehension Ref: 2 Obj: 3 Top: Npa Key: Nursing Process Step: Implementation Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care2. The Charge Nurse Asks The New Vocational Nurse To Start An Intravenous Infusion, A Skill That The Vocational Nurse Has Not Been Taught During Her Educational Program. How Should The Vocational Nurse Respond? A. Ask A More Experienced Nurse To Demonstrate The Procedure. B. Look Up The Procedure In The Procedure Manual. C. Attempt To Perform The Procedure With Supervision. D. Inform The Charge Nurse Of Her Lack Of Training In This Procedure. Ans: D The Charge Nurse Should Be Informed Of The Lack Of Training To Perform The Procedure, And The Vocational Nurse Should Seek Further Training To Gain Proficiency. Although The Other Options Might Be Helpful, They Are Not Safe. Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 3 Obj: 1 Top: Providing Safe Care Key: Nursing Process Step: N/A Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care3. Which Patient Statement Indicates A Need For Further Discharge Teaching That The Vocational Nurse Should Address? A. “I Have No Idea Of How This Drug Will Affect Me.” B. “Do You Know If My Physician Is Coming Back Today?” C. “Will My Insurance Pay For My Stay?” D. “Am I Going To Have To Go To A Nursing Home?” Ans: A Lack Of Knowledge At Discharge About Medication Effects And Side Effects Is A Concern That Should Be Addressed By The Vocational Nurse. The Other Concerns In The Options Are The Responsibility Of Other Departments To Which The Nurse Might Refer The Patient. Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 2 Obj: 1 Top: Teaching Key: Nursing Process Step: Implementation Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

Voorbeeld van de inhoud

Medical-Surgical Nursing- Concepts and Practice 3th Edition deWit




MEDICAL – SURGICAL NURSING

CONCEPTS AND PRACTICE 3th

EDITION LATEST 2025




Chapter 01: Caring For Medical-Surgical Patients Dewit:

Medical-Surgical Nursing: Concepts & Practice, 3rd Edition


MULTIPLE CHOICE

1. Which Statement Accurately Describes The Primary Purpose Of The State Nurse Practice Act ( Npa)?
A. To Test And License Lpn/Lvns.
B. To Define The Scope Of Lpn/Lvn Practice.
C. To Improve The Quality Of Care Provided By The
Lpn/Lvn.
D. To Limit The Lpn/Lvn Employment Placement.
Ans: B
While Improving Quality Of Care Provided By The Lpn/Lvn May Be A Result Of The Npa, The Primary Purpose Of
The Npa Of Each State Defines The Scope Of Nursing Practice In That State.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Comprehension Ref: 2
Obj: 3 Top: Npa Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

2. The Charge Nurse Asks The New Vocational Nurse To Start An Intravenous Infusion, A Skill That The
Vocational Nurse Has Not Been Taught During Her Educational Program. How Should The Vocational
Nurse Respond?
A. Ask A More Experienced Nurse To Demonstrate The
Procedure.
B. Look Up The Procedure In The Procedure Manual.

,Medical-Surgical Nursing- Concepts and Practice 3th Edition deWit



C. Attempt To Perform The Procedure With Supervision.
D. Inform The Charge Nurse Of Her Lack Of Training In
This Procedure.
Ans: D
The Charge Nurse Should Be Informed Of The Lack Of Training To Perform The Procedure, And The Vocational
Nurse Should Seek Further Training To Gain Proficiency. Although The Other Options Might Be Helpful, They Are
Not Safe.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 3
Obj: 1 Top: Providing Safe Care Key: Nursing Process Step: N/A
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

3. Which Patient Statement Indicates A Need For Further Discharge Teaching That The Vocational Nurse
Should Address?
A. “I Have No Idea Of How This Drug Will Affect
Me.”
B. “Do You Know If My Physician Is Coming Back
Today?”
C. “Will My Insurance Pay For My Stay?”
D. “Am I Going To Have To Go To A Nursing
Home?”
Ans: A
Lack Of Knowledge At Discharge About Medication Effects And Side Effects Is A Concern That Should Be Addressed
By The Vocational Nurse. The Other Concerns In The Options Are The Responsibility Of Other Departments To
Which The Nurse Might Refer The Patient.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 2
Obj: 1 Top: Teaching Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

4. According To Most State Npas, The Vocational Nurse Acting As Charge Nurse In A Long-Term Care Facility
Acts In Which Capacity?
A. Working Under Direct Supervision Of An Rn On The Unit
B. Working With The Rn In The Building
C. Working Under General Supervision By The Rn Available On Site
Or By Phone
D. Working As An Independent Vocational Nurse
Ans: C
The Vocational Nurse In The Capacity Of The Charge Nurse In A Long-Term Care Facility Acts With The General
Supervision Of An Rn Available On Site Or By Phone.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Comprehension Ref: 2
Obj: 1 Top: Charge Nurse/Manager Key: Nursing Process Step: N/A
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care
5. The Nurse Is Educating A Patient That Is A Member Of A Health Maintenance Organization (Hmo). Which
Information Should The Nurse Include?
A. Seek The Opinion Of An Alternate Health Care Provider.
B. Obtain Insurance Approval For Medical Services Prior To
Treatment.
C. Provide Detailed Documentation Of All Care Received For
His Condition.
D. Wait At Least 6 Months To See A Specialist.

,Medical-Surgical Nursing- Concepts and Practice 3th Edition deWit



Ans: B
Most Hmos Require Preprocedure Authorization For Treatment. Patients Are Not Required To Seek A Second
Opinion, Provide Documentation Of Care, Or Wait A Specific Time Period Before Visiting A Specialist.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 9 Obj: 9 Top: Charge
Nurse/Manager
Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

6. The Patient Complains To The Nurse That He Is Confused About His “Deductible” That He Owes The
Hospital. Which Statement Accurately Explains A Deductible?
A. An Amount Of Money Put Aside For The Payment Of Future Medical
Bills
B. A One-Time Fee For Service
C. An Amount Of Money Deducted From The Bill By The Insurance
Company
D. An Annual Amount Of Money The Patient Must Pay Out-Of-Pocket
For Medical Care
Ans: D
The Deductible Is The Annual Amount The Insured Must Pay Out-Of-Pocket Prior To The Insurance Company
Assuming The Cost. This Practice Improves The Profit Of The Insurance Company.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Comprehension Ref: 7 Obj: 9 Top: Health Care
Financing
Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

7. The Nurse Compares The Characteristics Of A Health Maintenance Organization (Hmo) And A Preferred
Provider Organization (Ppo). Which Information Should The Nurse Include About Hmos?
A. Hmos Require A Set Fee Of Each Member Monthly.
B. Hmos Allow The Member To Select His Health Care
Provider.
C. Hmos Permit Admission To Any Facility The
Member Prefers.
D. Hmos Offer Unlimited Diagnostic Tests And
Treatments.
Ans: A
Hmos Require A Set Fee From Each Member Monthly (Capitation). The Patient Will Be Treated By The Hmo Staff In
Hmo-Approved Facilities. Excessive Use Of Diagnostic Tests And Treatments Is Discouraged By The Hmo.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 9 Obj: 9 Top: Managed
Care
Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

8. A Patient Asks The Nurse What Medicare Part A Covers. Which Response Is Correct?
A. Medicare Part A Covers Inpatient Hospital
Costs.
B. Medicare Part A Covers Reimbursement To The
Physician.
C. Medicare Part A Covers Outpatient Hospital
Services.

, Medical-Surgical Nursing- Concepts and Practice 3th Edition deWit



D. Medicare Part A Covers Ambulance
Transportation.

Ans: A
Medicare Part A Covers Inpatient Hospital Expenses, Drugs, X-Rays, Laboratory Work, And Intensive Care.
Medicare Part B Pays The Physician, Ambulance Transport, And Outpatient Services.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Comprehension Ref: 7, Box 1-4 Obj: 9 Top: Government-
Sponsored Health Insurance
Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

9. Which Is The Main Cost-Containment Component Of Diagnosis-Related Groups ( Drgs)?
A. Hospitals Focus Only On The Specific
Diagnosis.
B. Hospitals Treat And Discharge Patients
Quickly.
C. Reduced Cost Drugs Are Ordered For Specific
Diagnoses.
D. Diagnostic Group Classification Streamlines
Care.
Ans: B
Drgs Are A Prospective Payment Plan In Which Hospitals Receive A Flat Fee For Each Patient’s Diagnostic Category
Regardless Of The Length Of Time In The Hospital. If Hospitals Can Treat And Discharge Patients Before The Allotted
Time, Hospitals Get To Keep The Excess Payment; Cost Is Contained, And The Patient Is Discharged Sooner.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Comprehension Ref: 8 Obj: 9 Top: Government-
Sponsored Health Insurance
Key: Nursing Process Step: Implementation
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

10. The Nurse Is Assessing A Group Of Patients. Which Patient Would Most Likely Qualify For Medicaid?
A. A 35-Year-Old Unemployed Single Mother With Diabetes
B. A 70-Year-Old Medicare Recipient With Retirement Income Who Needs To Be In A Long-
Term Care Facility
C. An 80-Year-Old Blind Woman Living In Her Own Home Who Has Inadequate Private
Insurance
D. A 67-Year-Old Stroke Victim With Medicare Part A And An Income From Investments
Ans: A
Medicaid Is A Joint Effort Of Federal And State Governments Geared Primarily For Low-Income People With No
Insurance.

Pts: 1 Dif: Cognitive Level: Application Ref: 8, Box 1-5
Obj: 9 Top: Government-Sponsored Health Insurance–Medicaid
Key: Nursing Process Step: Assessment
Msc: Nclex: Safe, Effective Care Environment: Coordinated Care

11. Which Area Is The Major Focus Of Healthy People 2020 And The Primary Mechanism Through Which To
Improve The Health Of Americans In The Second Decade Of The Century?
A. Research Funding
B. Health Information Distribution

Gekoppeld boek
 image
Susan C. Dewit, Holly Stromberg, Carol Dallred Medical-surgical Nursing
Uitgever: 2016 ISBN: 9780323328913 Druk: Onbekend

Documentinformatie

Geüpload op
25 maart 2025
Aantal pagina's
486
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden
$18.49

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TUTORNELSON
2.9
(33)
Verkocht
218
Volgers
64
Items
1237
Laatst verkocht
3 weken geleden



Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen